fbpx

The Heaven Lux -moottorisänky

PERJANTAINA 9.12.
11 kpl poistoerä!

MYYNTI ALKAA KELLO 08.00

 • huikeat yli 3000 jousta ja huippuergonomia!
 • pohjoismaissa käsin valmistettu
 • saksalainen testivoittaja moottori
 • luxus tuntuma, 25 vuoden takuu
 • tuotesetti kaupanpäälle (arvo 542€)

Huom! Tuotteita on vain rajoitettu erä ja sängyt myydään nopeimmille ilman varauksia. Tilaa omasi HETI: 010 406 8600

1443,00 2104,00 

vuoden 2022 mega inventaario
nyt kaikki -82%

NYT ON OSTAJAN MARKKINAT! Tehtaan sekä varaston inventaarion vuoksi tyhjennetään NYT viikonloppuna rajoitettu erä 2022 lippulaivamalleja suoraan nettohinnoin!

Tänään timanttisimpana poistona 11 kpl erä The Heaven Lux -moottorisänkyjä vain 1443 €! Nämä luxus sängyt ovat varusteltu 25 vuoden takuulla, aidoilla luonnonmateriaaleilla sekä parhaalla nukkumisergonomialla!

Paremmista yöunista ei kannata enää haaveilla, sillä nopeat syövät hitaat ja parhaat tarjoukset viedään käsistä. Vuoden odotetuimpien poistoerien tyhjennys alkaa perjantaina kello 08.00 ja tuotteet myydään nopeimmille ilman varauksia!

Nyt on viimeinen mahdollisuutesi ostaa unelmiesi yöunet edullisesti, sillä materiaalien sekä moottoreiden hinnat ovat lähes tuplaantuneet kuluneen vuoden aikana. Tämä on vaikuttanut kaikkien alan toimijoiden hintojen nousuun ja niin myös meillä uudessa julkaistavassa mallistossamme. Osta nyt unelmiesi sänky ja saat sen vielä huippuedullisesti!

Tilaa verkosta, tule myymälään tai soita HETI: 010 406 8600 (päivystämme 8-21.)

HUOM! Tähän erään kotiintoimitus Manner-Suomeen 89 € ja nouto 0 €.

 

The Heaven Lux -moottorisänky

The Heaven Lux -moottorisänky on yli 40 vuoden alan kokemuksemme taidonnäyte, joka edustaa markkinoiden parhaimmistoa! Tämä sänky on aito premium -sänky kaikilla herkuilla sekä ominaisuuksilla.

The Heaven Lux -moottorisängyn ergonomia koostuu kahdessa kerroksessa toimivasta, seitsemään vyöhykkeseen jaetusta pussijousistosta. Markkinoiden paras nukkumisergonomia, säätöominaisuudet sekä ylellinen tuntuma vie nukkumistottumuksesi uudelle tasolle sekä tarjoaa sinulle aina parhaat yöunet. The Heaven Lux -moottorisänky voittaa kaikki muut markkinoiden sängyt vastaavassa hintakategoriassa ja me takaamme, että nukut paremmin kun koskaan aiemmin. 

Pitkälle viedyn tuotekehityksemme ansiosta pystyt nyt tilaamaan uuden sängyn kokeilemattakin, sillä me otamme yöunistasi täyden vastuun ja tarjoamme sinulle 100 % tyytyväisyystakuun.

 

SUOMALAISTA SUUNNITTELUA
POHJOISMAINEN KÄSITYÖVALMISTUS

Meillä on yli 40 vuoden alan kokemus useista sänkymerkeistä sekä -malleista. Tiedämme tarkalleen miten ja mistä materiaaleista markkinoiden parhaat sängyt ovat valmistettu. Tämän ammattiosaamisen pohjalta on koko Freya Beds -mallisto suunniteltu. Yhdistimme voimat yhdessä käsityöammattilaisten sekä fysioterapeuttien kanssa ja lopputulos on timanttinen.

The Heaven Lux -moottorisänky valmistetaan Pohjoismaissa käsityönä. Tarkalla käsityövalmistuksella varmistamme tuotteiden huippulaadun sekä pitkän käyttöiän.

Nämä sängyt edustavat markkinoiden parhaimmistoa, niin kestävyydessä, laadussa kuin takuussa. The Heaven Lux -moottorisängylle myönnetään pitkä 25 vuoden runko- sekä jousitakuu, joka kattaa myös jousen muodossa pysymisen.

 

SAKSALAINEN TESTIVOITTAJA MOOTTORI

The Heaven Lux on varusteltu markkinoiden parhaalla saksalaisella testivoittaja Okin -moottorilla. Sängyssä on langalliset kaukosäätimet, jotka pysyvät aina tallessa. Sängyn ja pää- ja jalkopäätä saat nostettua portaattomasti hiljaisen moottorin avulla. Moottorisänky tuo luksusta, käytettävyyttä ja apua arkeen. Moottorille voimme myöntää 5 vuoden takuun. Moottoria ympäröi massiivipuinen runkokehikko, teräksisillä runkopalkeilla sekä moottorinkiinnikkeillä varustettuna.

