fbpx

Health Zone -säätövuode

vielä tänään la 21.5.
varmista omasi heti!
erän myynti alkaa klo 08.00

 • kotiinkuljetus 0 €
 • 36 kk huoletonta maksuaikaa
 • 30 vrk tyytyväisyystakuu (pystyt tilaamaan kokeilemattakin)
 • Fysioterapeutin suositus

Palvelemme poikkeuksellisesti tänään kello 8-21 puhelimitse! Varmista omasi heti soittamalla!

SOITA TÄSTÄ 010 406 8600
Poista

1587,00 2248,00 

kansanterveysviikon superdiili!
vielä tänään la 21.5.

PREMIUM SÄNKYJÄ TERVEYSVIIKOLLA!!💥 Kansanterveysviikon superdiilinä myymme nyt 160 tai 180×200 kingsize – kokoluokan luxus säätösänkyjä nopeimmille hintaan 1587 € (5775€)!

Osta uusi sänky nyt lauantaina ja hyödynnä viimeinen tilaisuutesi, sillä tämä puolentoista tuhannen euron investointi muuttaa elämänlaatusi pysyvästi. Kaikki Health Week -kampanjaviikon jäljellä olevat sängyt myydään pois tänään nopeimmille, joten varmista omasi ja soita 010 406 8600!

Freya Beds – sänkymallisto on Pohjolaan luotu kansainvälinen sänkymerkki, joka on tehty vastaamaan seuraaviin kysymyksiin:

Miten nukka paremmin kuin muut?

Miten maksimoida syvän unen määrä?

Miten pitää toimintakyky yllä?

 

Health Zone -säätövuode

Health Zone on mallistomme suuri ylpeyden aihe, joka on mullistanut koko Suomen sänkymarkkinat nousemalla heti julkaisun jälkeen markkinoiden kärkeen! Tämä moottorisänky on todella luxusta, laatua sekä huippu nukkumisergonomiaa arvostavan ykkösvalinta ja tuotteelle myönnetään 25 vuoden aito takuu! 

Health Zone -moottorisängyn suuren suosion taustalla on huippu nukkumisergonomia, joka vie yönesi täysin uudelle tasolle. Pystyt tilaamaan sängyn täysin kokeilematta ja tuotteelle myönnetään täystyytyväisyystakuu. 

 

Huippu nukkumisergonomia!

Health Zone -moottorisängyssä yhdistyvät kolme asiaa, joita tarvitset nukkuaksesi elämäsi parhaat yöunet: huippu nukkumisergonomia ylellinen nukkumismukavuus sekä monipuoliset säätöominaisuudet. Nämä ovat olleet alusta asti sängyn suunnittelun tärkeimmät kulmakivet, joiden pohjalta kaikki materiaalivalinnat on tehty.

Valitsimme sänkyyn markkinoiden arvostetuimmat ruotsalaiset Starsprings-jouset, jotka ovat kiistatta sinulle parhaat mahdolliset. Mikä tekee niistä parhaan sinulle on se, että yli 100 vuoden kehitystyön ansiosta Starsprings on markkinoiden ainoa jousisto, joka mukautuu juuri sinun kehonpainosi sekä muotojesi mukaan tarjoten optimaalisen tuen. Et tarvitse kehonmittauksia nukkuaksesi hyvin.

Markkinoiden paras jousisto ei pelkästään riittänyt meille. Halusimme tarjota sinulle jotain enemmän ja päätimme rakentaa sänkyyn jousiston useampaan eri kerrokseen. Sängyn monikerroksiset jousistot ovat tarjoamassa sinulle ennenkokemattoman tuen sekä nukkumismukavuuden, jota et varmasti ole koskaan aiemmin tuntenut. Takaamme, että Health Zone -moottorisängyllä löydät jokaisena yönä sinulle sopivimman nukkumisasennon, lopetat turhan sängyssä pyörimisen ja yöunesi nousevat uudelle tasolle.

 

Aidot luonnonmateriaalit!

Nimesimme sängyn Health Zone, koska sängyssä on ylellinen luxus tuntuma, joka tuntuu siltä kun makaisit pilvien päällä ja tunnet kuinka kehosi rentoutuu. Tämä ihana paineettomuuden tunne on syntynyt tähän luxus sänkyyn vain aidoilla 100 % luonnonmateriaaleilla, joita ovat: villa, puuvilla sekä Vita Talalay -patjavaahto.

Vita Talalay on markkinoiden ainoa 100% luonnonmateriaalinen patjavaahto, joka ei sisällä mitään myrkyllisiä tai haitallisia kemikaaleja. Se on tulevaisuuden tuote memoryfoam materiaalille, sillä se mukautuu jokaisen nukkujan kehonpainon mukaisesti eikä reagoi kehon lämpöön. Vita Talalay viimeistelee sängyn huippuergonomian ja tarjoaa luonnonmukaisuudellaan sinulle lukuisia muita hyötyominaisuuksia. Materiaalin erinomaisen hengittävyyden ansiosta sinulla on aina mm. optimaalinen nukkumislämpötila ja et hikoile tai palele sängyssäsi. Luonnonmateriaalit ovat synteettisiä patjavaahtoja terveellisempiä, kestävämpiä sekä pitkäikäisempiä valintoja.

Health Zone -moottorisängyssä on nerokkaasti muotoiltu Vita Talalay split petauspatja! Split petauspatjassa on halkiot molemmissa päissä, jonka ansiosta se yhdistää kaksi moottorisänkyä yhtenäiseksi sängyksi. Petauspatja on keskeltä yhtenäinen ja jalko– sekä pääpäässä ovat halkiot, jotka mahdollistavat moottoriominaisuuden käyttämisen molemmilla puolilla erikseen. Mikäli haluat, saat myös tilattua petauspatjat erillisenä.

