fbpx

Ultra Glamour -moottorisänky Outleterä

JUHANNUKSENA

MYYNTI ALKAA KLO 8.00

Ennennäkemättömänä pohjoismaissa luxus sänkyjen outlet! Nyt juhannuksena rajoitettu erä tätä Ultra Glamour -moottorisänkyämme. Rajoitetun 16 kpl erän myynti alkaa kello 08.00 ja kaikki tuotteet myydään ilman varauksia puhelimitse, myymälässä sekä verkkokaupassa.

Nyt kannattaa vaihtaa sängyt niin kotiin kuin mökille ja nukkua hyvin, sillä näin edullisesti et löydä vastaavaa luxus moottorisänkyä mistään! Vastaavista materiaaleista valmistetut sängyt maksavat markkinoilla yli 10 000 €, mutta toimimalla nyt saat sängyn ainutkertaisen edullisesti valmistajien OUTLETHINNOIN! 

Huom! Rajoitetun outlet-erän vuoksi emme ota varauksia vastaan, varmista omasi toimimalla heti aamulla. Varmista omasi soittamalla nyt: 010 406 8600 (puhelinpäivystys 8-21). 

SOITA TÄSTÄ 010 406 8600
Poista

2625,00 3286,00 

OUTLETMYYNTI

Me yhdistimme voimat markkinoiden arvostetuimpien materiaalivalmistajien kanssa NYT ennennäkemättömään luxus sänky outlettiin!! Myymme varastot yhdessä tyhjäksi ilman välikäsiä ja tänään juhannustorstaina 23.6. sinulla on ainutkertainen tilaisuus ostaa unelmiesi moottorisänky yli -70 % alennuksella!

Osta unelmiesi sänky nyt ja säästä tuhansia euroja! Lisäetuna korotonta maksuaikaa sekä kotiinkuljetus 0 €. Tämä räjäyttävä outleterä myydään hetkessä loppuun nopeimmille, joten varmista omasi soittamalla HETI: 010 406 8600  

Huom! Rajoitetun outlet-erän vuoksi emme ota varauksia vastaan, varmista omasi toimimalla heti aamulla. Varmista omasi soittamalla nyt: 010 406 8600 (puhelinpäivystys 8-21). 

Freay Beds Deluxe Zone -handmade moottorisänky

Deluxe Zone -handmade moottorisängyn suunnittelussa on otettu huomioon kaikki mitä uuden sängyn omistaja voi kaivata. Saat samassa paketissa markkinoiden parhaimman nukkumisergonomian, hengittävän ja hiostamattoman petauspatjan sekä uusimmat moottorikomponentit. Tämä sänkymalli on Ruotsin markkinoidemme suosituin tuote ja nyt sitä on saatavilla ainutlaatuisesti ja poikkeuksellisesti Outlettuotteena myös Suomessa.

Markkinoiden arvostetuin jousisto Starprings on sängyn ydinmateriaali ja takaa parhaan mahdollisen tuen kaiken kokoisille kehonmuodoille olit sitten selällään, kyljellään tai vatsallaan nukkuja. Jousisto, jolla on yli 100 vuotta kehitystyötä takana, on markkinoiden ainut jousisto, jolle myönnetään 25 vuoden jousiston muodossaan pysyvyys takuu. Tämä ei ole alalla yleistä, sillä lähes kaikilla saman hintaluokan jousistosängyillä markkinoitu takuu on vain katkeamattomuustakuu.

Ylellinen luxus tuntuma syntyy 5-vyöhykkeisellä ja kaksi kerroksisella pussijousistolla. Päällimmäisenä oleva pintapehmeä jousistokerros takaa, että kehon ääreisverenkierto säilyy hyvänä läpi yön, syvän unen määrä kasvaa ja nukkuminen on levollista. Suomalaiset nukkuvat yleisesti liian kovilla sängyillä ja on harha luulo, että kova sänky olisi pelastus ergonomiaan. Laadukas ja pitkälle kehitetty Starprings jousisto on samaan aikaan sekä tukeva, että pintapehmeä. Tärkeä luonnollinen tuki selkärangalle on taattu ja keho pääsee palautumaan päivän askareista.

Viileät yöt Vita Talalaylla!

