fbpx

UUTUUS! The Grand Luxorior -moottorisänky

UUTUUS!

 • Huikeat yli 7000 jousta!
 • Saksalainen testivoittajamoottori
 • Aito ruotsalainen Starsprings -pussijousisto
 • Takuu 25 vuotta

5995,00 

UUTUUS! yli 40 vuoden alan kokemuksen taidonnäyte!

 

 • Huikeat yli 7000 jousta
 • Täydellinen paineettomuuden tunne
 • Testivoittaja Okin-moottorit
 • Markkinoiden arvostetuin jousisto
 • 25 vuoden tuotetakuu.

Pääty myydään erikseen.

Huippuergonomia, aidot luonnonmateriaalit ja ylellinen tuntuma!

 

The Grand Luxorior -moottorisänky

The Grand Luxorior -moottorisänky on yli 40 vuoden alan kokemuksemme taidonnäyte, joka edustaa markkinoiden parhaimmistoa! Tämä sänky on aito premium -sänky kaikilla herkuilla sekä ominaisuuksilla.

The Grand Luxorior -moottorisängyn ergonomia koostuu kahdessa kerroksessa toimivasta, seitsemään vyöhykkeseen jaetusta pussijousistosta. Markkinoiden paras nukkumisergonomia, säätöominaisuudet sekä ylellinen tuntuma vie nukkumistottumuksesi uudelle tasolle sekä tarjoaa sinulle aina parhaat yöunet. The The Grand Luxorior -moottorisänky voittaa kaikki muut markkinoiden sängyt vastaavassa hintakategoriassa ja me takaamme, että nukut paremmin kun koskaan aiemmin. 

Pitkälle viedyn tuotekehityksemme ansiosta pystyt nyt tilaamaan uuden sängyn kokeilemattakin, sillä me otamme yöunistasi täyden vastuun ja tarjoamme sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

 

SUOMALAISTA SUUNNITTELUA
POHJOISMAINEN KÄSITYÖVALMISTUS

Meillä on yli 40 vuoden alan kokemus useista sänkymerkeistä sekä -malleista. Tiedämme tarkalleen miten ja mistä materiaaleista markkinoiden parhaat sängyt ovat valmistettu. Tämän ammattiosaamisen pohjalta on koko Freya Beds -mallisto suunniteltu. Yhdistimme voimat yhdessä käsityöammattilaisten sekä fysioterapeuttien kanssa ja lopputulos on timanttinen.

The Grand Luxorior -moottorisänky valmistetaan Pohjoismaissa käsityönä. Tarkalla käsityövalmistuksella varmistamme tuotteiden huippulaadun sekä pitkän käyttöiän.

Nämä sängyt edustavat markkinoiden parhaimmistoa, niin kestävyydessä, laadussa kuin takuussa. The Grand Luxorior -moottorisängylle myönnetään pitkä 25 vuoden runko- sekä jousitakuu, joka kattaa myös jousen muodossa pysymisen.

SAKSALAINEN TESTIVOITTAJA MOOTTORI

The Grand Luxorior on varusteltu markkinoiden parhaalla saksalaisella testivoittaja Okin -moottorilla. Sängyssä on langalliset kaukosäätimet, jotka pysyvät aina tallessa. Sängyn ja pää- ja jalkopäätä saat nostettua portaattomasti hiljaisen moottorin avulla. Moottorisänky tuo luksusta, käytettävyyttä ja apua arkeen. Moottorille voimme myöntää 5 vuoden takuun. Moottoria ympäröi massiivipuinen runkokehikko, teräksisillä runkopalkeilla sekä moottorinkiinnikkeillä varustettuna.

 

100 % PUHTAAT luonnonmateriaalit

The Grand Luxorior -moottorisänky on aito luxus sänky, jossa kaikki synteettiset materiaalit on korvattu aidoilla puhtailla luonnonmateriaaleilla.

