fbpx

Waves Collection Shores – matto

Kun vesi ja maa törmäävät, syntyy monenlaisia kuvioita: juonteita, pitkiä viivoja, kiemuroita, aaltolinjoja, murtorajoja… Erityyppiset maaperät muodostavat erilaisia värityksiä: mutaisen ruskeita, kirkkaan sinisiä, lehdenvihreitä, metallisen punaisia… Kaikkia näitä ominaisuuksia voit löytää Waves Collection:in Shores matoista.

Viisi värivaihtoehtoa.

515,00 1850,00 

Louis De Poortere: Waves Collection Shores

Waves Collection Shores matto kuvastaa veden ja maan törmäyspistettä rannikoilla.

Waves Collection matot on kudottu jakardikangaspuilla ja puuvillachenille langalla. Jokaisessa matossa on useita kerroksia tekstuuria.

Louis De Poortere on Belgialainen mattovalmistaja, jonka tuotteet ovat materiaaliltaan sileää, sametinpehmeää puuvillachenilleä. Matot valmistetaan Louis De Poortere:n tehtaalla Belgiassa.

Matoissa on luonnon- latex kumipohja liukastumisen estämiseksi. Louis De Poortere:n matot ovat hyvin ohuita, joten ne sopivat mainiosti paikkoihin, joissa oven täytyy päästä avautumaan maton ylitse. Jokainen Louis De Poortere:n valmistama matto toteutetaan yli vuosisadan kokemuksella ja ammattitaidolla.

Katso kaikki Louis De Poortere:n tuotteet

Hoito-ohjeet

  • Imurointi: Imurointi noin kerran viikossa auttaa pidentämään maton käyttöikää.
  • Tamppaaminen: Vie matto pihalle ja puistele ensin. Sitten aseta matto mattotelineeseen ja tamppaa mattopiiskalla miuluiten maton takapuolelta. Viimeistele puhdistus imuroimalla matto.
  • Tarkemmat pesuohjeet: Täällä
Paksuus

3mm

Paino

1500 gr/m2

Materiaali

85% puuvilla, 15% polyesteri

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Waves Collection Shores – matto”

Saatat myös pitää...