fbpx

Villa Masterior -hybridsänky, tarjouserä!

VAIN SU 26.6. ASTI!
RAJOITETTU 7 KPL ERÄ

 • 25 vuoden runko- ja jousitakuu
 • Sängyn ostajalle tuotesetti kaupanpäälle (arvo 384 €)
 • Korotonta maksuaikaa
 • Lääkäreiden ja fysioterapeuttien kanssa viimeistelty huippuergonomia
 • Muhkea petauspatja sekä ylellinen tuntuma
 • Kotiinkuljetus 0 €
SOITA TÄSTÄ 010 406 8600
Poista

2798,00 

OSTAJALLE TUOTESETTI  KAUPANPÄÄLLE ARVO (384 €) + KOROTONTA MAKSUAIKAA!

Tarjoukset voimassa VAIN SU 26.6. kello 21 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää! Toimitamme erän huippulaadukkaita sänkyjä Luxus Villa -mökkikylään. Suuren tilauksen yhteydessä, tarjoamme NYT nopeimmille mahdollisuuden tilata luxussängyn projektikauppamme NETTOHINTAAN!

Tuotteita on tilattu vain tämä erä ja ne myydään nopeimmille, joten varmista omasi HETI ostamalla suoraan verkosta tai ota puhelin käteen ja ryhdy soittamaan!  010 406 8600  

Nyt juhannuksena saat ostokseesi lisäetuna korotonta maksuaikaa! Korottoman maksuaikatarjouksen pystyt hyödyntämään vain puhelimitse. Palvelemme koko juhannuksen puhelimitse kello 8-21. Soita meille!

 

⭐⭐⭐⭐⭐ -HYBRIDSÄNKY

Villa Masterior -jenkkisänky on huippulaadukas sänky, joka valmistetaan alusta loppuun käsityönä käyttäen vuosikymmenten alan kokemustamme sekä ammattitaitoa. Tarkalla käsityövalmistuksella varmistamme, että sänky täyttää kaikki laatukriteerimme ja voimme tarjota tuotteelle 25 vuoden jousisto- sekä runkotakuun. Kaikki materiaalit, jota käytämme sängyn valmistuksessa erottuvat normaalisti markkinoilla olevasta kuluttajatasosta vielä pidemmälle viedyn ergonomian sekä vahvempien materiaalien vuoksi. Nämä takaavat tuotteelle pidemmän käyttöiän sekä ennen kaikkea sinulle parhaat yöunet. 

Sängyn huippuergonomian salaisuutena on kuusi kerroksinen markkinoiden arvostetuin Starsprings -jousisto, joka rakennetaan sänkyyn käsityönä. Yli 100 vuoden jousiston kehitystyön ansiosta, nämä jouset tarjoavat jokaiselle nukkujalleen optimaalisen ergonomian sekä tuen, kehonpainosta tai koosta riippumatta. Alimpana oleva normaalikokoinen tukijousisto huolehtii selkälinjasi suoraksi, kuin taas pinnassa lähellä kehoa olevat NanoPocket -jouset huolehtivat kehosi paineettomaan tilaan. Jousisto mukautuu yksilöllisesti juuri sinun kehosi mukaan, jokaista jousistokerrosta myöden. Villa Masterior -jenkkisängyn huippujousistolla selkä- sekä lonkkakivut ovat historiaa ja hyvin nukuttu yö saa elämässäsi uuden merkityksen.

Tämä sänky voittaa kaikki muut sängyt vastaavassa hintakategoriassa, niin ergonomiassa, materiaaleissa kun sängyn ihanassa tuntumassa. Tässä on sänky, jolla panostat parhaalla mahdollisella tavalla itseesi, parempaan uneen ja ennen kaikkea parempaan elämänlaatuun. Ota askel kohti parempaa elämää ja tilaa sänky nyt!

Aidot 100 % luonnonmateriaalit

Villa Masterior –sängyt ovat ihanan viileitä myös kesällä! Villa Masterior -jenkkisänky on aito luxus sänky, jossa kaikki synteettiset sekä myrkylliset patjavaahdot on korvattu aidolla 100 % luonnonmateriaalilla, Vita Talalay:lla. Aito luonnonmateriaali EI reagoi kehonlämpöösi kuten synteettiset patjavaahdot, vaan se mukautuu aidosti kehonpainoosi tukien juuri oikeista kohdista. Vita Talalay on tutkitusti paras mahdollinen valinta selällesi ja se tarjoaa parhaan nukkumisergonomian lisäksi myös lukuisia muita hyötyominaisuuksia! Erinomaisen hengittävyyden ansiosta sinulla on aina optimaalinen nukkumislämpötila vuodenajasta riippumatta, jolloin turha sängyssä pyöriminen vähenee, syvänunen määräsi kasvaa ja nukut levollisesti.  Vita Talalay -materiaalia on patjassa, jousiyksikön päällä mehevä kerros ja tämä takia sänkyä kutsutaan hybrid -sängyksi.

