fbpx

Viking Beds Sirius – jenkkisänky

TILAUSTUOTE
Toimitusaika arviolta 8-12 viikkoa.

Viking Beds – Sirius jenkkisänky edustaa Premium – sänkyluokan ehdotonta kärkeä. Sängyssä käytetään kahta Starspring – patentoitua Ruotsalaista pussijousistoa viidessä eri vyöhykkeessä, jotka takaa ylellisen nukkumismukavuuden!

3490,00 

Viking Beds of Sweden – on yksi pohjoismaiden parhaista vuodevalmistajista. Mallisto valmistetaan käsityönä Ruotsissa, Landsbron tehtailla. Vuoteiden laadukkaat rungot valmistetaan valikoidusta puusta ja patjoissa käytetään vain parhaita materiaaleja. Juosistona on maaliman paras ja arvostetuin Starsprings – jousisto. Viking Beds – vuoteet takaavat ylelliset ja levolliset yöunet.

Viking Beds tietää, kuinka tärkeää hyvä yöuni meille kaikille on ja että hyvät päivät alkavat öisin. Viking Beds – vuoteet ja patjat ovat korkealaatuista käsityötä. Jousille ja rungoille annetaan 25 vuoden takuu.

Korkealaatuisten vuoteiden valmistuksessa hyödynnetään tärkeää tutkimustietoa unen laadusta, jotta päiväsi voisi alkaa parhaalla mahdollisella tavalla. Viking Beds – vuode tarjoaa ylelliset ja ihanat yöunet vuosiksi eteenpäin.

Viking Beds – Sirius jenkkisänky edustaa Premium – sänkyluokan ehdotonta kärkeä. Sängyssä käytetään kahta Starspring – patentoitua Ruotsalaista pussijousistoa viidessä eri vyöhykkeessä, jotka takaa ylellisen nukkumismukavuuden! Valittavina molemmille puolille 3 eri jäykkyyttä ja 9 eri sijauspatjavaihtoehtoa. Tule kokeilemaan myymäläämme!
Koko: 180x200cm

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Viking Beds Sirius – jenkkisänky”