fbpx

Framework 3-istuttava sohva kangasverhoilu Stark

TILAUSTUOTE
Toimitusaika arviolta 8-12 viikkoa.

3258,00 

Kun haluat kotiisi palan palkittua suomalaista designia, Framework on valintasi.
Framework -sohvassa ja nojatuolissa istuinmukavuus yhdistyy ajattomaan ja laadukkaaseen yleisilmeeseen.
Runko on vahvaa massiivipuuta jossa on panostettu kestävyyteen ja ulkonäköön. Liitoksissa näkyy vahva suomalaisen puusepäntaidon leima.

Luonnonmateriaalit ja pohjoismaisen muotoilun puhtaat linjat luovat tuotteesta tasapainoisen kokonaisuuden. Framework-sohvan pääominaisuus on sen avoin rakenne. Tämä luo ilmavan ulkonäön, mutta myös hyvän ilmanvaihdon. Käytännöllisen luonteen lisäksi sohvalla on erottuva ulkomuoto. Tällä lähestymistavalla kunnioitamme materiaalia, käsityöläisyyttä ja suomalaista muotoiluperintöämme.

Framework-sohvaryhmämme menestyi valtakunnallisessa Suomalainen huonekalu suunnittelukilpailussa loistavasti saavuttaen 3:n sijan ammattilaissarjassa,
Framework on suunniteltu yhteistyössä Terhi Tuomisen ja Jitan V. Patelin muodostaman, Helsingissä toimivan designduon kanssa jonka tuotantoon kuuluu niin huonekalu- ja tuotemuotoilua kuin lasitaidettakin. Duon tuotantoa on palkittu muun muassa RedDot-muotoilupalkinnolla, ja vuonna 2009 Tuomiselle myönnettiin Vuoden nuori muotoilija -palkinto. Tuominen ja Patel kuuluvat myös suunnittelutoimisto Daygroundin perustajiin.

Framework tuoteperheeseen kuuluu sohva sekä nojatuoli.

Verhoilu: Lauritzon Easy Care Stark

Eläväpintainen ja tyylikäs Stark on laadukas, helppohoitoinen ja erittäin kestävä verhoilukangas. Se on helppohoitoinen Easy Care® -kangas, jonka pinta hylkii likaa ja vettä, ja on siksi vaivaton pitää puhtaana.

Hankauksenkesto: 50 000 Martindale
Pillinki: ei nyppyynny 4-5/5
Värin valonkesto: erinomainen 6/8
Paloluokitus: EN 1021-part 1, (SL2)
Koostumus: 51% PES, 34% PO ja 15% CO
EasyCare® -kankaisiin ei ole lisätty kemikaalisia jälkikäsittelyaineita, minkä vuoksi ne ovat myös ympäristö- ja allergiaystävällisiä. Kaikki Easy Care® -kankaat on Oeko-tex sertifioituja.

Pehmustemateriaalit:
kylmävaahtoistuin ja pintapehmeys höyhen
selkänojatyynyt 60 % kierrätyspolyesteri ja 40 % höyhen

3-istuttavan sohvan mitat:
leveys 182 cm
syvyys 87 cm
korkeus 77 cm
istuinsyvyys 62 cm
istuinkorkeus 41 cm

Tämä upea sohva on erittäin pitkäikäinen tuote niin muotokielensä kuin materiaaliensa ansiosta. Se on kaunis muodoltansa jokapuolelta, joten sen voi sijoittaa vaikka keskelle huonetta.

Osta nyt upea design uutuus!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Framework 3-istuttava sohva kangasverhoilu Stark”