Diamonds -runkosänky

alk. 2834,00 

25 vuoden takuu.

Poista
Tuotemerkki: ,
BrandsBrands

Kuvaus

Diamonds -runkosänky

Kestävyyttä 25 vuoden takuulla

Diamonds on vyöhyke- ja pussijousitettu sänky, joka takaa sinulle erinomaiset yöunet.  Tyylikäs kevytlinjainen design, jonka korkeat jalat mahdollistavat tarvittaessa tehokkaat säilytysratkaisut sängyn alle. Diamonds -runkosängyn perusta rakentuu laadukkaisiin patentoidulla menetelmällä valmistettuihin ruotsalaisiin Starsprings -jousistoihin, jotka ovat tässä sängyssä kahdessa kerroksessa. Alempi jousistokerros tuo keholle tarvittavan tuen ja päällimmäinen jousistokerros antaa miellyttävän pehmeyden sekä tarvittavan muotoutumisen kehon muodoille. Tämä on tärkeää varsinkin kyljellään nukkuessa, jotta kehon ääreisverenkierto ei häiriinny. Tämä on laadukas runkosänky, jonka pussijousisto takaa sängylle miellyttävän ja kestävän rakenteen sekä sinulle parhaan mahdollisen nukkumisergonomian.

Diamondsrunkosängyn ylellinen pintapehmeys muodostuu laadukkaasta petauspatjasta, jossa on käytetty hengittävää vaahtoa ja vanutäytettä. Laadukkaan hyvin ryhtinsä, paikkansa ja muotonsa pitävän petauspatjan tunnistaa siitä, että sen eri kerrokset ovat heftattu yhteen. Suosittelemme käyttämään petauspatjan kanssa petauspatjan suojusta, jolloin huollettavuus helpottuu ja sänky pysyy raikkaana pitkään. Tätä hengittävää ja ryhdikästä puuvillaista petauspatjansuojusta löytyy myös Freya Bedsin valikoimasta. 

Tuotetiedot:

 • Koko: 180 tai 160 x 200 cm (Mikäli muille kokoluokille tarve, ota yhteys asiakaspalveluun puhelimitse tai viestillä)
 • Väri: valittavissa
 • Jalat: valittavasissa, suositeltu korkeus 19 cm
 • Korkeus: 58 cm (lattiasta petauspatjan pintaan)
 • Kovuus: valittavissa
 • Massiivipuurunko 25 vuoden takuu
 • Starsprings -jousisto, 2-kerroksinen, 5-vyöhykettä, 25 vuoden takuu


Hintaan sisältyy:
Tilauksesta valmistettavat sängyn rungot 2 kpl 90 x 200 cm, jalat ja Freya Beds Supersoft -petauspatja kotiin toimitettuna. 25 vuoden takuu jousistolla ja rungolla.

 

NYT ERIKOISETUNA 36 KK KOROTONTA MAKSUAIKAA!

Nyt saatavilla 36 kk korotonta maksuaikaa! Rahoituksen voit hakea itse jo valmiiksi tämän linkin kautta: Resurs Bank -rahoitus 36 kk korotonta
Kun rahoitus on haettu, soita meille: 0104068600, niin laitetaan sänky tilaukseen. Rahoituksenhaku on mahdollista tehdä myös puhelimitse, joten soita meille 0104068600, me autamme!

Voit maksaa ostoksesi kätevästi laskulla tai Sinulle sopivissa erissä. Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen yllä olevalla linkillä tai toimipisteessämme. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

 • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
 • Saat ostoksille 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa ja tarvittaessa voit valita ostoksellesi myös jopa 36 kk korottoman maksuvaihtoehdon
 • Tilin avaaminen on maksutonta ja myönnetty tili on käyttövalmis heti. Tilissä ei myöskään ole vuosimaksua.
 • Soita meille, niin kerromme lisää: 0104068600

 

Olemme palvelleet jo yli 40-vuotta 

Olemme suomalainen perheyritys ja myyneet eri brändien sänkyjä yli 40 vuotta. Eri sänkybrändeistä oppineina olemme perustaneet oman sänkymallistomme Freya Bedsin valiten yhteistyökumppaneiksi ja materiaalien toimittajiksi parhaat mahdolliset, jotta suomalaisten yöunet saataisiin paremmille tasoille. Toimimme palvelevalla otteella ja Freya Bedsin sängyille on aina veloitukseton kotiin kuljetus Manner-Suomen alueella. Lisäksi 100 km:n säteellä Vantaan Flamingosta tilaukseen sisältyy nyt veloitukseton tuotteen kokoaminen ja tarvittaessa vanhan tuotteen kierrätys.  

Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti!

Kysy myyjiltämme: 010 4068 600

https://www.freyabeds.fi/

 

Osta nyt parhaat yöunet!

Verkkokaupan maksuvaihtoehtojen lisäksi myös muita maksuvaihtoehtoja. Esimerkiksi osamaksu mahdollisuus: tarjoamme 36 kk korotonta maksuaikaa, ota yhteys myymälään! Tämä runkosänky on saatavissa vain perheyrityksemme Freya Beds -myymälästä tai tilaamalla tuotteet puhelimella tai verkosta:

 

 

Koko:

160×200, 180×200

Patjan tunne oikea:

Soft, Medium, Fast, Extra fast

Patjan tunne vasen:

Soft, Medium, Fast, Extra fast

Väri:

Beige, Ruskea, Vaaleanharmaa, Tummanharmaa, Roosa, Turkoosi, Tummansininen, Hopea-Musta, Musta

Jalat:

Tammi 8cm, Tammi 12cm, Tammi 19cm, Musta 8cm, Musta 12cm, Musta 19cm, Valkoinen 8cm, Valkoinen 12cm, Valkoinen 19cm

Saatat myös pitää...