Tempur Original Luxe 30 patja

alk. 2295,00 5590,00 

TEMPUR-materiaali poistaa kivuliaita painepisteitä jakamalla kehon painon tasaisesti ja vähentää näin levotonta liikehdintää ja kääntyilyä. Patjaa voidaan käyttää missä tahansa vuoderungossa, jonka alustassa on hyvä ilmanvaihto.

Varastopatja, soita ja tiedustele lisää!

Poista
Tuotemerkki:
Brands

Kuvaus

TEMPUR Original -patjamallisto tarjoaa jämäkkää tukea ja sopii erityisesti voimakkaan tuen tuntua arvostaville. Patjan jämäkkä TEMPUR -materiaali muotoutuu yksilöllisesti kehosi mukaan ja vähentää painerasitusta. Tuloksena on mukavuuden ja ergonomisen tuen täydellinen tasapaino, joka nostaa nukkumiskokemuksesi uudelle tasolle. Original-mallistossa on kolme patjamallia – TEMPUR Original Supreme 21 CoolTouch™ -patja, TEMPUR Original Elite 25 CoolTouch™ -patja ja TEMPUR Original Luxe 30 CoolTouch™ -patja.

TEMPUR Original -patjassa yhdistyvät aidon TEMPUR-materiaalin ja vahvan tuen tunne. Siksi se sopii erityisesti niille, jotka toivovat patjalta jämäkkää tukea yhdistettynä painetta lievittävän ja terapeuttisen TEMPUR-materiaalin tukiominaisuuksiin.

TEMPUR Original -patjan sisäpäällisessä käytetyn CoolTouch -viilennysteknologian ansiosta patja tuntuu raikkaalta ja viileän miellyttävältä. CoolTouch™ -teknologia perustuu PCM-materiaaliin (Phase Changing Material). PCM on kapseloitua vahaa, joka pystyy absorboimaan, varastoimaan ja vapauttamaan energiaa. Patjan viillennysteknologia sitoo lämpöä 27 asteeseen asti. Käyttämämme PCM:n toimintalämpötila on noin 27 °C, eli se jäähdyttää tähän lämpötilaan asti.