Markkinoiden hengittävin 100 % luonnonmateriaalista valmistettu petauspatja on paras valinta jokaiselle nukkujalle. Aito Vita Talalay -petauspatja viimeistelee nukkumiskokemuksen erittäin miellyttäväksi. Petauspatjanrakenne tuo pintaan samaan aikaan tarvittavan pintapehmeyden, mutta myös jämäkkyyden kehon muotojasi tukien. Luonnonkumiytimen päällä on toisella puolella villa ja toisella puolella puuvilla, joten voit hienosäätää patjantuntemusta vuodenaikojen mukaan. Pintaverhoilu on viimeistelty luonnostaan antibakteerisella ja hengittävällä Tencel-kankaalla. Avosolurakenteen ansiosta ilma pääsee kiertämään patjan sisällä ja patja pysyy pitkään raikkaana ja lämpötila optimaalisena.

Upeasti muotoiltu Vita Talalay Split -petauspatja on suunniteltu moottoroituihin parisänkyihin säilyttäen parisängyn yhtenäisyyden ja hyötyominaisuudet. Vaikka petauspatja on yhtenäinen, on siihen tehty sekä pääpuolella että jalkapäätyyn halkiot, jolloin kummankin puolen moottoriominaisuuksia pystyy säätämään omaan tahtiin.

Moottorisänky on mahdollista tilata edullisemmilla Pulse-petauspatjoilla (kaksi erillistä petauspatjaa) tai hengittävällä ja ergonomisella Vita Talalay luonnonmateriaali petauspatjalla (yksi yhtenäinen halkioilla tai kaksi erillistä). Suurin osa myymälässa vierailevista asiakkaista valitsee petauspatjaksi Vita Talalayn jo ihan tuntuman perusteella. Ergonomian lisäksi Vita Talalay on: hengittävä ja hiostamaton, pitkäikäinen ja hyvin muodossaan pysyvä, antibakteerinen ja myrkytön. Se maksaa itsensä pitkässä juoksussa nopeasti takaisin, sillä peruspetauspatjalla on noin 4-5 vuoden käyttöikä, kun Vita Talalaylla noin 7-10 vuoden käyttöikä oikein huollettuna. Suosittelemme käyttämään kaikkien petauspatjojen kanssa petauspatjansuojusta.

Moottorisängystä on moneksi!

Suurin osa moottorisängyn ostajista ei ole ikinä tajunnut tarvitsevansa moottorisänkyä, ennen kuin sen hankkii kotiinsa. Tykkäät sitten lukea sängyssä, nostaa jalkoja pitkän päivän jälkeen ylös tai kaipaat terveydellisiin haasteisiin apuja, niin saat varmasti moottorisängystä iloa, hyötyä ja apuja.

Terveydellisiä haasteita, joihin monet saavat moottorisängyllä helpostusta:

 • Helpotusta selkäkipuihin
 • Uniapnea, kuorsaaminen ja astma
 • Refluksioireet ja närästyksen lievitys
 • Ruuansulatuksen helpotus
 • Unettomuuden hoito
 • Levottomat jalat
 • Parempi verenkiero
 • Erilaiset reumat ja kivun lievitys

Lisäksi se tuo luxusta kotiin: tv:n katselu sekä lukeminen helpottuu ja voit unohtaa tyynyvuoret niskasi takaa. Urheilusuorituksen tai pitkän päivän jälkeen on erittäin miellyttävä nostaa muutama aste jalkoja ylöspäin ja saada veri kiertämään kunnolla.

Deluxe Zone -moottorisänkymalli on varusteltu markkinoiden parhaalla saksalaisella testivoittaja Okin -moottorilla. Sängyn pää- ja jalkopäätä saat nostettua portaattomasti hiljaisen moottorin avulla. Moottorisänky tuo luksusta, käytettävyyttä ja apua arkeen. Moottorille voimme myöntää 5 vuoden takuun. Moottoria ympäröi massiivipuinen runkokehikko, teräksisillä runkopalkeilla sekä moottorinkiinnikkeillä varustettuna. 

OSTAMISESI ON 100 % RISKITÖNTÄ JA  HELPPOA!

 • Saat ostokseesi 100 päivän unitakuun. Freya Beds mallisto on suunniteltu yli 40 vuoden alan kokemuksella kaikista eri sänkymalleista sekä merkeistä. Jos et ole tyytyväinen saat rahasi takaisin*, kysy lisää.
 • Markkinoiden luotettavin sekä joustavin maksuaika. Tarjoamme sinulle markkinoiden joustavimmat maksutavat. Soita ja kysy lisää!
 • Kotiinkuljetus 0 €. Kotiinkuljetus on nyt veloitukseton koko Manner-Suomeen! 
 • Ostat suomalaiselta perheyritykseltä. Me olemme yli 40 vuotta alalla palvellut perheyritys, meihin voit luottaa!

jo YLI 4000
tyytyväistä
SUOMALAISTA!

