fbpx

Proxima – jenkkisänky

TILAUSTUOTE
Toimitusaika arviolta 6-8 viikkoa.

Viking Beds – Proxima jenkkisänky edustaa Premium – sänkyluokan ehdotonta kärkeä. Sängyssä käytetään kahta Starspring – patentoitua ruotsalaista pussijousistoa, jotka takaa ylellisen nukkumismukavuuden! Takuu 25 vuotta!

3690,00 5650,00 

Viking Beds of Sweden – on yksi pohjoismaiden parhaista vuodevalmistajista. Mallisto valmistetaan käsityönä Ruotsissa, Landsbron tehtailla. Vuoteiden laadukkaat rungot valmistetaan valikoidusta puusta ja patjoissa käytetään vain parhaita materiaaleja. Jousistona on maailman paras ja arvostetuin Starsprings – jousisto. Viking Beds – vuoteet takaavat ylelliset ja levolliset yöunet.

Viking Beds tietää, kuinka tärkeää hyvä yöuni meille kaikille on ja että hyvät päivät alkavat öisin. Viking Beds – vuoteet ja patjat ovat korkealaatuista käsityötä. Jousille ja rungoille annetaan 25 vuoden takuu.

Korkealaatuisten vuoteiden valmistuksessa hyödynnetään tärkeää tutkimustietoa unen laadusta, jotta päiväsi voisi alkaa parhaalla mahdollisella tavalla. Viking Beds – vuode tarjoaa ylelliset ja ihanat yöunet vuosiksi eteenpäin.

Viking Beds – Proxima jenkkisänky edustaa Premium – sänkyluokan ehdotonta kärkeä. Sängyssä käytetään kahta Starspring – patentoitua Ruotsalaista pussijousistoa, jotka takaa ylellisen nukkumismukavuuden!

Valittavina kaksi eri jousiston jäykkyyttä. Sijauspatjana pintapehmeä ja ylellinen Supersoft – sijauspatja.
Tervetuloa kokeilemaan tämä ihanuus myymäläämme – valittavana on eri värejä, sijauspatjoja ja jousistoja!

Väri: Hopean harmaa

Kuvan pääty myydään erikseen.

 

Koko

120×200, 140×200, 160×200, 180×200

Patjan tunne

MEDIUM, FAST

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Proxima – jenkkisänky”