Tempur Original Luxe 30 – patja ja Original 5 – sijauspatja

alk. 2991,00 7410,00 

TEMPUR Original -patjapaketti rakentuu Original Luxe 30 -patjasta ja TEMPUR Original 5 -petauspatjasta. Original-patjapaketin paksuus yhteensä 35 cm.

Poista
Tuotemerkki:
Brands

Kuvaus

TEMPUR Original -patjamallisto tarjoaa jämäkkää tukea ja sopii erityisesti voimakkaan tuen tuntua arvostaville. Patjan jämäkkä TEMPUR -materiaali muotoutuu yksilöllisesti kehosi mukaan ja vähentää painerasitusta. Tuloksena on mukavuuden ja ergonomisen tuen täydellinen tasapaino, joka nostaa nukkumiskokemuksesi uudelle tasolle. Original-mallistossa on kolme patjamallia – TEMPUR Original Supreme 21 CoolTouch™ -patja, TEMPUR Original Elite 25 CoolTouch™ -patja ja TEMPUR Original Luxe 30 CoolTouch™ -patja.

TEMPUR Original -patjassa yhdistyvät aidon TEMPUR-materiaalin ja vahvan tuen tunne. Siksi se sopii erityisesti niille, jotka toivovat patjalta jämäkkää tukea yhdistettynä painetta lievittävän ja terapeuttisen TEMPUR-materiaalin tukiominaisuuksiin.

TEMPUR Original -patjan sisäpäällisessä käytetyn CoolTouch -viilennysteknologian ansiosta patja tuntuu raikkaalta ja viileän miellyttävältä. CoolTouch™ -teknologia perustuu PCM-materiaaliin (Phase Changing Material). PCM on kapseloitua vahaa, joka pystyy absorboimaan, varastoimaan ja vapauttamaan energiaa. Patjan viillennysteknologia sitoo lämpöä 27 asteeseen asti. Käyttämämme PCM:n toimintalämpötila on noin 27 °C, eli se jäähdyttää tähän lämpötilaan asti.

Original-patjapakettiin sisältyy TEMPUR Original 5 -petauspatja, joka parantaa TEMPUR-patjan tukiominaisuuksia ja helpottaa liinavaatteiden petaamista. Patjapaketti on ylellisen muhkea ja antaa erittäin vahvan tuen ja ohjaa nukkuma-asentoa ergonomisesti oikeaksi.