Patentoidulla menetelmällä valmistettu Vita Talalay -materiaali tarjoaa sinulle optimaalisen nukkumisergonomian lisäksi myös lukuisia muita hyötyominaisuuksia, muun muassa oikeanlaisen nukkumislämpötilan sekä erinomaisen hengittävyyden. Materiaali on täysin antibakteerinen, myrkytön, allergiavapaa ja kaiken tämän lisäksi myös erittäin ekologinen! Vita Talalay -luonnonkumi on erittäin hyvin muotonsa pitävä ja siten pitkäikäinen materiaali. Pitkäikäisyyttä lisää myös materiaalin erinomainen hengittävyys, jonka ansiosta ilma pääsee kiertämään vapaasti ja epäpuhtaudet poistuvat.

Voit tilata tuotteen Vita Talalay -petauspatjalla tai Hydro Breath -petauspatjoilla! Vita Talalay tai HydroBreath sijauspatja +641€. Hintaan kuuluu Hydro+ sijauspatjat.

 

YKSILÖLLINEN HUIPPU NUKKUMISERGONOMIA!

The Grand Luxorior -moottorisängyssä on markkinoiden arvostetuin ruotsalainen Starsprings-jousisto. Valittu jousisto on sama, mitä markkinoiden johtavat sänkyvalmistajat käyttävät tuotteissaan.

Yli 100 vuoden kehitystyön ansiosta tämä huippujousisto mukautuu jokaisen nukkujan kehonpainon sekä muotojen mukaan yksilöllisesti. Jousisto soveltuu niin kylki, vatsalla kuin selällä nukkujalle ja uskallat nyt tilata sängyn kokeilemattakin.

The Grand Luxorior -moottorisänky

The Grand Luxorior -moottorisängyt edustavat aidosti markkinoiden parhaimmistoa niin laadussa, takuussa kuin ergonomiassa. Tuotteella on myös fysioterapeuttien suositus. Paras vastine rahoillesi ja aina 100 päivän tyytyväisyystakuulla!

 

OSTAMISESI ON 100 % RISKITÖNTÄ JA  HELPPOA!

 • Paras hinta-laatu suhde!  Mullistimme Suomen sänkymarkkinat Freya Beds -mallistolla. Ensimmäinen Premium-sänkymallisto ilman välikäsiä takaa sinulle parhaan hinnan. Tuotteet yksinoikeudella vain meillä. 
 • Saat ostokseesi 100 päivän unitakuun. Freya Beds -mallisto on suunniteltu yli 40 vuoden alan kokemuksella kaikista eri sänkymalleista sekä merkeistä. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.
 • Markkinoiden luotettavin sekä joustavin maksuaika. Meiltä löydät markkinoiden parhaat sekä joustavimmat maksuajat!
 • Kotiinkuljetus  0 €. Kotiinkuljetus on veloitukseton koko Manner-Suomeen! 
 • Ostat suomalaiselta perheyritykseltä. Me olemme yli 40 vuotta alalla palvellut perheyritys, tee palvelus ja suosi yksityistä kauppiasta.

TILAA OMASI HETI:

 1. Helposti ja nopeasti puhelimella: 010 406 8600 palvelemme puhelimitse kello 8-21.
 2. Suoraan verkkokaupasta tältä sivulta Nyt heti!
Soita 010 406 8600

LUE LISÄÄ MEISTÄ SEKÄ TUOTTEESTA:

OLEMME PALVELLEET JO YLI 40-VUOTTA

Sisuste-Peltoniemi on yli 40 vuotta palvellut perheyritys huonekalualalla. Olemme myyneet vuosien aikana kymmeniä eri sänkybrändejä ja satoja eri sänkymalleja. Vuosien aikana asiakkailta saamamme palautteen ja oman opin perusteella olemme valinneet yhdessä lääkäreiden, fysioterapeuttien ja unen ammattilaisten kansssa markkinoiden parhaat mahdolliset materiaalit ja perustaneet oman sänkymallistomme Freya Bedsin.

