fbpx

Freya Beds Vita Talalay N5 -sijauspatja

Heti saatavilla varastosta!

695,00 1185,00 

Freya Bedsin markkinoille tuoma aito Vita Talalay -sijauspatja. Sijauspatjassa on sisällä Vita Talalay 100% luonnonkumi materiaali, jonka lisäksi pinnassa on täysin puhtaat ja aidot luonnonmateriaalit villa ja puuvilla.  Petauspatjan paras ominaisuus on sen hengittävyys. Tämä petauspatja ei hikoiluta, sillä materiaali on erittäin hengittävä täysin luonnonmateriaali.
Vita Talalay materiaali tuo sänkyyn antibakteerisuuden ja hengittävyyden. Patja on talvella lämmin ja kesällä mukavan viileä. Materiaali myös on erittäin antibakteerinen, joten se hylkii pölyä ja epäpuhtauksia. Patentoitu Vita Talalay -materiaali on todistetusti allergiavapaa, sillä siinä ei ole mitään synteettistä materiaalia seassa, kuten muissa lateksi materiaaleissa.
Tarjoamme kaikille sängyille toimituksen Manner-Suomeen hintaan 0 €, sekä Vantaan Flamingosta 100 km säteellä tuotteen kasaus ja vanhan kierrätys hintaan 0 €!
Lisätietoa Freya Beds mallistosta: https://www.freyabeds.fi/
Myös muita kokovaihtoehtoja saatavissa sekä täysin räätälöidyt mittatilauskoot. Kysy lisää myyjiltämme: 010 4068600 / helsinki@sisustepeltoniemi.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Freya Beds Vita Talalay N5 -sijauspatja”