fbpx

Serene Cinema

TILAUSTUOTE
Toimitusaika arviolta 8-10 viikkoa.

Artome – kalusteet saavat kodin soimaan.

Kotona et tarvitse enää irrallisia kaiuttimia, kaapeleita ja vahvistimia. Artomessa tämä kaikki on valmiina.  Älykalusteeseen on piilotettu korkealuokkainen äänentoistotekniikka, jolloin TV-taso muuntuu kotiteatteriksi, sohva kotiteatterin langattomiksi surround-kaiuttimiksi sekä lipasto langattomaksi kaiuttimeksi.

2995,00 

Serene Cinema on kaikkien aikojen hienoin ja todellinen Smart – TV-taso! Serene Cinema on todellisuudessa kotiteatterin 3.1 kaiutinjärjestelmä, jolla saadaan elokuvateatteri rakennettua olohuoneeseen ilman johtoja tai irrallisia kaiuttimia. Kaiuttimet ovat aina optimaalisesti sijoitettuja, joten Serene Cinema toimii kaikissa tiloissa.

Sisällä oleva AV-vahvistin ohjautuu automaattisesti käyttölaitteen mukaan, joten uusia kaukosäätimiä tai ohjelmistoja ei tarvitse opetella vaan käytät laitteita kuten ennenkin.

Tuotteessa on valkoinen runko, jalat ovat maalattua metallia tai tammea ja etukankaan voit valita tumman harmaan, vaalean harmaan, valkoisen, sinisen tai punaisen joukosta!

Vaikka Artome Smart – huonekalut valmistetaan aina asiakkaan toivomine yksityiskohtineen, on toimitusaika SUPERSALE 2018 – kesäkampanjan aikana poikkeuksellisen peini, 2-3 viikkoa!

Lataa tuotekortti tästä (English)

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Serene Cinema”