fbpx

Centenary Lux -jenkkisänky

vielä jäljellä!

-%  -%  -%  -% 

NOPEIMMILLE!

Lisäetuna 60 kk huoletonta maksuaikaa + kotiinkuljetus 0€

Tarjoamme uuden sängyn kotiinkuljetuksen veloituksetta, 30 vuorokauden täystyytyväisyystakuun sekä 60 kk huoletonta maksuaikaa.

Hyödynnä ainutkertainen tilaisuutesi NYT ja varmista omasi soittamalla heti: 010 406 8600 (Päivystämme puhelimitse 8-22.) 

SOITA TÄSTÄ 010 406 8600
Poista

2884,34 3545,34 

Centenary Lux on sinulle suunniteltu!

Haaveenasi on uusi sänky, mutta et ole löytänyt sopivaa tai et tiedä minkä valitsisit. Haluat löytää juuri sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun, jolla nukut aidosti yösi hyvin, heräät virkeänä ja ilman selkäkipuja. Ja tietenkin haluat löytää kaiken tämän kustannustehokkaasti. Unohda sänkyliikkeissä juokseminen ja tuotteiden vertailu, sillä olemme tehneet sen puolestasi ja meillä on sinulle nyt paras ratkaisu, Centenary Lux

Centenary Lux on yli 40 vuoden alan kokemuksemme taidonnäyte. Vankan alan kokemuksemme, ammattitaitomme sekä timanttisen ammattilaisryhmän kanssa se on saatu juuri sinulle parhaaksi. Me kannamme vastuun sinun tyytyväisyydestäsi, parhaista yöunista ja saat ne nyt meiltä edullisemmin kun mistään muualta.

 

Huippu nukkumisergonomia!

Centenary Lux -sängyssä yhdistyvät kaksi asiaa, joita tarvitset nukkuaksesi aidosti hyvin: huippu nukkumisergonomia sekä ylellinen nukkumismukavuus. Nämä ovat olleet alusta asti sängyn suunnittelun tärkeimmät kulmakivet, joiden pohjalta kaikki materiaalivalinnat on tehty.

Valitsimme sänkyyn markkinoiden arvostetuimmat ruotsalaiset Starsprings-jouset, jotka ovat kiistatta sinulle parhaat mahdolliset. Mikä tekee niistä parhaan sinulle on se, että yli 100 vuoden kehitystyön ansiosta Starsprings on markkinoiden ainoa jousisto, joka mukautuu juuri sinun kehonpainosi sekä muotojesi mukaan tarjoten optimaalisen tuen. Et tarvitse kehonmittauksia nukkuaksesi hyvin.

Markkinoiden paras jousisto ei pelkästään riittänyt meille. Halusimme tarjota sinulle jotain enemmän ja päätimme rakentaa sänkyyn jousiston neljään kerrokseen. Sängyssä on tuhansia jousia tarjoamassa sinulle ennenkokemattoman tuen sekä nukkumismukavuuden, jota et varmasti ole koskaan aiemmin tuntenut. Takaamme, että Centenary Lux -sängyllä löydät jokaisena yönä sinulle sopivimman nukkumisasennon, lopetat turhan sängyssä pyörimisen ja yöunesi nousevat uudelle tasolle.

 

Aidot luonnonmateriaalit!

Nimesimme sängyn Centenary Lux, koska sängyssä on ylellinen luxus tuntuma, joka tuntuu siltä kun makaisit pilvien päällä ja tunnet kuinka kehosi rentoutuu. Tämä ihana paineettomuuden tunne on syntynyt tähän luxus sänkyyn vain aidoilla 100 % luonnonmateriaaleilla, joita ovat: villa, puuvilla sekä Vita Talalay -patjavaahto.

Vita Talalay on markkinoiden ainoa 100% luonnonmateriaalinen patjavaahto, joka ei sisällä mitään myrkyllisiä tai haitallisia kemikaaleja. Se on tulevaisuuden tuote memoryfoam materiaalille, sillä se mukautuu jokaisen nukkujan kehonpainon mukaisesti eikä reagoi kehon lämpöön. Vita Talalay viimeistelee sängyn huippuergonomian ja tarjoaa luonnonmukaisuudellaan sinulle lukuisia muita hyötyominaisuuksia. Materiaalin erinomaisen hengittävyyden ansiosta sinulla on aina mm. optimaalinen nukkumislämpötila ja et hikoile tai palele sängyssäsi. Luonnonmateriaalit ovat synteettisiä patjavaahtoja terveellisempiä, kestävämpiä sekä pitkäikäisempiä valintoja.

Näillä laadukkailla materiaaleilla syntyy aito ihana luxus sänky, joka ylittää kaikki odotuksesi hyvästä sängystä olemalla maailman paras. Tilaa omasi nyt heti!

Voit tilata tuotteen 100% luonnonmateriaali Vita Talalay -petauspatjalla tai edullisemalla osittain synteettisellä Pulse -petauspatjalla! 

 

Tyylikäs design!

Centenary Lux sänky on todella upea yksityiskohta osana makuuhuoneen sisustusta. Selkeä.sekä kevytlinjainen design on ajaton ja se sopii täydellisesti, niin klassiseen kun moderniin sisustukseen. Kevytlinjaisella desingillaan tuote sopii hyvin myös pienempiinkin makuuhuoneisiin eikä hallitse tilaa kuten perinteinen korkea jenkkisänky.

