The Cullinan

4400,00 9173€

25 vuoden takuu.

Tuotemerkki: ,
BrandsBrands

Kuvaus

The Cullinan

The Cullinan -vuode tuo todellista luxusta yöuniisi! Tämä vuode on valmistettu käsityönä maailman parhaista sekä ylellisistä materiaaleista. Luxuksen tarjoaa tässä sängyssä ihana patja, jonka päämateriaaleina toimii 4-kerroksinen Starsprings -jousisto sekä 100 % luonnonkumi Vita Talalay.

Patentoidulla menetelmällä valmistettu Vita Talalay -materiaali tarjoaa nukkujalleen optimaalisen nukkumisergonomian lisäksi myös lukuisia muita hyötyominaisuuksia muun muassa oikeanlaisen nukkumislämpötilan sekä erinomaisen hengittävyyden. Materiaali on täysin antibakteerinen, myrkytön, allergiavapaa ja kaiken tämän lisäksi myös erittäin ekologinen! Vita Talalay -luonnonkumi on erittäin hyvin muotonsa pitävä ja siten pitkäikäinen materiaali. Pitkäikäisyyttä lisää myös materiaalin erinomainen hengittävyys, jonka ansiosta ilma pääsee kiertämään vapaasti ja epäpuhtaudet poistuvat.

Sängyssä käytetty Starsprings -jousisto on markkinoiden arvostetuin jousisto, jolle myönnämme 25 vuoden takuun.
Alimmaisena on napakammat jouset tuomassa tukea syvemmältä patjasta ja kolme ylempää jousisto kerrosta tuovat pintapehmeyden patjalle. Jousistojen päällä Vita Talalay ja petauspatja.
Nämä yhdessä muodostavat tunteen, että sänky on samaan aikaan tukeva sekä antaa keholle ylellisen painottomuuden tunteen. Tämä tunne on sanoin kuvaamaton, mutta jos kuvailisimme sitä, se olisi kuin nukkuisit pilven päällä. Patjan alapuolella on vielä runkoyksikkö, jossa on jousistoa kahdessa kerroksessa. Nämä jousistot antavat viimeistelevät ergonomian.

The Cullinan -vuoteen ylellisyyden kruunaa Natur -petauspatja, joka on valmistettu aidosta puhtaasta villasta ja puuvillasta. Petauspatja on hengittävä ja näin ollen se ei hiosta edes kesäisin.

Lopputuloksena näillä materiaaleilla on syntynyt aivan mielettömän ihana luxus sänky, jonka nukkumisergonomia on hiottu usean lääkärin, fysioterapeutin ja nukkumisen ammattilaisten kanssa. Tämä timantti on hiottu vastaamaan syvän unen määrän kasvuun ja levolliseen nukkumiseen, joka lievittää kipua vartalosta ja mielestä. Sängyillä 25 vuoden takuu.

 

Tuotetiedot:

Väri: Tumma harmaa
Jalat: 12 cm Tammi
Korkeus: 55 cm
Kovuus: Hard -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan Starsprings jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille.
Massiivipuurunko 25 vuoden takuu
Starsprings -jousisto, 6-kerroksinen, 7-vyöhykettä, 25 vuoden takuu

 

 

Osta parhaat yöunet ja hyödynnä tarjous NYT:

1. Helposti ja nopeasti puhelimella: 010 406 8600

2. Myymälästä Vantaalta: Myymälä on kauppakeskus Flamingon 2. kerroksessa (Finnkinoa vastapäätä.)

3. Suoraan verkkokaupasta tältä sivulta!

Saatat myös pitää...