Twist – kulmasohva

1595,00 3175€

Twist on erittäin hyvän istuinmukavuuden omaava sohva. Ajaton ja ilmava palasarja, josta rakennat mieleisesi kokoonpanon.

Tuotemerkki:
Brands

Kuvaus

Twist on lyhyen istuinsyvyytensä ansiosta erittäin hyvä istua. Ajaton ja ilmava palasarja josta rakennat mieleisesi kokoonpanon. Istuinleveydet valittavissa mittojen mukaan.

Twist on verhoiltu vaalealla, kestävällä verhoilukankaalla. Runko on tehty puusta ja istuinpehmusteena on käytetty muototakuun lunastavaa kylmävaahtoa, joka on vaahtomuovia huomattavasti miellyttävämpi ja kestävämpi. Istuin ei painu ”montulle”. Istuin- ja selkänojatyynyt on käännettävissä.

Tilattavissa myymälästä myös muilla verhoilu- ja jalkavaihtoehdoilla. Twist – sarjasta löytyy 15 erilaista modulipalaa, joten se mukautuu jokaiseen kotiin sopivaksi.

Sohvan koko: 232/92×232/92x89cm

Väri: Beige

Tervetuloa koeistumaan ja valitsemaan juuri itsellesi sopiva kokonaisuus tai hyödynnä verkkokaupan tarjous heti!

Kolmen sukupolven ajan, vuodesta 1948, Burhénsin perhe on valmistanut ja suunnitellut huonekaluja, jotta sinä voisit nauttia heidän sohvillaan ajastasi ystävien kanssa. He haluavat tehdä juuri sinun olosi kotoisaksi heidän huonekaluillaan. Burhénsin kalusteissa ei tingitä laadusta, mutta he pitävät hinnat sopivina, jotta kaikilla olisi mahdollisuus heidän huonekaluihinsa.

Burhénsin perhe on alusta asti keskittynyt pehmustettuihin huonekaluihin, painopiste on laadussa ja mukavuudessa. He ovat tarkkaavaisia, tarjoavat suuren valinnanvapauden ja työskentelevät mielellään asiakkaiden kanssa. Tällöin saavutetaan parhaat tulokset.

Burhénsilla on edelleen töissä ihmisiä, jotka ovat olleet mukana alusta asti. Yrityksessä ollaan luonnollisesti ylpeitä siitä, että heillä on pitkäaikaista toimintaa ja kestävä työilmapiiri. Omat puusepät takaavat sen, että Burhénsilla on mahdollisuus joustavuuteen ja nopeaan tuotekehitykseen.