fbpx

Grand Centenary Lux -jenkkisänky

Mallipoisto
Toimitusaika heti

8995,00 

MALLIPOISTO. KUNTO: LÄHES UUTTA VASTAAVA. LIPPULAIVAJENKKISÄNKY SIS INTEGROIDUN PÄÄDYN.

CENTENARY ON SUURI YLPEYDEN AIHEEMME. TÄSSÄ ON SÄNKY, JOKA YLITTÄÄ KAIKKI ODOTUKSESI HYVÄSTÄ SÄNGYSTÄ OLEMALLA MAAILMAN PARAS. TÄMÄ SÄNKY ON 40 VUODEN ALAN KOKEMUKSEMME TAIDONNÄYTE, LUXUS SÄNKY JA ENNEN KAIKKEA VALMISTETTU RAKKAUDELLA SINULLE.

 

Runko, patja ja petauspatja 

Centenary -jenkkisängyn pääelementti on 30 senttiä korkea patja, joka on 100 % aito hollantilainen Vita Talalay -luonnonkumimateriaali.  Aito Vita Talalay -luonnonkumi lisää sängyn nukkumisergonisuutta ja käyttömukavuutta. Centenary -jenkkisängyn pintapehmeys muodostuu laadukkaasta Natur petauspatjasta, joka on 100% luonnontuote. Materiaalit ovat puhdasta villaa ja puuvillaa. Petauspatja antaa parhaan mahdollisen tunteen itse patjaan. 30 senttimetriä korkean patjan Vita Talalay -materiaali on hengittävä ja se tarjoaa nukkujalleen parhaan mahdollisen tunteen sängyssä sekä optimaalisen nukkumislämpötilan. Vita Talalay -materiaali on antibakteerinen ja se on ainoa materiaali jonka on todettu hylkivän hyönteisiä ja bakteereja niin paljon, että se jopa estää niitä tulemaan vuoteeseen.  Suosittelemme käyttämään petauspatjan kanssa petauspatjan suojusta, jolloin huollettavuus helpottuu ja patjan pitkäikäisyys säilyy. Sängyn rungossa patjan alla on huippulaadukas ruotsalainen Starsprings -jousisto, joka viimeistelee parhaan mahdollisen tuen ja tunteen sängyssä.

 

Jalat, kangas ja kovuusaste 

Centenary -jenkkisänky on nukkumisergonomiansa lisäksi erittäin moderni ja tyylikäs. Centenary -jenkkisängyssä on samat tai jopa paremmat ominaisuudet kuin perinteisessä jenkkisängyssä. Sängyn rungon alempaan kerrokseen on valittu matalammat erityisherkät nanojousistot. Tämän ansiosta nukkumisergonomia on saatu aivan uudelle tasolle sekä ulkonäöstä on saatu kevyt ja ilmava! Slim -rungon ansiosta myös sängyn alta on helppo imuroida!  Omaa persoonallisuutta sänkyyn saadaan valitsemalla omaan sisustukseen sopiva kangas. Oletuksena Centenaryn patjan verhoilu on hengittävällä Tencel -kankaalla.

 

Olemme palvelleet jo yli 40-vuotta  

Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Grand Centenary Lux -jenkkisänky”