fbpx

Opal Zone -moottorisänky

TILAUSTUOTE
Toimitusaika arviolta 8-12 viikkoa.

6500,00 8445,00 

Opal Zone -moottorisänky todellista luksusta arkeen!

Opal Zone -moottorisänky on taideteos, luxus sänky ja ennen kaikkea yli 40 vuoden alan kokemuksemme taidonnäyte. Tämä moottorisänky tuo todellisesti luxusta yöuniisi, sillä se on valmistettu käsityönä maailman parhaista sekä ylellisistä materiaaleista. Tähän luxus moottorisänkyyn on käsinrakennettu markkinoiden arvostetuin ruotsalainen Starsprings -jousisto. Yli 100 vuoden kehitystyön ansiosta jousisto mukautuu yksilöllisesti juuri sinun kehonpainosi sekä muotojesi mukaan tarjoten juuri optimaalisen tuen! Tämä jousisto on markkinoiden ainoa, jonka uskallat tilata myös kokeilematta sillä se on takuu varmasti sinulle paras. Me myönnämme jousistolle 25 vuoden takuun.

 

AIDOT 100% LUONNONMATERIAALIT

Tässä sängyssä ei ole tingitty laadusta tai ylellisyydestä! Päinvastoin: Opal Zone -moottorisängyssä on korvattu kaikki synteettiset patjavaahdot aidolla 100 % Vita Talalay -luonnonmateriaalilla niin petauspatjassa kuin patjakaseteissa. Vita Talalay -materiaali viimeistelee sängyn huippuergonomian, ylellisen luxus tuntuman sekä tarjoaa sinulle lukuisia muita hyötyominaisuuksia. Materiaali on mm. erittäin hengittävä, jonka ansiosta se ei hiosta edes kesä kuumalla!

Kalleimmissakin markkinoilla olevissa sängyissä kuluttajia johdetaan harhaan erilaisilla myyntitarinoilla: “viilentävillä” materiaaleilla sekä ominaisuuksilla. Nämä sänkymarkkinoiden patjavaahdot ovat todellisuudessa valmistettu synteettisistä vaahdoista, jotka eivät toimi luonnollisen lämmönjakautumisen tavoin. Vita Talalay on ainoa 100 % luonnollinen patjavaahtomateriaali, joka on aidosti kesällä viileä ja talvella lämmin. Oikean nukkumislämpötilan ansiosta syvänunen määräsi kasvaa ja nukut levollisesti.

Opal Zone -moottorisängyssä on nerokkaasti muotoiltu Vita Talalay split petauspatja! Split petauspatjassa on halkiot molemmissa päissä, jonka ansiosta se yhdistää kaksi moottorisänkyä yhtenäiseksi sängyksi. Petauspatja on siis keskeltä yhtenäinen ja jalko– sekä pääpäässä ovat halkiot, jotka mahdollistavat moottoriominaisuuden käyttämisen molemmilla puolilla erikseen. Luonnonkumi ytimen pinnassa ovat aidot puhtaat 100 % villa sekä 100 % puuvilla. Hengittävää petauspatjaa voi siis kääntää vuodenaikojen mukaan: villa puoli päällä talvella ja kesäisin puuvilla puoli päällimmäisenä. Mikäli haluat, saat myös tilattua petauspatjat erillisenä! Voit tilata tuotteen 100% luonnonmateriaali Vita Talalay -petauspatjalla tai osittain synteettisellä Pulse -petauspatjalla! Huom. jos tilaat tuotteen Pulse -petauspatjalla sänkyyn tulee 2 erillistä petauspatjaa.

Unohtamatta markkinoiden parasta moottoria! Opal Zone on varusteltu markkinoiden parhaalla saksalaisella testivoittaja Okin -moottorilla. Sängyssä on langattomat kaukosäätimet, jotka voit halutessasi synkronoida myös älypuhelin sovellukseen. Sängyn ja pää- ja jalkopäätä saat nostettua portaattomasti hiljaisen moottorin avulla. Moottorisänky tuo luksusta, käytettävyyttä ja apua arkeen. Moottorille voimme myöntää 5 vuoden takuun.

