TEMPUR Original Supreme 21-patja

alk. 1559,00 3990,00 

Original 21 -patja antaa optimaalisen tuen keholle ja vähentää näin levotonta liikehdintää ja kääntyilyä. Patjaa voidaan käyttää missä tahansa vuoderungossa, jonka alustassa on hyvä ilmanvaihto.

Poista
Tuotemerkki:
Brands

Kuvaus

TEMPUR Original -patjamallisto tarjoaa jämäkkää tukea ja sopii erityisesti voimakkaan tuen tuntua arvostaville. Original-patjamallisto on TEMPURin ensimmäinen patjamallisto ja ollut tuotevalikoimissamme aivan alusta alkaen. Patjan jämäkkä TEMPUR -materiaali muotoutuu yksilöllisesti kehosi mukaan ja vähentää painerasitusta. Tuloksena on mukavuuden ja ergonomisen tuen täydellinen tasapaino, joka nostaa nukkumiskokemuksesi uudelle tasolle. Original-mallistossa on kolme patjamallia – TEMPUR Original Supreme 21 CoolTouch™ -patja, TEMPUR Original Elite 25 CoolTouch™ -patja ja TEMPUR Original Luxe 30 CoolTouch™ -patja.

TEMPUR Original -patjassa yhdistyvät aidon TEMPUR-materiaalin ja vahvan tuen tunne. Siksi se sopii erityisesti niille, jotka toivovat patjalta jämäkkää tukea yhdistettynä painetta lievittävän ja terapeuttisen TEMPUR-materiaalin tukiominaisuuksiin.

TEMPUR Original Supreme -patjan päällisessä käytetyn CoolTouch -viilennysteknologian ansiosta patja tuntuu raikkaalta ja viileän miellyttävältä. CoolTouch™ -teknologia perustuu PCM-materiaaliin (Phase Changing Material). PCM on kapseloitua vahaa, joka pystyy absorboimaan, varastoimaan ja vapauttamaan energiaa. Patjan viillennysteknologia sitoo lämpöä 27 asteeseen asti. Käyttämämme PCM:n toimintalämpötila on noin 27 °C, eli se jäähdyttää tähän lämpötilaan asti.

Mitat 211 × 188 × 22 cm