Opal Zone -moottorisänky

alk. 8445,00 

Markkinoiden paras moottori!
 
Poista
Tuotemerkki: ,
BrandsBrands

Kuvaus

Opal -moottorisänky Vita Talalay inside -joustinpatjalla 

Opal -moottorisängyssä on monta mahtavaa ominaisuutta! Moottorin avulla arkeen ja nukkumiseen saadaan helppokäyttöisyyttä ja monipuolisuutta. Laadukkaan moottorin lisäksi olemme valinneet sängyn patjaan parhaat materiaalit. Vita Talalay -luonnonkumi täydentää sängyn aivan uudelle tasolle hengittävällä luonnollisella materiaalillansa. 

Moottori 

ngyn moottorirunko on laadukas ja kestävä saksalainen Oki moottori. Sängyssä on langattomat kaukosäätimet, jotka voidaan synkronoida myös älypuhelimen sovellukseen. Sängyn ja pää- ja jalkopäätä saadaan nostettua portaattomasti hiljaisen moottorin avulla. Moottorisänky tuo luksusta, käytettävyyttä ja apua arkeen. Moottorille voimme myöntää 5 vuoden takuun. 

Joustin ja petauspatja 

Opal -moottorisängyssä Vita Talalay inside –patja, jossa on alimmaisena kerroksena ruotsalainen huippulaadukas Starsprings –jousisto. Jousiston päällä on Vita Talalay 100% luonnonkumi materiaalia, joka tuo patjaan parhaan mahdollisen hengittävyyden. Vita Talalay materiaali tuo sänkyyn antibakteerisuuden ja hengittävyyden. Patja on talvella lämmin ja kesällä mukavan viileä. Materiaali myös on erittäin antibakteerinen, joten se hylkii pölyä ja epäpuhtauksia. Patentoitu Vita Talalay -materiaali on todistetusti allergiavapaa, sillä siinä ei ole mitään synteettistä materiaalia seassa, kuten muissa lateksi materiaaleissa.  Tässä lisätietoa Vita Talalay materiaalista: https://www.vitatalalay.com/why-vita-talalay 

Sänkyyn kuuluu vakiona huippulaadukas Split -petauspatja eli yhtenäinen petauspatja, jossa halkiot jalka- ja pääpäädyssä, jotta moottoriominaisuus toimii molemmilla puolilla erikseen, mutta on keskeltä yhtenäinen. Petauspatjassa Vita Talalay – 100% luonnonkumi materiaali, jonka lisäksi täysin puhtaat ja aidot luonnonmateriaalit villa ja puuvilla. Toisella puolella petauspatjaa on villa, joka on lämmin talvella ja toisella puolella puuvilla, joka on viileämpi kesällä. Tämä petauspatja mukautuu vuodenaikojen vaihteluihin.   

Jalat, verhoilu ja kovuusaste 

Opal -moottorisänky on selkeälinjainen muodoltansa. Omaa persoonallisuutta sänkyyn saadaan valitsemalla omaan sisustukseen sopiva kangas sekä valitsemalla mieluisan väriset jalkavaihtoehdot: tammi, musta tai valkoinen. Itse sängyn ja sängynalustilan korkeutta voidaan muokata helposti valitsemalla mieluisan korkuiset jalat.  Jalkojen korkeudet: 8cm (sängyn korkeus 63cm), 12cm (sängyn korkeus 67cm) tai 19cm (sängyn korkeus 74cm). 

Jokainen Freya Bedsin sänky valmistetaan aina tilauksesta, joten yksityiskohdat pystytään valitsemaan jokaiseen sänkyyn erikseen. Verhoilulla saadaan sängystä juuri omaan kotiin personoitu tuote, sillä valittavanasi ovat yhdeksän eri kangas väriä. Jousiston tuntumaan on valittavissa juuri kullekin keholle mieluisa vaihtoehto: Soft, Medium, Fast ja Extra fast. 

Olemme palvelleet jo yli 40-vuotta 

Freya Bedsin sängyille on aina veloitukseton kotiin kuljetus Manner-Suomen alueella. Lisäksi 100km:n säteellä Vantaan Flamingosta ja Lahden keskustasta tilaukseen sisältyy aina veloitukseton tuotteen kokoaminen ja tarvittaessa vanhan tuotteen kierrätys.  

Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

 

Myös muita koko- ja variaatiovaihtoehtoja saatavilla. Kysy myyjiltämme: 010 4068 600

 

Koko:

160×200, 180×200

Patjantunne oikea:

Soft, Medium, Fast, Extra fast

Patjantunne vasen:

Soft, Medium, Fast, Extra fast

Väri:

Beige, Ruskea, Vaaleanharmaa, Tummanharmaa, Roosa, Turkoosi, Tummansininen, Hopea-Musta, Musta

Jalat:

Tammi 8cm, Tammi 12cm, Tammi 19cm, Musta 8cm, Musta 12cm, Musta 19cm, Valkoinen 8cm, Valkoinen 12cm, Valkoinen 19cm