 

PUHTAAT luonnonmateriaalit

The Heaven Lux -moottorisängyn ylellisen tuntuman kruunaa Freya Beds Pulse -petauspatjat, jotka sisältävät hengittävää luonnonkumia. Petauspatja on ryhdikäs ja muotonsa pitävä, joka antaa tarvittavan pintapehmeyden nukkujalle. Moottorisängyssä on kaksi erillistä petauspatjaa, joka mahdollistaa molempien sänkyjen moottoriominaisuuden käyttämistä halutuissa asennoissa. Suosittelemme käyttämään petauspatjan kanssa petauspatjansuojusta, jolloin huollettavuus helpottuu vielä enemmän ja patjan pitkäikäisyys säilyy. 

Kun haluat vain parasta, perhospetauspatjan joka on keskeltä yhtenäinen, se tarjotaan sinulle +661€ erotuksella kokonaisuuteen. Vita Talalay petauspatja on puolet pitkäikäisempi, selälle ergonomisempi sekä hengittävämpi. 

 

YKSILÖLLINEN HUIPPU NUKKUMISERGONOMIA!

The Heaven Lux -moottorisängyssä on markkinoiden arvostetuin ruotsalainen Starsprings-jousisto. Valittu jousisto on sama, mitä markkinoiden johtavat sänkyvalmistajat käyttävät tuotteissaan.

Yli 100 vuoden kehitystyön ansiosta tämä huippujousisto mukautuu jokaisen nukkujan kehonpainon sekä muotojen mukaan yksilöllisesti. Jousisto soveltuu niin kylki, vatsalla kuin selällä nukkujalle ja uskallat nyt tilata sängyn kokeilemattakin.

The Heaven Lux

2022 testivoittaja moottorisänky maksimaaliseen palautumiseen.

The Heaven Lux -moottorisänky

The Heaven Lux on suunniteltu lievittämään jokaisen nukkujan kipua, niin mielestä kuin kehosta. Maksimaalisella palautumisella olet paras versio itsestäsi ja olet jokaisena aamuna aidosti levännyt.

The Heaven Lux -moottorisänky

The Heaven Lux sängyllä saat perinteistä runko-, jenkki- sekä moottorisänkyä yksilöllisemmän ergonomian, luxus ominaisuuksia sekä lukuisia eri terveyshyötyjä.

The Heaven Lux -moottorisänky

The Heaven Lux -moottorisängyt edustavat aidosti markkinoiden parhaimmistoa niin laadussa, takuussa kuin ergonomiassa. Tuotteella on myös fysioterapeuttien suositus. Paras vastine rahoillesi ja aina 100 päivän tyytyväisyystakuulla!

 

 

OSTAMISESI ON 100 % RISKITÖNTÄ JA  HELPPOA!

 • Paras hinta-laatu suhde!  Mullistimme Suomen sänkymarkkinat Freya Beds -mallistolla. Ensimmäinen Premium-sänkymallisto ilman välikäsiä takaa sinulle parhaan hinnan. Tuotteet yksinoikeudella vain meillä. 
 • Saat ostokseesi 100 päivän unitakuun. Freya Beds -mallisto on suunniteltu yli 40 vuoden alan kokemuksella kaikista eri sänkymalleista sekä merkeistä. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.
 • Markkinoiden luotettavin sekä joustavin maksuaika. Meiltä löydät markkinoiden parhaat sekä joustavimmat maksuajat!
 • Ostat suomalaiselta perheyritykseltä. Me olemme yli 40 vuotta alalla palvellut perheyritys, tee palvelus ja suosi yksityistä kauppiasta.

jo YLI 4000 tyytyväistä SUOMALAISTA!

Koronan aikana olemme myyneet 80 % sängyistämme etänä. Pitkälle viedyn tuotekehityksen ansiosta tuotteen uskaltaa ostaa kokeilemattakin. Tyytyväisyytesi on taattu.