Voit tilata tuotteen 100% luonnonmateriaali Vita Talalay -petauspatjalla tai osittain synteettisellä Pulse -petauspatjalla! Huom. Pulse -petauspatjalla sänkyyn tulee 2 erillistä petauspatjaa.

Näillä laadukkailla materiaaleilla syntyy aito ihana luxus sänky, joka ylittää kaikki odotuksesi hyvästä sängystä olemalla maailman paras. Tilaa omasi nyt heti!

 

 

Uskallat tilata kokeilemattakin!

Me kannamme täyden vastuun, että Health Zone -moottorisängyllä nukut paremmin kun koskaan aiemmin. Health Zone -moottorisängyn suunnittelussa sekä materiaalivalinnoissa on huomioitu kaikki eri kokoiset sekä painoiset nukkujat, allergiat sekä pienimmätkin yksityiskohdat jokaiselle soveltuvaksi. Markkinoiden parhaan jousiston, moottorin, luonnonmateriaalien sekä yli 40 vuoden alan kokemuksemme ansiosta tässä on sänky, jonka pystyt tilaamaan kokeilemattakin. Saat tuotteelle 30 vrk tyytyväisyystakuun.

Myönnämme tuotteelle 25 vuoden runko- ja jousitakuun.

 

Health Zone -moottorisängyn tuotetiedot:

 • Leveys: 160 tai 180 cm
 • Väri: tyylikäs hopean harmaa, myös muita värejä! Soita ja kysy lisää.
 • Jalat: tammi 12 cm
 • Korkeus: 58 cm
 • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan Starsprings -jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille.
 • Aito Vita Talalay -luonnonmateriaali petauspatja, yhtenäinen halkioilla tai 2 kpl erillisiä Pulse-petauspatjoja.
 • Kaukosäätimet 2 kpl
 • Massiivipuurungolla ja jousistolla 25 vuoden takuu. Jousistolla katkeamattomuustakuun lisäksi muodossaan pysyvyys takuu (tämä ei yleistä alalla).

 

Hintaan sisältyy:

Tilauksesta valmistettavat sängyn moottorirungot 2 kpl, petauspatja Vita Talalay tai Pulse, jalat,  sekä kotiinkuljetus. Pääty saatavissa erikseen, kysy lisää soittamalla. Mikäli olet kiinnostunut muista väreistä, niin niitä on myös saatavilla runkoon ja patjaan. Soita 010 406 8600.

Mikäli olet kiinnostunut vielä astetta paremmasta mallista nukkumisergonomian ja moottoreiden ominaisuuksien suhteen, meillä on nyt Prosenttipäivillä tarjouksessa myös erä myös Confy Zone -moottorisänkyä. Klikkaa tuotteeseen tästä linkistä: Comfy Zone – moottorisänky – Sisuste Peltoniemi

 

Miksi tilata Health Zone -moottorisänky nyt?

 • Huippu nukkumisergonomia. Starsprings-jousisto mukautuu kehonpainosi sekä muotojesi mukaan yksilöllisesti tarjoten optimaalisen tuen.
 • Luxus tuntuma. Monikerroksiset jousistot sekä aidot luonnonmateriaalit tarjoavat sänkyyn ylellisen tuntuman.
 • Hengittävät luonnonmateriaalit. Aidot luonnonmateriaalit villa, puuvilla sekä Vita Talalay.
 • 25 vuoden takuu. Myönnämme tuotteelle 25 vuoden  runko- ja jousitakuun.
 • Takaamme tyytyväisyytesi. Uskallat tilata sängyn kokeilemattakin, sillä me takaamme tyytyväisyytesi.
 • Ainutkertainen hinta. Nyt tuotetestaajana sinulla on ainutkertainen mahdollisuus tilata mallistomme lippulaivamalli unohtumattomaan hintaan.

60 KK JOUSTAVAA MAKSUAIKAA

Nyt saatavilla jopa 60 kk maksuaikaa! Santanderin sekä Svea Paymentsin joustavat maksutavat ovat kaikkien asiakkaidemme käytössä. Voit maksaa ostoksesi kätevästi laskulla tai Sinulle sopivissa erissä. Soittamalla numeroon 010 406 8600 saat lisätietoa muista joustavista maksutavoista myyjiltämme.

Olemme palvelleet jo yli 40-vuotta

Olemme suomalainen perheyritys ja myyneet eri brändien sänkyjä yli 40 vuotta. Eri sänkybrändeistä oppineina olemme perustaneet oman sänkymallistomme Freya Bedsin valiten yhteistyökumppaneiksi ja materiaalien toimittajiksi parhaat mahdolliset, jotta suomalaisten yöunet saataisiin paremmille tasoille. Toimimme palvelevalla otteella ja Freya Bedsin sängyille on aina veloitukseton kotiin kuljetus Manner-Suomen alueella. Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

 

Osta parhaat yöunet ja hyödynnä tarjous NYT:

1. Helposti ja nopeasti puhelimella: 0104068600 (palvelemme puhelimitse kello 8-22)

2. Myymälästä Vantaalta: Tasetie 8, 01510 Vantaa / Myymälä on kauppakeskus Flamingon 2. kerroksessa (Finnkinoa vastapäätä). Aukiolo ma-pe 10-19, la 10-17

3. Suoraan verkkokaupasta tältä sivulta Nyt heti!

 

 

 

Koko

160 x 200 cm, 180 x 200 cm

Petauspatja:

Pulse, Vita Talalay

Saatat myös pitää...

Deadline tuotantoerä

The Aurora -hybridsänky

2965,00