Tässä upeassa sängyssä sängynpääty kuuluu aina kokonaisuuteen mukaan, eikä sitä tarvitse erikseen tilata! Sängynpääty on nerokkaasti integroitu runkoon kiinni, jolloin siihen on mukava nojailla esim. kirjaa luettaessa ja siivous on helpompaa kun koskaan aiemmin. Kevyestä ulkonäöstä huolimatta sängyssä ei ole tingitty laadusta. Tyylikkäässä slim-sängynpohjassa on myös 2-kerroksinen erityisherkkä Nanotech-jousisto, joka varmistaa sinulle parhaan tuen pohjasta asti.

Uskallat tilata nyt kokeilemattakin!

Me kannamme täyden vastuun, että Centenary Lux sängyllä nukut paremmin kun koskaan aiemmin. Centenary Lux -sängyn suunnittelussa sekä materiaalivalinnoissa on huomioitu kaikki eri kokoiset sekä painoiset nukkujat, allergiat sekä pienimmätkin yksityiskohdat jokaiselle soveltuvaksi. Markkinoiden parhaan jousiston, luonnonmateriaalien sekä yli 40 vuoden alan kokemuksemme ansiosta tässä on sänky, jonka pystyt tilaamaan kokeilemattakin.

Myönnämme tuotteelle 25 vuoden runko- ja jousitakuun.

 

KOKONAISUUTEEN SISÄLTYY:

 • Leveys 160 tai 180 cm, patjanpituus 200 cm
 • Tilauksesta valmistetta massiivipuurunko pussijousituksella, pituus 218 cm (pääty integroituna runkoon kiinni) Huom! kokonaisuuteen kuuluu myös pääty.
 • Joustinpatjat: Starsprings -jousisto, 4-kerroksinen, 7-vyöhykettä
 • Petauspatja: Aito 100% luonnonmateriaali Vita Talalay tai Pulse 80 % luonnonmateriaalia 20% synteettistä
 • Verhoilu beige
 • Tammi kelkkajalat
 • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan Starsprings -jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille ja sänky on helppo ostaa myös etänä.
 • 25 vuotta massiivipuurunko takuu ja jousiston katkeamattomuus takuun lisäksi jousiston muototakuu 25 vuotta.
 • Kokonaisuuteen sisältyy kotiinkuljetus koko Manner-Suomeen 0 €. Mikäli muut koot tai värit kiinnostavat, niin soita myyjillemme. SOITA 0104068600

Miksi tilata Centenary Lux nyt?

 • Huippu nukkumisergonomia. Starsprings-jousisto mukautuu kehonpainosi sekä muotojesi mukaan yksilöllisesti tarjoten optimaalisen tuen.
 • Luxus tuntuma. Sängyn tuhannet jouset sekä aidot luonnonmateriaalit tarjoavat sänkyyn ylellisen tuntuman.
 • Hengittävät luonnonmateriaalit. Aidot luonnonmateriaalit villa, puuvilla sekä Vita Talalay.
 • 25 vuoden takuu. Myönnämme tuotteelle 25 vuoden  runko- ja jousitakuun.
 • Takaamme tyytyväisyytesi. Uskallat tilata sängyn kokeilemattakin, sillä me takaamme tyytyväisyytesi.
 • Ainutkertainen hinta. Nyt tuotetestaajana sinulla on ainutkertainen mahdollisuus tilata mallistomme lippulaivamalli unohtumattomaan hintaan.

 

60 KK JOUSTAVAA MAKSUAIKAA

Nyt saatavilla jopa 60 kk maksuaikaa! Santanderin sekä Svea Paymentsin joustavat maksutavat ovat kaikkien asiakkaidemme käytössä. Voit maksaa ostoksesi kätevästi laskulla tai Sinulle sopivissa erissä. Soittamalla numeroon 010 406 8600 saat lisätietoa muista joustavista maksutavoista myyjiltämme.

 

Olemme palvelleet jo yli 40-vuotta

Olemme suomalainen perheyritys ja myyneet eri brändien sänkyjä yli 40 vuotta. Eri sänkybrändeistä oppineina olemme perustaneet oman sänkymallistomme Freya Bedsin valiten yhteistyökumppaneiksi ja materiaalien toimittajiksi parhaat mahdolliset, jotta suomalaisten yöunet saataisiin paremmille tasoille. Toimimme palvelevalla otteella ja Freya Bedsin sängyille on aina veloitukseton kotiin kuljetus Manner-Suomen alueella. Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

 

Osta parhaat yöunet ja hyödynnä tarjous NYT:

1. Helposti ja nopeasti puhelimella: 0104068600 (Palvelemme puhelimitse kello 8-22.)

2. Myymälästä Vantaalta: Tasetie 8, 01510 Vantaa / Myymälä on kauppakeskus Flamingon 2. kerroksessa (Finnkinoa vastapäätä). Aukiolo ma-pe 10-19, la 10-17.

3. Suoraan verkkokaupasta tältä sivulta Nyt heti!

Koko

160 x 200 cm, 180 x 200 cm

Petauspatja:

Pulse, Vita Talalay

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Centenary Lux -jenkkisänky”

Saatat myös pitää...