Topaz -moottorisänky 180×200, tarjous pe 16.4.

1557,50 5172€

Toimi heti tarjous voimassa 16.4. ja 8 kpl:n erä! Hinta 1557,50 €

Vaalean harmaa

Kuvaus

PERJANTAI 16.4. TARJOUS 8 KPL ERÄ!

Tehtaan inventaarion loppurysäyksenä myymme TÄNÄÄN 16.4. erän premium luokan Topaz -moottorisänkyjä nettohinnoin. Tarjous on voimassa vain tänään ja erä myydään nopeimmille, joten puhelin käteen ja soittamaan! NYT on elämäsi tilaisuus hankkia premium luokan moottorisänky ennennäkemättömällä tarjouksella‼️

Topaz on moottorisänkyjen todellinen kuningas!

Topaz -moottorisänky on Freya Bedsin suosittu moottorisänkymalli sinulle, joka haluat sängyltäsi enemmän: optimaalisen ergonomian, säätöominaisuudet, ylellisen ylellisen tuntuman sekä ennen kaikkea laadukkaat materiaalit. Tässä moottorisängyssä on 2-kerroksinen maailman paras vyöhykkeellinen pussijousisto Starsprings, joka takaa parhaan mahdollisen tuen ja paineettomuuden tunteen nukkujan selkärangan ja niskan alueelle. Jousiston yli 100 vuoden kehitystyö nostaa nukkumiskokemuksen aivan uudelle tasolle. Tämä sänky näyttää ehkä perinteiseltä moottorisängyltä, mutta on sisältä täyttä kultaa. Sänky on verhoiltu upealla vaalean harmaalla ja helppohoitoisella kankaalla. Kaukosäätimellä ohjattava hiljainen moottori, mahdollistaa niin jalkopään kuin pääpään nostamisen haluttuun asentoon yhtä aikaa ja erikseen.

Topaz -moottorisängyn ylellisen tuntuman kruunaa Freya Beds Pulse -petauspatjat, jotka sisältävät hengittävää luonnonkumia. Petauspatja on ryhdikäs ja muotonsa pitävä, joka antaa tarvittavan pintapehmeyden nukkujalle. Moottorisängyssä on kaksi erillistä petauspatjaa, joka mahdollistaa molempien sänkyjen moottoriominaisuuden käyttämistä halutuissa asennoissa. Suosittelemme käyttämään petauspatjan kanssa petauspatjan suojusta, jolloin huollettavuus helpottuu vielä enemmän ja patjan pitkäikäisyys säilyy. 

 

Tuotetiedot:

 • Leveys: 180 cm (2 kpl 90×200 cm)
 • Pituus: 200 cm
 • Korkeus: 56 cm (12 cm korkeiden jalkojen kanssa)
 • Jalat: 12 cm musta
 • Verhoilu väri: vaalean harmaa
 • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan Starsprings jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille.
 • Massiivipuurunko 25 vuoden takuu
 • Starsprings -jousisto, 2-kerroksinen, 5-vyöhykettä, 25 vuoden takuu
 • Saksalainen Okin -moottori, 5-vuoden takuu

Hintaan sisältyy: tilauksesta valmistettavat moottorirungot 2 kpl 90×200, jalat,  Freya Beds Pulse -petauspatjat 2 kpl 90×200 cm ja kaukosäätimet kotiin toimitettuna.

Mikäli muut koot tai värit kiinnostavat, niin soita myyjillemme: 010 4068 600

 

Mitä hyötyä moottorivuoteesta on?

Moottoriominaisuudesta saa lisäarvoa monella tapaa, niin terveys kuin mukavuus tekijöihin. Miten miellyttävää pitkän kävelypäivän jälkeen nostaa hieman jalkopäätä ja saada veri kiertämään jaloissa. Moottoriominaisuus tuo ergonomisuutta, kun halutaan lukea, katsoa telvisiota tai muutoin istua puoli-istuvassa tai istuvassa asennossa.

Terveydellisesti hyötyjä saat muun muassa seuraaviin asioihin:

 • Helpotusta selkäkipuihin
 • Apua: uniapnean, kuorsauksen ja astman helpotukseen
 • Refluksioireiden ja närästyksen lievitys
 • Unettomuuden hoito
 • Ruuansulatuksen helpotus
 • Parempi verenkierto
 • Erilaiset reumat ja kivun lievitys

 

Olemme palvelleet jo yli 40-vuotta 

Freya Bedsin sängyille on aina veloitukseton kotiin kuljetus Manner-Suomen alueella. Lisäksi 100km:n säteellä Vantaan Flamingosta ja Lahden keskustasta tilaukseen sisältyy aina veloitukseton tuotteen kokoaminen ja tarvittaessa vanhan tuotteen kierrätys. Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

www.freyabeds.fi

Hyödynnä nyt tämä ainutkertainen tilaisuutesi! Hanki nyt parhaat mahdolliset yöunet. Tarjoamme nyt näille sängyille kotiin kuljetuksen ja vanhan kierrätyksen veloituksetta (0 €!). Hyödynnä tämä ainutkertainen tilaisuutesi nyt ja toimi pian!

 

Osta parhaat yöunet ja hyödynnä tarjous NYT:

1. Helposti ja nopeasti puhelimella: 010 406 8600

2. Myymälästä Vantaalta: Tasetie 8, Vantaa. Myymälä on kauppakeskus Flamingon 2. kerroksessa (Finnkinoa vastapäätä.)

3. Suoraan verkkokaupasta tältä sivulta Nyt heti!

Saatat myös pitää...