 

Mitä eroa on Villa Lux -jenkkisängyllä ja Villa Masterior -hybridsängyillä?

Jousisto ja ergonomia: Hybrid-mallin 10 000 jousta takaavat parhaan mahdollisen tuntuman ja paineettomuuden tunteen. Hybrid-mallin erityisherkät jousistot takaavat, että jokainen kehon muotosi tulee huomioitua ja selkäkivut ovat täysin historiaa. Jousiston päällä Vita Talalay -patjavaahto viimeistelee nukkumisergonomian ja luxus tuntuman.

Luonnonmateriaalit: Hybrid-mallissa on kaikki synteettiset patjavaahdot korvattu aidoilla 100 % luonnonmateriaaleilla. Eli saat parhaan mahdollisen hengittävyyden sänkyysi ja luonnonmateriaalien tuntuman, kun valitset Hybrid-mallin. Sänky pysyy siten myös raikkaampana ja on pidempi-ikäisempi, kun ilma pääsee vapaasti kulkemaan, kosteus haihtumaan ja epäpuhtaudet poistumaan.

Ulkonäkö: Hybrid mallin ulkonäkö on pidemmälle viety. Kun haluat panostaa sisustukseen ja haluat modernin ja yksilöllisen sisustusratkaisun valitse Supreme Lux Hybrid. Hydrid-malli on hieman matalampi alorungon korkeudesta johtuen, mutta siihen on mahdollista saada myös korkeammat jalat tai myös korkeampi alarunko. 

 

TILAA OMASI HETI:

 1. Helposti ja nopeasti puhelimella: 010 406 8600 palvelemme puhelimitse koko juhannuksen kello 8-21
 2. Tule myymälään: Freya Beds myymälä, Tasetie 8, Vantaa, Viihdekeskus Flamingo 2. krs. (Finnkinoa vastapäätä). Myymälä juhannusviikolla ke 22.6. klo 10-19 & torstaina 23.6. klo 10-17.
 3. Suoraan verkkokaupasta tältä sivulta Nyt heti!
Soita 010 406 8600

LUE LISÄÄ MEISTÄ SEKÄ TUOTTEESTA:

YLI 40 VUOTTA PALVELLUT PERHEYRITYS

OLEMME PALVELLEET JO YLI 40-VUOTTA

Sisuste-Peltoniemi on yli 40 vuotta palvellut perheyritys huonekalualalla. Olemme myyneet vuosien aikana kymmeniä eri sänkybrändejä ja satoja eri sänkymalleja. Vuosien aikana asiakkailta saamamme palautteen ja oman opin perusteella olemme valinneet yhdessä lääkäreiden, fysioterapeuttien ja unen ammattilaisten kansssa markkinoiden parhaat mahdolliset materiaalit ja perustaneet oman sänkymallistomme Freya Bedsin.

Myymälämme sijaitsee Vantaalla, mutta myymme sänkyjä verkossa ja puhelimessa koko Suomeen. Pandemian aikana myynnistämme tapahtuu etänä yli 95 prosenttia. Koska jousisto on niin pitkälle kehitetty, niin uskallamme luvata täyden tyytyväisyyden tuotteelle, sillä yhtään sänkyä ei ole tullut takaisin joita olemme etäkaupassa myyneet. Freya Bedsin sängyille on nyt veloitukseton kotiinkuljetus Manner-Suomen alueella. Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

KOKONAISUUTEEN SISÄLTYY

KOKONAISUUTEEN SISÄLTYY:

 • Leveys 160 tai 180 cm, pituus 200 cm, korkeus 58 cm (lattiasta petauspatjan pintaan)
 • Tilauksesta valmistettavat massiivipuurunkoiset Slim Series -rungot jousituksella
 • Natur -petauspatja
 • Verhoiluväri vaaleanharmaa ja jalat kromi 12 cm (saatavissa myös muita värejä soita 010 406 8600)
 • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille.
 • Massiivipuurungolla ja jousistolla 25 vuoden takuu. Jousistolla katkeamattomuus takuun lisäksi muodossaan pysyvyys takuu (tämä ei yleistä alalla).
 • Kokonaisuuteen sisältyy kotiinkuljetus koko Manner-Suomeen 0 €. Mikäli muut koot tai värit kiinnostavat, niin soita myyjillemme.

 

Sängynpäädyt myydään erikseen, Kysy tarjous! Soita 010 406 8600

Nyt juhannuksena saat ostokseesi lisäetuna korotonta maksuaikaa! Korottoman maksuaikatarjouksen pystyt hyödyntämään vain puhelimitse: 010 406 8600. Palvelemme koko juhannuksen puhelimitse kello 8-21. Soita meille!

 

Koko:

160×200 cm, 180×200 cm