Koronan aikana olemme myyneet 95 % sängyistämme etänä. Pitkälle viedyn tuotekehityksen ansiosta tuotteen uskaltaa ostaa kokeilemattakin. Tyytyväisyytesi on taattu.


TILAA OMASI HETI:

 1. Helposti ja nopeasti puhelimella: 010 406 8600 palvelemme puhelimitse joka päivä myös juhannuksena klo 8-21
 2. Tule myymälään: Freya Beds myymälä, Tasetie 8, Vantaa, Viihdekeskus Flamingo 2. krs. (Finnkinoa vastapäätä). To 23.6. klo 10-17, juhannuksena palvelemme teitä erittäin mielellämme puhelimitse.
 3. Suoraan verkkokaupasta tältä sivulta Nyt heti!
Soita 010 406 8600

LUE LISÄÄ MEISTÄ SEKÄ TUOTTEESTA:

USKALLAT OSTAA ETÄNÄ - 100 YÖN UNITAKUU

USKALLAT OSTAA ETÄNÄ – 100 YÖN UNITAKUU

Sisuste-Peltoniemi on yli 40 vuotta palvellut perheyritys huonekalualalla. Olemme myyneet vuosien aikana kymmeniä eri sänkybrändejä ja satoja eri sänkymalleja. Vuosien aikana asiakkailta saamamme palautteen ja oman opin perusteella olemme valinneet yhdessä lääkäreiden, fysioterapeuttien ja unen ammattilaisten kanssa markkinoiden parhaat mahdolliset materiaalit ja perustaneet oman sänkymallistomme Freya Bedsin.

Freya Beds -mallistomme myynnistä on koostunut nyt pandemian aikana 95 % etänä puhelimessa ja verkkokaupassa. Koska ruotsalainen maailman arvostetuin jousisto Starprings mukautuu kaiken kokoisten ja muotoisten kehojen kanssa, niin yhtään sänkyä ei ole tullut takaisin. Tämän vuoksi me uskallamme myöntää tuotteillemme Unitakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli et 100 nukutun yön jälkeen ole tyytyväinen, niin sinulla on oikeus vaihtaa jousiston kovuutta astetta pehmeämpään tai kovempaan, tai palauttaa tuote. Tämän takuun vuoksi uskallat ostaa tuotteen kokeilemattakin, sillä vartin tai puolen tunnin kokeilu sänkyliikkeessä ei kerro koko totuutta sängystä. 40 vuoden kokemuksella eri sänkybrändeistä otamme täyden vastuun, että Freya Beds sänky on paras valinta sinulle!

KOKONAISUUTEEN SISÄLTYY

KOKONAISUUTEEN SISÄLTYY:

 • Leveys 160 tai 180 cm, pituus 200 cm, korkeus 68 cm (lattiasta petauspatjan pintaan)
 • Tilauksesta valmistettavat massiivipuurunkoiset moottorirungot Starsprings NanoPocket-jousituksella,  2 kpl
 • Joustinpatjayksiköt 7-vyöhykkeisellä Starprings-jousistolla, 2 kpl
 • Verhoilu vaalea harmaa ja jalat alumiini 12 cm (saatavissa myös muita värejä soita 010 406 8600)
 • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan Starsprings -jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille.
 • Aito Vita Talalay -luonnonmateriaali petauspatja, yhtenäinen halkioilla tai 2 kpl erillisiä Pulse-petauspatjoja.
 • Kaukosäätimet 2 kpl
 • Massiivipuurungolla ja jousistolla 25 vuoden takuu. Jousistolla katkeamattomuustakuun lisäksi muodossaan pysyvyys takuu (tämä ei yleistä alalla).
 • Mikäli muut koot tai värit kiinnostavat, niin soita myyjillemme. SOITA 010 406 8600

 

Sängynpäädyt myydään erikseen, Kysy tarjous!

KOROTONTA MAKSUAIKAA

Nyt saatavilla korotonta maksuaikaa! Santanderin sekä Svea Paymentsin joustavat maksutavat ovat kaikkien asiakkaidemme käytössä. Voit maksaa ostoksesi kätevästi laskulla tai Sinulle sopivissa erissä. Soittamalla numeroon 010 406 8600 saat lisätietoa joustavista maksutavoista myyjiltämme. Palvelemme myös koko juhannuksen klo 8-21 puhelimitse.

Koko:

160 x 200 cm, 180 x 200 cm

Petauspatja:

Pulse, Vita Talalay +661€