fbpx

Diamonds -runkosänky

TILAUSTUOTE
Toimitusaika arviolta 8-12 viikkoa.

2834,00 

Diamonds -runkosänky

Kestävyyttä 25 vuoden takuulla

Diamonds on vyöhyke- ja pussijousitettu sänky, joka takaa sinulle erinomaiset yöunet.  Tyylikäs kevytlinjainen design, jonka korkeat jalat mahdollistavat tarvittaessa tehokkaat säilytysratkaisut sängyn alle. Diamonds -runkosängyn perusta rakentuu laadukkaisiin patentoidulla menetelmällä valmistettuihin ruotsalaisiin Starsprings -jousistoihin, jotka ovat tässä sängyssä kahdessa kerroksessa. Alempi jousistokerros tuo keholle tarvittavan tuen ja päällimmäinen jousistokerros antaa miellyttävän pehmeyden sekä tarvittavan muotoutumisen kehon muodoille. Tämä on tärkeää varsinkin kyljellään nukkuessa, jotta kehon ääreisverenkierto ei häiriinny. Tämä on laadukas runkosänky, jonka pussijousisto takaa sängylle miellyttävän ja kestävän rakenteen sekä sinulle parhaan mahdollisen nukkumisergonomian.

Diamondsrunkosängyn ylellinen pintapehmeys muodostuu laadukkaasta petauspatjasta, jossa on käytetty hengittävää vaahtoa ja vanutäytettä. Laadukkaan hyvin ryhtinsä, paikkansa ja muotonsa pitävän petauspatjan tunnistaa siitä, että sen eri kerrokset ovat heftattu yhteen. Suosittelemme käyttämään petauspatjan kanssa petauspatjan suojusta, jolloin huollettavuus helpottuu ja sänky pysyy raikkaana pitkään. Tätä hengittävää ja ryhdikästä puuvillaista petauspatjansuojusta löytyy myös Freya Bedsin valikoimasta. 

Tuotetiedot:

  • Koko: 180 tai 160 x 200 cm (Mikäli muille kokoluokille tarve, ota yhteys asiakaspalveluun puhelimitse tai viestillä)
  • Väri: valittavissa
  • Jalat: valittavasissa, suositeltu korkeus 19 cm
  • Korkeus: 58 cm (lattiasta petauspatjan pintaan)
  • Kovuus: valittavissa
  • Massiivipuurunko 25 vuoden takuu
  • Starsprings -jousisto, 2-kerroksinen, 5-vyöhykettä, 25 vuoden takuu


Hintaan sisältyy:
Tilauksesta valmistettavat sängyn rungot 2 kpl 90 x 200 cm, jalat ja Freya Beds Supersoft -petauspatja kotiin toimitettuna. 25 vuoden takuu jousistolla ja rungolla.

 

Olemme palvelleet jo yli 40-vuotta 

Olemme suomalainen perheyritys ja myyneet eri brändien sänkyjä yli 40 vuotta. Eri sänkybrändeistä oppineina olemme perustaneet oman sänkymallistomme Freya Bedsin valiten yhteistyökumppaneiksi ja materiaalien toimittajiksi parhaat mahdolliset, jotta suomalaisten yöunet saataisiin paremmille tasoille. Toimimme palvelevalla otteella ja Freya Bedsin sängyille on aina veloitukseton kotiin kuljetus Manner-Suomen alueella. Lisäksi 100 km:n säteellä Vantaan Flamingosta tilaukseen sisältyy nyt veloitukseton tuotteen kokoaminen ja tarvittaessa vanhan tuotteen kierrätys.  

Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti!

Kysy myyjiltämme: 010 4068 600

https://www.freyabeds.fi/

 

Toimitusaika arvio 6-12 viikkoa.

 

Koko:

160×200, 180×200

Patjan tunne oikea:

Soft, Medium, Fast, Extra fast

Patjan tunne vasen:

Soft, Medium, Fast, Extra fast

Väri:

Beige, Ruskea, Vaaleanharmaa, Tummanharmaa, Roosa, Turkoosi, Tummansininen, Hopea-Musta, Musta

Jalat:

Tammi 8cm, Tammi 12cm, Tammi 19cm, Musta 8cm, Musta 12cm, Musta 19cm, Valkoinen 8cm, Valkoinen 12cm, Valkoinen 19cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Diamonds -runkosänky”