Diamonds – runkosänky

alk. 2834,00 

25 vuoden takuu.

Poista
Tuotemerkki: ,
BrandsBrands

Kuvaus

Diamonds -runkosänky, selkeälinjainen perussänky 

Diamonds -runkosänky on Freya Bedsin mainio perussänky, joka takaa erinomaiset yöunet. Valitsemalla korkeat jalat mahdollistat tilaa sängyn alle, eli helppo siivota ja myös mahdollisuus tavaran säilyttämiseen.  

Runko ja petauspatja 

Diamonds -runkosängyn perusta rakentuu laadukkaisiin ruotsalaisiin Starsprings –jousistoihin. Pussijousisto takaa sängylle miellyttävän ja kestävän rakenteen. Diamonds –runkosänkyn pintapehmeys muodostuu laadukkaasta petauspatjasta, jossa on käytetty Erx-vaahtoa ja vanutäytettä. Laadukkaan petauspatjan tunnistaa siitä, että sen eri kerrokset ovat heftattu yhteen. Suosittelemme käyttämään petauspatjan kanssa petauspatjan suojusta, jolloin huollettavuus helpottuu ja patjan pitkäikäisyys säilyy. 

Jalat, kangas ja kovuusaste 

Diamonds -runkosänky on selkeälinjainen muodoltansa. Omaa persoonallisuutta sänkyyn saadaan valitsemalla omaan sisustukseen sopiva kangas sekä valitsemalla mieluisan väriset jalat: tammi, musta tai valkoinenItse sängyn ja sängynalustilan korkeutta voidaan muokata helposti valitsemalla mieluisan korkuiset jalat.  Jalkojen korkeudet: 8cm (sängyn korkeus 45cm), 12cm (sängyn korkeus 49cm) tai 19cm (sängyn korkeus 56cm). 

Jokainen Freya Bedsin sänky valmistetaan aina tilauksesta, joten yksityiskohdat pystytään valitsemaan jokaiseen sänkyyn erikseen. Verhoilulla saadaan sängystä juuri omaan kotiin personoitu tuote, sillä valittavanasi ovat yhdeksän eri kangas väriä. Jousiston tuntumaan on valittavissa juuri kullekin keholle mieluisa vaihtoehto: Soft, Medium, Fast ja Extra fast. Hintaan sisältyy: runkosänky, jalat ja petauspatja kotiin toimitettuna.

Olemme palvelleet jo yli 40-vuotta 

Freya Bedsin sängyille on aina veloitukseton kotiin kuljetus Manner-Suomen alueella. Lisäksi 100km:n säteellä Vantaan Flamingosta ja Lahden keskustasta tilaukseen sisältyy aina veloitukseton tuotteen kokoaminen ja tarvittaessa vanhan tuotteen kierrätys.  

Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

 

Myös muita koko- ja variaatiovaihtoehtoja saatavilla. Kysy myyjiltämme: 010 4068 600

https://www.freyabeds.fi/

 

Koko:

160×200, 180×200

Patjan tunne oikea:

Soft, Medium, Fast, Extra fast

Patjan tunne vasen:

Soft, Medium, Fast, Extra fast

Väri:

Beige, Ruskea, Vaaleanharmaa, Tummanharmaa, Roosa, Turkoosi, Tummansininen, Hopea-Musta, Musta

Jalat:

Tammi 8cm, Tammi 12cm, Tammi 19cm, Musta 8cm, Musta 12cm, Musta 19cm, Valkoinen 8cm, Valkoinen 12cm, Valkoinen 19cm