fbpx

Freya Beds Talalay Split -petauspatja

Vita Talalay Split -petauspatja

  • yhtenäinen petauspatja halkioilla moottorisänkyihin
  • huippu nukkumisergonomia
  • 100 % luonnonkumi Vita Talalay!
  • markkinoiden hengittävin, ei hikoiluongelmia

TILAUSTUOTE
Toimitusaika arviolta 8-12 viikkoa.

1450,00 

SAMETTINEN PEHMEYS JA HUIPPU NUKKUMISERGONOMIA SAMASSA PAKETISSA

Talalay Split -petauspatja moottorisänkyyn

Saat helposti parisängyn tuntuman moottorisänkyysi yhtenäisellä  Talalay Split -petauspatjalla. Patjan pääraaka-aineeksi valittu maailmallakin erittäin arvostettu sekä tutkitusti puhtain patjavaahtomateriaali  Talalay tarjoaa parhaan mahdollisen hengittävyyden ja viimeistellyn nukkumisergonomian. Lisäksi moottorisängyssä yhtenäinen petauspatja pysyy myös hyvin paikoillaan toisin kuin kaksi irrallista petauspatjaa. 

Tämä petauspatja on sinulle, joka haluat petauspatjaltasi vain aidosti parasta: optimaalisen ergonomian, aidot luonnonmateriaalit, hengittävyyden sekä luxus tuntuman.  

Vita Talalay Split -petauspatjan materiaalit ja rakenne

Freya Beds Vita Talalay Split -petauspatja sisältää aitoa 100 % Vita Talalay luonnonkumia. Patentoidulla menetelmällä valmistettu materiaali tuo sänkyyn ennen kaikkea ergonomian, mutta sen lisäksi lukuisia muita hyötyominaisuuksia. Täysin luonnonmateriaalinen petauspatja on erittäin hengittävä, antibakteerinen ja se tarjoaa optimaalisen nukkumislämpötilan niin kesällä kuin talvella. Vita Talalay -materiaali on todistetusti allergiavapaa, sillä siinä ei ole pisaraakaan synteettistä materiaalia seassa, kuten muissa lateksi materiaaleissa. 

Luonnonkumi ytimen pinnassa ovat aidot puhtaa100 % villa sekä 100 % puuvilla. Hengittävää petauspatjaa voi siis kääntää vuodenaikojen mukaan: villa puoli päällä talvella ja kesäisin puuvilla puoli päällimmäisenä. Avosolurakenteisen Vita Talalay materiaalin ansiosta petauspatja ei ole kesällä hiostava, sillä ilma pääsee vapaasti kiertämään patjassa.  

Unohtamatta nerokasta muotoilua, jonka ansiosta se on täydellinen moottorisänkyyn! Split petauspatjassa on halkiot molemmissa päissä, jonka ansiosta se yhdistää kaksi  moottorisänkyä yhtenäiseksi sängyksi. Petauspatja on siis keskeltä yhtenäinen ja jalko– sekä pääpäässä ovat halkiot, jotka mahdollistavat moottoriominaisuuden käyttämisen molemmilla puolilla erikseen. Suosittelemme käyttämään laadukkaan petauspatjan kanssa petauspatjan suojusta, jolloin huollettavuus helpottuu vielä enemmän ja patjan pitkäikäisyys säilyy.

Ostaminen on täysin riskitöntä!

  • Takaamme ostokseesi 100 % tuote tyytyväisyyden.
  • Tuotteen tilauksen yhteydessä sinun ei tarvitse maksaa ostoksestasi. Freya Beds laskutuksella saat ensimmäisen laskun vasta toukokuussa, jonka voit maksaa kerralla ilman lisäkuluja tai aloittaa osamaksun.

Olemme palvelleet asiakkaita jo yli 40-vuotta!

Sisuste-Peltoniemi on yli 40 vuotta palvellut perheyritys huonekalualalla. Olemme myyneet vuosien aikana kymmeniä eri sänkybrändejä ja satoja eri sänkymalleja. Vuosien aikana asiakkailta saamamme palautteen ja oman opin perusteella olemme valinneet yhdessä lääkäreiden, fysioterapeuttien ja unen ammattilaisten kansssa markkinoiden parhaat mahdolliset materiaalit ja perustaneet oman sänkymallistomme Freya Bedsin. Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti!   

www.freyabeds.fi

Osta parhaat yöunet ja hyödynnä tarjous nyt: 

  1. Helposti ja nopeasti puhelimella: 0104068600 palvelemme puhelimitse kello 8-21
  2. Suoraan verkkokaupasta tältä sivulta Nyt heti!

 

Koko

180×200 cm, 160×200 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Freya Beds Talalay Split -petauspatja”