Taylor runkosänky 180 x 200 cm

955,00

RAJOITETTU ERÄ!

Laadukas ja kestävä runkosänky 25 vuoden takuulla. Muotoutuva Starsprings 5-vyöhykkeinen pussijousisto.

Koko: 180 x 200 cm
Väri: Beige

Tuotemerkki: ,
BrandsBrands

Kuvaus

Myymme pois Luxus-sänkyjä nyt materiaalien omakustannehinnoin, rajoitettu erä, toimi nyt!

Alkuvuoden 2021 messutapahtumat on peruttu, joihin olemme ostaneet luxus-sänkyjen materiaalit! Tämän takia tarjoamme nyt tilaisuuden hankkia premium-luokan sängyn materiaalien omakustannehinnalla ja nopealla toimituksella. Eli sänkytarjous on tässä ja nyt edessäsi!

Taylor -runkosänky

Kestävyyttä 25 vuoden takuulla

Tässä on sänky, joka ei natise. Taylor on vyöhykejousitettu sänky, joka takaa sinulle erinomaiset yöunet.  Tyylikäs kevytlinjainen design, jonka korkeat jalat mahdollistavat tarvittaessa tehokkaat säilytysratkaisut sängyn alle. Taylor -runkosängyn perusta rakentuu laadukkaisiin patentoidulla menetelmällä valmistettuihin ruotsalaisiin Starsprings -jousistoihin, jotka ovat tässä sängyssä kahdessa kerroksessa. Alempi jousistokerros tuo keholle tarvittavan tuen ja päällimmäinen jousistokerros antaa miellyttävän pehmeyden sekä tarvittavan muotoutumisen kehon muodoille. Tämä on tärkeää varsinkin kyljellään nukkuessa, jotta kehon ääreisverenkierto ei häiriinny. Tämä on laadukas runkosänky, jonka pussijousisto takaa sängylle miellyttävän ja kestävän rakenteen sekä sinulle parhaan mahdollisen nukkumisergonomian.

Taylor –runkosängyn ylellinen pintapehmeys muodostuu laadukkaasta petauspatjasta, jossa on käytetty hengittävää vaahtoa ja vanutäytettä. Laadukkaan petauspatjan tunnistaa siitä, että sen eri kerrokset ovat heftattu yhteen. Suosittelemme käyttämään petauspatjan kanssa petauspatjan suojusta, jolloin huollettavuus helpottuu ja sänky pysyy raikkaana pitkään. Tätä petauspatjansuojusta löytyy myös Freya Bedsin valikoimasta.

 

Tuotetiedot:

  • Koko: 180 x 200 cm (Mikäli muille kokoluokille tarve, ota yhteys asiakaspalveluun puhelimitse tai viestillä)
  • Väri: Vaalean harmaa (Mikäli toive toiselle värille, ota yhteys asiakaspalveluun)
  • Jalat: musta, korkeus 19 cm
  • Korkeus: 58 cm (lattiasta petauspatjan pintaan)
  • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan Starsprings jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille.
  • Massiivipuurunko 25 vuoden takuu
  • Starsprings -jousisto, 2-kerroksinen, 5-vyöhykettä, 25 vuoden takuu


Hintaan sisältyy:
Sängyn rungot 2kpl 90×200 cm, jalat ja Freya Beds Supersoft -petauspatja kotiin toimitettuna, 25 vuoden takuu. Pääty ostettavissa erikseen kysy lisää soittamalla!

 

Hanki nyt markkinoiden parhaat sekä tyylikkäät yöunet kotiisi hyödyntämällä tämä mahdollisuus!
Toimi pian, sillä tuotteita on vain tämä rajoitettu erä ja tarjous on voimassa NYT!

Myös osamaksu mahdollisuus: tarjoamme 12 kk täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa (79,58 €/kk), ota yhteys myymälään!

Tämän ainutkertaisen tarjouksen voit hyödyntää vain perheyrityksemme Freya Beds -myymälästä tai tilaamalla tuotteet puhelimella tai verkosta:

HYÖDYNNÄ SÄNKYTARJOUS NYT HETI VERKOSTA TAI SOITTAMALLA 010 406 8600

 

Olemme palvelleet jo yli 40-vuotta 

Olemme suomalainen perheyritys ja myyneet eri brändien sänkyjä yli 40 vuotta. Eri sänkybrändeistä oppineina olemme perustaneet oman sänkymallistomme Freya Bedsin valiten yhteistyökumppaneiksi ja materiaalien toimittajiksi parhaat mahdolliset, jotta suomalaisten yöunet saataisiin paremmille tasoille. Toimimme palvelevalla otteella ja Freya Bedsin sängyille on aina veloitukseton kotiin kuljetus Manner-Suomen alueella. Lisäksi 100 km:n säteellä Vantaan Flamingosta ja Lahden keskustasta tilaukseen sisältyy aina veloitukseton tuotteen kokoaminen ja tarvittaessa vanhan tuotteen kierrätys.  

Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

Myös muita koko- ja väriaatiovaihtoehtoja saatavilla. Kysy myyjiltämme: 010 4068 600 tai viestillä http://www.sisustepeltoniemi.fi/yhteystiedot/#yhteystiedot

https://www.freyabeds.fi/

Saatat myös pitää...