fbpx

Freya Beds Royal Lux Hotel tyyny- ja peittosetti

Nyt rajoitettu erä huippuedullisesti! Tilaa heti!

  • Hengittävät ja laadukkaat luonnonmateriaalit
  • Peitossa ylellinen kultaterereunus
  • Aina optimaalinen lämpötila
  • Ylellinen luxus tuntuma

TILAUSTUOTE
Toimitusaika arviolta 8-12 viikkoa.

49,00 297,00 

VIIMEISTELE YLELLISET UNET PEITOILLA JA TYYNYILLÄ

Nämä ainutkertaiset tarjoukset ovat voimassa vain niin kauan kuin tavaraa riittää, joten toimi heti! Toimi nyt välittömästisillä nämä myydään hetkessä! Soita meille, hyödynnä kaikki edut ja tilaa numerosta: 010 406 8600 

Royal Lux Hotel tyyny- ja peittosetti, kun haluat ylelliset yöunet kotonasi.

Royal Lux Hotel -tuotesetti on sinulle, joka ymmärrät aidosti hyvän tyynyn sekä peiton merkityksen ja haluat panostaa aidosti yöuniisi. Tällä luxus setillä viimeistelet nukkumismukavuutesi timanttiseksi ja takaat parhaat mahdolliset sekä levolliset yöunet. Royal Lux Hotel -tuotteiden hengittävät luonnonmateriaalit takaavat sinulle aina optimaalisen nukkumislämpötilan, jonka ansiosta turha sängyssä pyöriminen vähenee ja syvän unen määräsi kasvaa.

Upeassa Royal Lux Hotel -peitteessä on näyttävä ruututikkaus, joka pitää täytteen hyvin paikoillansa ja tuote on pitkäikäisempi. Peitteen 100 % luonnonmateriaalit ovat samaan aikaan eristäviä, hengittäviä sekä sopivasti lämmittäviä, jonka ansiota nukkumislämpötilasi on aina optimaalinen. Peitteen ihana ilmava muhkeus tuo ylellisen luxus tuntuman.

Royal Lux Hotel -tyynyn täyte materiaalina on seos höyhentä ja pallokuitua. Sekoittteen ansiosta höyhentyynyä ei tarvitse olla pöyhimässä niin usein, vaan se pysyy muhkeana itsestään ja on aina käyttövalmis. Höyhen ja pallokuitu seos takaavat, että tyyny tukee niskan aluetta parhaalla mahdollisella ergonomialla, jolloin kehosi pääsee aidosti rentoutumaan ja nukut parempaa unta. Tyyny on keskikorkea ja keskipehmeä, jonka ansiosta se soveltuu erinomaisesti niin kyljellä kun selällä nukkujalle. Pitkäikäisyyden takaavat laadukkaat luonnonmateriaalit sekä tuotteiden helppohuolto eli tuuletus ja konepestävyys.

Tästä erinomainen vinkki lahjaksi. Jokainen tarvitsee luxus tuntuman.

 

Tuotetiedot:

Tyyny: koko 50×60 cm, täyte 60 % höyhen ja 40 % pallokuitu, päällinen 100 % Ökotex-sertifioitu puuvilla.
Peitto: koko 150×200 cm, täyte 95 % höyhen ja 5 % untuva, päällinen 100 % Ökotex-sertifioitu puuvilla.

HOITO-OHJEET: Tuuletus säännöllisesti. 60 °C, kastele ennen pesua. Käytä 1/3 normaalista pesuainemäärästä. Älä käytä huuhteluainetta. Rumpukuivaus. Suosittelemme villalle sopivaa tai muuta hellävaraista pesuainetta.

 

 

Olemme palvelleet jo yli 40-vuotta 

Freya Beds on maailman parhaita sänkyjä valmistava sänkybrändi, jolla on yli 40 vuoden kokemus alalta ja tarkoituksenamme on tarjota sinulle parhaat mahdolliset unet järkevään hintaan. Malliston ergonomia on hiottu yhdessä unenammattilaisten, lääkäreiden ja fysioterapeuttien kanssa, tarjoamaan parhaan mahdollisen unen juuri sinulle. 25 vuoden takuun omaavissa sängyissämme käytämme maailmalla erittäin arvostettua ruotsalaista Starsprings -jousistoa sekä aidosti hengittävää Vita Talalay -patjavaahtoa, joka on ainut 100 %:sti luonnonmateriaaleista valmistettu patjavaahto. Älä odota materiaalien hintojen nousua. Hyödynnä ohittamaton tarjous heti!

Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston tyynyt ja peitot ja nuku ihanasti! 

www.freyabeds.fi

Hyödynnä nyt tämä ainutkertainen tilaisuutesi! Hanki nyt parhaat mahdolliset yöunet.

 

 

Osta parhaat yöunet ja hyödynnä tarjous NYT:

1. Helposti ja nopeasti puhelimella: 0104068600, palvelemme puhelimitse klo 8-21.

2. Suoraan verkkokaupasta tältä sivulta Nyt heti!

 

 

Kpl määrä

1 kpl tyyny, 1 kpl peitto, 1 kpl peitto ja 1 kpl tyyny, 2 kpl tyyny, 2 kpl peitto, 2 kpl peitto ja 2 kpl tyyny

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Freya Beds Royal Lux Hotel tyyny- ja peittosetti”