fbpx

Villa Lux -runkosänky, tarjouserä!

VAIN SU 26.6. ASTI!
RAJOITETTU 13 KPL ERÄ

 • 25 vuoden runko- ja jousitakuu
 • Sängyn ostajalle tuotesetti kaupanpäälle (arvo 384 €)
 • Korotonta maksuaikaa
 • Lääkäreiden ja fysioterapeuttien kanssa viimeistelty huippuergonomia
 • Muhkea petauspatja sekä ylellinen tuntuma
 • Kotiinkuljetus 0 €
SOITA TÄSTÄ 010 406 8600
Poista

974,00 1635,00 

OSTAJALLE TUOTESETTI  KAUPANPÄÄLLE ARVO (384 €) + KOROTONTA MAKSUAIKAA!

Tarjoukset voimassa VAIN SU 26.6. kello 21 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää! Toimitamme erän huippulaadukkaita sänkyjä Luxus Villa -mökkikylään. Suuren tilauksen yhteydessä, tarjoamme NYT nopeimmille mahdollisuuden tilata luxussängyn projektikauppamme NETTOHINTAAN!

Tuotteita on tilattu vain tämä erä ja ne myydään nopeimmille, joten varmista omasi HETI ostamalla suoraan verkosta tai ota puhelin käteen ja ryhdy soittamaan!  010 406 8600  

Nyt juhannuksena saat ostokseesi lisäetuna korotonta maksuaikaa! Korottoman maksuaikatarjouksen pystyt hyödyntämään vain puhelimitse. Palvelemme koko juhannuksen puhelimitse kello 8-21. Soita meille!

 

⭐⭐⭐⭐⭐ -RUNKOSÄNKY

Villa LUX on korkealaatuinen runkosänky, joka antaa vartalollesi parhaan mahdollisen tuen sekä ennen kaikkea sinulle levolliset yöunet. Tässä on oikea valinta sinulle, kun haluat panostaa palauttavaan uneen ja onnellisiin aamuihin. Sängyillä 25 vuoden takuu!

Villa LUX -runkosänky valmistetaan alusta loppuun käsityönä käyttäen vuosikymmenten alan kokemustamme sekä ammattitaitoa. Tarkalla käsityövalmistuksella varmistamme, että sänky täyttää kaikki laatukriteerimme ja voimme tarjota tuotteelle pitkän takuun. Kaikki materiaalit, joita käytämme sängyn valmistuksessa, erottuvat normaalisti markkinoilla olevista kuluttajatasosta vielä pidemmälle viedyn ergonomian sekä vahvempien materiaalien vuoksi. Nämä takaavat tuotteelle pidemmän käyttöiän sekä ennen kaikkea sinulle parhaat yöunet. 

Sängyn huippuergonomian salaisuutena on markkinoiden arvostetuimmat Starsprings -jousistot, jotka on käsin rakennettu sänkyyn kahteen eri kerrokseen. Yli 100 vuoden jousiston kehitystyön ansiosta, nämä jouset tarjoavat jokaiselle nukkujalleen optimaalisen ergonomian sekä tuen, kehonpainosta tai koosta riippumatta. Jousisto mukautuu yksilöllisesti juuri sinun kehosi mukaan, jokaista jousistokerrosta myöden. Villa LUX -runkosängyn huippujousistolla selkä- sekä lonkkakivut ovat historiaa ja hyvin nukuttu yö saa elämässäsi uuden merkityksen.

Ota askel kohti parempaa elämää ja tilaa sänky nyt!

Aidot 100 % luonnonmateriaalit

Villa Lux -runkosänky edustaa ylpeästi huippulaatua ja se näkyy myös petauspatjassa. Villa Lux -runkosänky on aito luxus sänky, jossa kaikki synteettiset sekä myrkylliset patjavaahdot on korvattu aidolla 100 % luonnonmateriaalilla, Vita Talalay:lla. Aito luonnonmateriaali EI reagoi kehonlämpöösi kuten synteettiset patjavaahdot, vaan se mukautuu aidosti kehonpainoosi tukien juuri oikeista kohdista. Vita Talalay on tutkitusti paras mahdollinen valinta selällesi ja se tarjoaa parhaan nukkumisergonomian lisäksi myös lukuisia muita hyötyominaisuuksia! Erinomaisen hengittävyyden ansiosta sinulla on aina optimaalinen nukkumislämpötila vuodenajasta riippumatta, jolloin turha sängyssä pyöriminen vähenee, syvänunen määräsi kasvaa ja nukut levollisesti. 

Voit tilata Villa Lux -runkosängyn 100% luonnonmateriaali Vita Talalay -petauspatjalla tai osittain synteettisellä Pulse -petauspatjalla! 

