fbpx

Vintage Multi – matto

Vintage-aalto on ottanut maailman mattomarkkinat haltuunsa kovalla otteella. Vintage Multi matossa on esillä Louis De Poortere:n”patchwork” eli “tilkkutäkki”-design monissa eri väreissä.

Seitsemän värivaihtoehtoa.

190,00 1620,00 

Louis De Poortere: Vintage Multi

Vintage Multi matoissa on käytetty inspiraationa valikoitua sekoitusta itämaista designia yhdistettynä 1800-luvun eurooppalaisiin klassikoihin. Tämä kaunis yhdistelmä eri tyylejä luo rikkaan annoksen historiaa ilmennettynä yhteen tässä matossa. Kattava sekoitus moderneja ja rustiikkisia värejä tekevät näistä matoista sopivia mihin tahansa sisustukseen.

Vintage Multi matot on kudottu jakardikangaspuilla ja puuvillachenille langalla. Jokaisessa matossa on useita kerroksia tekstuuria. Kulutetut kohdat ja mutkikas nidonta luovat todellisen “Vintage” ilmeen.

Louis De Poortere on Belgialainen mattovalmistaja, jonka tuotteet ovat materiaaliltaan sileää, sametinpehmeää puuvillachenilleä. Matot valmistetaan Louis De Poortere:n tehtaalla Belgiassa.

Matoissa on luonnon- latex kumipohja liukastumisen estämiseksi. Louis De Poortere:n matot ovat hyvin ohuita, joten ne sopivat mainiosti paikkoihin, joissa oven täytyy päästä avautumaan maton ylitse. Jokainen Louis De Poortere:n valmistama matto toteutetaan yli vuosisadan kokemuksella ja ammattitaidolla.

Katso kaikki Louis De Poortere:n tuotteet

Hoito-ohjeet

  • Imurointi: Imurointi noin kerran viikossa auttaa pidentämään maton käyttöikää.
  • Tamppaaminen: Vie matto pihalle ja puistele ensin. Sitten aseta matto mattotelineeseen ja tamppaa mattopiiskalla miuluiten maton takapuolelta. Viimeistele puhdistus imuroimalla matto.
  • Tarkemmat pesuohjeet: Täällä
Paksuus

3mm

Paino

1500 gr/m2

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vintage Multi – matto”

Saatat myös pitää...