Lopputuloksena näillä materiaaleilla on syntynyt aivan mielettömän ihana luxus sänky, jonka nukkumisergonomia on hiottu usean lääkärin, fysioterapeutin ja nukkumisen ammattilaisten kanssa. Tämä timantti on hiottu vastaamaan syvän unen määrän kasvuun ja levolliseen nukkumiseen, joka lievittää kipua vartalosta ja mielestä. Sängyillä 25 vuoden takuu.

 

Tuotetiedot:

 • Koko: 160 tai 180 cm x 200 cm (myös muota kokoja saatavilla)
 • Väri: Khaki, beige (myös muita värejä saatavilla, kysy myyjiltämme)
 • Jalat: tammi, korkeus 12 cm
 • Korkeus: 67 cm (lattiasta petauspatjan pintaan)
 • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan Starsprings jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille.
 • Aito Vita Talalay luonnonkumi petauspatja, yhtenäinen halkioilla tai 2kpl Pulse -petauspatja 80 % luonnonkumia ja 20 % synteettistä
 • Massiivipuurunko 25 vuoden takuu
 • Starsprings -jousisto, 3-kerroksinen, 7-vyöhykettä, 25 vuoden takuu

 

Mikäli mietit Vita Talalay -petauspatjan ja Pulse -petauspatjan välillä, niin tässä muutama niiden ero!

 • Ergonomia: Vita Talalay -petauspatja tarjoaa nukkujalle parhaan mahdollisen ergonomian.
 • Hengittävyys: Vita Talalay -petauspatja on 100% luonnonmateriaali, joka on avosolurakenteen ansiosta täysin hengittävä. Täydellisen hengittävyyden ansiosta petauspatja pysyy paremmin puhtaana, raikkaana ja se ei hiosta edes kesä kuumalla. Vita Talalay -petauspatja tarjoaa nukkujalleen aina optimaalisen nukkumislämpötilan vuodenajasta riippumatta.
 • Ominaisuudet: Vita Talalay -petauspatja tarjoaa optimaalisen ergonomian lisäksi lukuisia muita hyötyominaisuuksia. Materiaali on mm. antibakteerinen, täysin kemikaalivapaa, allergiaystävällinen sekä hengittävä luonnonmateriaali. Aidon 100 % luonnonmateriaalisuuden ansiosta Vita Talalay -petauspatja on myös pitkäikäisempi.

Toimitusaika arvio 6-12 viikkoa.

 

Hintaan sisältyy:

2 kpl moottorisängyn rungot, 7-vyöhykkeiset joustinpatjat, jalat ja petauspatja, 2 kpl langattomat kaukosäätimet, kotiinkuljetus. 25 vuoden takuu jousistolla ja rungolla. Pääty saatavissa erikseen kysy lisää soittamalla! Tätä moottorisänkytarjousta ei kannata ohittaa! .

Mikäli muut koot tai värit kiinnostavat, niin soita myyjillemme: 0104068600

 

Mitä hyötyä moottorivuoteesta on?

Moottoriominaisuudesta saa lisäarvoa monella tapaa, niin terveys kuin mukavuus tekijöihin. Miten miellyttävää on pitkän työpäivän tai lenkin jälkeen nostaa hieman jalkopäätä ylös ja saada veri kiertämään jaloissa. Moottoriominaisuus tuo ergonomiaa kun halutaan lukea, katsoa televisiota, tai muutoin istua puoli-istuvassa tai istuvassa asennossa.

Terveydellisesti hyötyjä saat muun muassa seuraaviin asioihin:

 • Helpotusta selkäkipuihin
 • Apua: uniapnean, kuorsauksen ja astman helpotukseen
 • Refluksioireiden ja närästyksen lievitys
 • Unettomuuden hoito
 • Ruuansulatuksen helpotus
 • Parempi verenkierto
 • Erilaiset reumat ja kivun lievitys

 

Osta parhaat yöunet ja hyödynnä tarjous NYT:

1. Helposti ja nopeasti puhelimella: 0104068600

2. Suoraan verkkokaupasta tältä sivulta Nyt heti!

Koko:

160×200, 180×200

Väri:

Beige, Ruskea, Vaaleanharmaa, Tummanharmaa, Roosa, Turkoosi, Tummansininen, Hopea-Musta, Musta

Petauspatja

Freya Beds Pulse, Freya Beds Vita Talalay N9

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Opal Zone -moottorisänky”