TILAA OMASI HETI:

 1. Helposti ja nopeasti puhelimella: 010 406 8600 palvelemme puhelimitse kello 8-21.
 2. Tule myymälään: Freya Beds myymälä, Tasetie 8, Vantaa, Viihdekeskus Flamingo 2. krs. (Finnkinoa vastapäätä). Avoinna ma-pe 10-19, la 10-17, su 12-16.
 3. Suoraan verkkokaupasta tältä sivulta Nyt heti!
Soita 010 406 8600

LUE LISÄÄ MEISTÄ SEKÄ TUOTTEESTA:

OLEMME PALVELLEET JO YLI 40-VUOTTA

Sisuste-Peltoniemi on yli 40 vuotta palvellut perheyritys huonekalualalla. Olemme myyneet vuosien aikana kymmeniä eri sänkybrändejä ja satoja eri sänkymalleja. Vuosien aikana asiakkailta saamamme palautteen ja oman opin perusteella olemme valinneet yhdessä lääkäreiden, fysioterapeuttien ja unen ammattilaisten kansssa markkinoiden parhaat mahdolliset materiaalit ja perustaneet oman sänkymallistomme Freya Bedsin.

Myymälämme sijaitsee Vantaalla, mutta myymme sänkyjä verkossa ja puhelimessa koko Suomeen. Pandemian aikana myynnistämme tapahtuu etänä yli 80 prosenttia. Koska jousisto on niin pitkälle kehitetty, niin uskallamme luvata täyden tyytyväisyyden tuotteelle, sillä yhtään sänkyä ei ole tullut takaisin joita olemme etäkaupassa myyneet. Freya Bedsin sängyille on nyt veloitukseton kotiinkuljetus Manner-Suomen alueella. Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

KOKONAISUUTEEN SISÄLTYY:

 • Leveys 160 tai 180 cm, pituus 200 cm, korkeus 58 cm (lattiasta petauspatjan pintaan)
 • Tilauksesta valmistettavat massiivipuurunkoiset moottorirungot 7-vyöhykkeisellä Starsprings-jousituksella,  2 kpl
 • Verhoilu harmaa ja jalat alumiini 12cm (saatavissa myös muita värejä soita 010 406 8600)
 • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan Starsprings -jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille.
 • Aito Vita Talalay -luonnonmateriaali petauspatja, yhtenäinen halkioilla tai 2 kpl erillisiä Pulse-petauspatjoja.
 • Kaukosäätimet 2 kpl
 • Massiivipuurungolla ja jousistolla 25 vuoden takuu. Jousistolla katkeamattomuustakuun lisäksi muodossaan pysyvyys takuu (tämä ei yleistä alalla).
 • Mikäli muut koot tai värit kiinnostavat, niin soita myyjillemme. SOITA 010 406 8600

Sängynpäädyt myydään erikseen, Kysy tarjous!

MITÄ HYÖTYÄ MOOTTORIVUOTEESTA ON?

Moottoriominaisuudesta saa lisäarvoa monella tapaa, niin terveys- kuin mukavuustekijöihin. Miten miellyttävää on pitkän työpäivän tai lenkin jälkeen nostaa hieman jalkopäätä ylös ja saada veri kiertämään jaloissa. Moottoriominaisuus tuo ergonomiaa kun halutaan lukea, katsoa televisiota, tai muutoin istua puoli-istuvassa tai istuvassa asennossa.

TERVEYDELLISESTI HYÖTYJÄ SAAT MUUN MUASSA SEURAAVIIN ASIOIHIN:

 • Helpotusta selkäkipuihin
 • Apua: uniapnean, kuorsauksen ja astman helpotukseen
 • Refluksioireiden ja närästyksen lievitys
 • Unettomuuden hoito
 • Ruuansulatuksen helpotus
 • Parempi verenkierto
 • Erilaiset reumat ja kivun lievitys

MIKÄLI MIETIT VITA TALALAY -PETAUSPATJAN JA PULSE -PETAUSPATJAN VÄLILLÄ, NIIN TÄSSÄ MUUTAMA NIIDEN ERO!

 • Ergonomia: Vita Talalay -petauspatja muotoutuu poistaen kehoon kohdistuvaa painetta ja aktivoiden ääreisverenkiertoa.
 • Hengittävyys: Vita Talalay -petauspatja on 100% luonnonmateriaali, joka on avoimen solurakenteensa ansiosta täysin hengittävä. Täydellisen hengittävyyden ansiosta petauspatja pysyy paremmin puhtaana, raikkaana ja se ei hiosta edes kesä kuumalla. Vita Talalay -petauspatja tarjoaa nukkujalleen aina optimaalisen nukkumislämpötilan vuodenajasta riippumatta.
 • Ominaisuudet: Vita Talalay -petauspatja tarjoaa optimaalisen ergonomian lisäksi lukuisia muita hyötyominaisuuksia. Materiaali on mm. antibakteerinen, täysin kemikaalivapaa, allergiaystävällinen sekä hengittävä luonnonmateriaali. Aidon 100 % luonnonmateriaalisuuden ansiosta Vita Talalay -petauspatja on myös pitkäikäisempi.

Vita Talalay -sijauspatja on tilattavissa tarjoustuote-osastolta!

Koko:

160 x 200 cm, 180 x 200 cm

Petauspatja:

Pulse, Vita Talalay +661€

Saatat myös pitää...