 

TILAA OMASI HETI:

 1. Helposti ja nopeasti puhelimella: 010 406 8600 palvelemme puhelimitse koko juhannuksen kello 8-21
 2. Tule myymälään: Freya Beds myymälä, Tasetie 8, Vantaa, Viihdekeskus Flamingo 2. krs. (Finnkinoa vastapäätä). Myymälä juhannusviikolla ke 22.6. klo 10-19 & torstaina 23.6. klo 10-17.
 3. Suoraan verkkokaupasta tältä sivulta Nyt heti!
Soita 010 406 8600

LUE LISÄÄ MEISTÄ SEKÄ TUOTTEESTA:

YLI 40 VUOTTA PALVELLUT PERHEYRITYS

OLEMME PALVELLEET JO YLI 40-VUOTTA

Sisuste-Peltoniemi on yli 40 vuotta palvellut perheyritys huonekalualalla. Olemme myyneet vuosien aikana kymmeniä eri sänkybrändejä ja satoja eri sänkymalleja. Vuosien aikana asiakkailta saamamme palautteen ja oman opin perusteella olemme valinneet yhdessä lääkäreiden, fysioterapeuttien ja unen ammattilaisten kansssa markkinoiden parhaat mahdolliset materiaalit ja perustaneet oman sänkymallistomme Freya Bedsin.

Myymälämme sijaitsee Vantaalla, mutta myymme sänkyjä verkossa ja puhelimessa koko Suomeen. Pandemian aikana myynnistämme tapahtuu etänä yli 95 prosenttia. Koska jousisto on niin pitkälle kehitetty, niin uskallamme luvata täyden tyytyväisyyden tuotteelle, sillä yhtään sänkyä ei ole tullut takaisin joita olemme etäkaupassa myyneet. Freya Bedsin sängyille on nyt veloitukseton kotiinkuljetus Manner-Suomen alueella. Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

KOKONAISUUTEEN SISÄLTYY

KOKONAISUUTEEN SISÄLTYY:

 • Leveys 160 tai 180 cm, pituus 200 cm, korkeus 58 cm (lattiasta petauspatjan pintaan)
 • Tilauksesta valmistettavat massiivipuurunkoiset runkopatjat jousituksella
 • Valinnasta riippuen Pulse -petauspatja tai Vita Talalay N5 -petauspatja
 • Verhoiluväri vaalean harmaa ja jalat tammi 12 cm (saatavissa myös muita värejä soita 010 406 8600)
 • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille.
 • Massiivipuurungolla ja jousistolla 25 vuoden takuu. Jousistolla katkeamattomuus takuun lisäksi muodossaan pysyvyys takuu (tämä ei yleistä alalla).
 • Kokonaisuuteen sisältyy kotiinkuljetus koko Manner-Suomeen 0 €. Mikäli muut koot tai värit kiinnostavat, niin soita myyjillemme. Lisäksi pääty saatavissa erikseen.

 

Sängynpäädyt myydään erikseen, Kysy tarjous! Soita 010 406 8600

VITA TALALAY VAI PULSE PETAUSPATJA?

MIKÄLI MIETIT VITA TALALAY -PETAUSPATJAN JA PULSE -PETAUSPATJAN VÄLILLÄ, NIIN TÄSSÄ MUUTAMA NIIDEN ERO!

 • Ergonomia: Vita Talalay -petauspatja muotoutuu poistaen kehoon kohdistuvaa painetta ja aktivoiden ääreisverenkiertoa.
 • Hengittävyys: Vita Talalay -petauspatja on 100% luonnonmateriaali, joka on avoimen solurakenteensa ansiosta täysin hengittävä. Täydellisen hengittävyyden ansiosta petauspatja pysyy paremmin puhtaana, raikkaana ja se ei hiosta edes kesä kuumalla. Vita Talalay -petauspatja tarjoaa nukkujalleen aina optimaalisen nukkumislämpötilan vuodenajasta riippumatta.
 • Ominaisuudet: Vita Talalay -petauspatja tarjoaa optimaalisen ergonomian lisäksi lukuisia muita hyötyominaisuuksia. Materiaali on mm. antibakteerinen, täysin kemikaalivapaa, allergiaystävällinen sekä hengittävä luonnonmateriaali. Aidon 100 % luonnonmateriaalisuuden ansiosta Vita Talalay -petauspatja on myös pitkäikäisempi.

Nyt juhannuksena saat ostokseesi lisäetuna korotonta maksuaikaa! Korottoman maksuaikatarjouksen pystyt hyödyntämään vain puhelimitse: 010 406 8600. Palvelemme koko juhannuksen puhelimitse kello 8-21. Soita meille!

 

 

Koko:

160 x 200 cm, 180 x 200 cm

Petauspatja:

Pulse 0€, Vita Talalay +661€