Myymme sänkyjä verkossa ja puhelimessa koko Suomeen. Pandemian aikana myynnistämme tapahtuu etänä yli 80 prosenttia. Koska jousisto on niin pitkälle kehitetty, niin uskallamme luvata täyden tyytyväisyyden tuotteelle, sillä yhtään sänkyä ei ole tullut takaisin joita olemme etäkaupassa myyneet. Freya Bedsin sängyille on nyt veloitukseton kotiinkuljetus Manner-Suomen alueella. Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

KOKONAISUUTEEN SISÄLTYY:

 • Leveys 160 tai 180 cm, pituus 200 cm, korkeus 68 cm (lattiasta petauspatjan pintaan)
 • Tilauksesta valmistettavat massiivipuiset moottorirungot Starsprings NanoPocket -jousituksella, 2 kpl
 • Verhoilu harmaa ja jalat tammi 12 cm (saatavissa myös muita värejä soita 010 406 8600)
 • Joustinpatjayksiköt, 7 -vyöhykkeisellä Starprings -pussijousistolla, 2 kpl
 • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan Starsprings -jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille.
 • Aito Vita Talalay -luonnonmateriaali petauspatja, yhtenäinen halkioilla tai 2 kpl erillisiä Pulse-petauspatjoja.
 • Kaukosäätimet 2 kpl
 • Massiivipuurungolla ja jousistolla 25 vuoden takuu. Jousistolla katkeamattomuustakuun lisäksi muodossaan pysyvyys takuu (tämä ei yleistä alalla).
 • Kokonaisuuteen sisältyy kotiinkuljetus koko Manner-Suomeen 0 €. Mikäli muut koot tai värit kiinnostavat, niin soita myyjillemme.

Sängynpäädyt myydään erikseen, Kysy tarjous!

 

MITÄ HYÖTYÄ MOOTTORIVUOTEESTA ON?

Moottoriominaisuudesta saa lisäarvoa monella tapaa, niin terveys- kuin mukavuustekijöihin. Miten miellyttävää on pitkän työpäivän tai lenkin jälkeen nostaa hieman jalkopäätä ylös ja saada veri kiertämään jaloissa. Moottoriominaisuus tuo ergonomiaa kun halutaan lukea, katsoa televisiota, tai muutoin istua puoli-istuvassa tai istuvassa asennossa.

TERVEYDELLISESTI HYÖTYJÄ SAAT MUUN MUASSA SEURAAVIIN ASIOIHIN:

 • Helpotusta selkäkipuihin
 • Apua: uniapnean, kuorsauksen ja astman helpotukseen
 • Refluksioireiden ja närästyksen lievitys
 • Unettomuuden hoito
 • Ruuansulatuksen helpotus
 • Parempi verenkierto
 • Erilaiset reumat ja kivun lievitys

MIKÄLI MIETIT VITA TALALAY -PETAUSPATJAN JA PULSE -PETAUSPATJAN VÄLILLÄ, NIIN TÄSSÄ MUUTAMA NIIDEN ERO!

 • Ergonomia: Vita Talalay -petauspatja muotoutuu poistaen kehoon kohdistuvaa painetta ja aktivoiden ääreisverenkiertoa.
 • Hengittävyys: Vita Talalay -petauspatja on 100% luonnonmateriaali, joka on avoimen solurakenteensa ansiosta täysin hengittävä. Täydellisen hengittävyyden ansiosta petauspatja pysyy paremmin puhtaana, raikkaana ja se ei hiosta edes kesä kuumalla. Vita Talalay -petauspatja tarjoaa nukkujalleen aina optimaalisen nukkumislämpötilan vuodenajasta riippumatta.
 • Ominaisuudet: Vita Talalay -petauspatja tarjoaa optimaalisen ergonomian lisäksi lukuisia muita hyötyominaisuuksia. Materiaali on mm. antibakteerinen, täysin kemikaalivapaa, allergiaystävällinen sekä hengittävä luonnonmateriaali. Aidon 100 % luonnonmateriaalisuuden ansiosta Vita Talalay -petauspatja on myös pitkäikäisempi.
Koko:

2kpl 80 x 200 cm, 2kpl 90 x 200 cm

Saatat myös pitää...