fbpx

Superior Hotel -runkosänky

TÄNÄÄN MA 6.3.
9 kpl hotellierä!
myynti alkaa klo 08.00

 • laadukkaat materiaalit
 • toimitus suoraan tehtaalta 3.5.2023
 • 100 päivän tyytyväisyystakuu
 • 25 vuoden runko- ja jousitakuu

Huom! Sänkyjä on rajoitettu erä, tuotteet myydään nopeimmille ilman varauksia!

Pidä kiirettä ja varmista omasi jo heti aamulla! (päivystämme 8-21.)

1350,00 

AINUTLAATUINEN MAHDOLLISUUS!

Tee hotellisänky haaveistasi nyt totta ja nuku kotonasi paremmin kuin viiden tähden hotellissa! Rajoitettu hotellisänkyerä realisoidaan nopeimmille väärän sävyisen verhoilukankaan vuoksi. TÄNÄÄN MAANANTAINA 6.3. sinulla on ohittamaton mahdollisuus ostaa aito hotellisänky suoraan kotiisi. Hyödynnä tilaisuus ja tilaa omasi, Superior Hotel -runkosängyt vain 1350€/kpl.

Näin edullisesti et löydä mistään unelmiesi runkosänkyä 25 vuoden takuulla, joten älä enää odota vaan toimi nyt.

Tuotteet myynnissä VAIN niin kauan kuin erää riittää. Pidä kiirettä ja varmista omasi soittamalla heti, Rajoitetun erän myynti alkaa kello 08.00 📞: 010 406 8600 (päivystämme kello 8-21.)

 

 

Superior Hotel -hotellisänky

Tilaa nyt unelmiesi sänky kotiisi! Superior Hotel -hotellisänkyjen kangas- ja materiaalivalinnat on valittu siten, että ne kestävät julkitila käyttöä, tuovat luxus tuntuman kehollesi ja tunnet sängyllä maatessasi kuin olisi lomalla aina!

Hotellikäyttöön suunnitellussa sängyssä on otettu huomioon, että sänky mukautuu kaiken kokoisten ja muotoisten kehojen mukaan tarjoten jokaiselle nukkujalle parhaan mahdollisen nukkumisergonomian ja paineettomuuden tunteen. Olet sitten kyljellään, vatsallaan tai selällään nukkuja, niin saat kehollesi tarvitsemasi tuen ja samaan aikaan tilaa vartalon muodoille, kuten kyljellään nukkuessa olkapäälle ja lantiolle. Tällöin ääreisverenkierto pääsee toimimaan, pintapaineen tunnetta ja kiputiloja ei tule, kyljen kääntäminen vähenee ja levollinen yöuni on taattu.

Tämä kaikki rakentuu yli 100 vuoden kehitystuloksena syntyneen arvostetuimman ruotsalaisen Agro Pro -jousiston ympärille. Olemme valinneet Superior Hotel -hotellisänkyihin parhaan mahdollisen Agro -jousiston, jolla voimme taata, että erinomaiset yöunesi ovat taatut. Koska jousiston kehitys on niin pitkälle viety, niin sängyn ostaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Uskallat ostaa sängyn myös puhelimitse tai suoraan verkosta etänä, sillä voimme taata, että jousisto mukautuu kehon muotojesi mukaan ja nostaa nukkumistottumuksesi aivan uudelle tasolle.

Aidot luonnonmateriaalit

Superior Hotel -hotellisänky on aito luxus sänky. Superior Hotel -hotellisängyn ylellisen tuntuman kruunaa Freya Beds Pulse -petauspatja, joka sisältää hengittävää luonnonkumia. Petauspatja on ryhdikäs ja muotonsa pitävä, joka antaa tarvittavan pintapehmeyden nukkujalle. Suosittelemme käyttämään petauspatjan kanssa petauspatjan suojusta, jolloin huollettavuus helpottuu vielä enemmän ja patjan pitkäikäisyys säilyy. 

 

 


Superior Hotel

huipputason hotellisänky maksimaaliseen palautumiseen.

Superior Hotel MALLISTO

Superior Hotel -hotellisängyt ovat suunniteltu spa hotelliin tarjoamaan jokaiselle nukkujalle ylelliset sekä rentouttavat yöunet. Nämä sängyt lievittävät kipua niin mielestä kuin kehosta.

Superior Hotel MALLISTO

Rentoudu pitkän päivän jälkeen ylellisessä Superior Hotel hotellisängyssä ja tunnet kuinka palaudut kokonaisvaltaisesti. Nouse joka aamuun uudestisyntyneenä ja parempana versiona itsestäsi.

Superior Hotel MALLISTO

Hemmottelu ja oman ajan ottaminen arjen keskellä on tärkeää. Superior Hotel hotellisänky on nukkujan keidas, josta ei tee mieli poistua sen tarjoaman hyvän olon sekä viimeistellyn nukkumisergonomian vuoksi.

 

OSTAMISESI ON 100 % RISKITÖNTÄ JA  HELPPOA!

 • Saat ostokseesi 100 päivän unitakuun. Freya Beds mallisto on suunniteltu yli 40 vuoden alan kokemuksella kaikista eri sänkymalleista sekä merkeistä. Jos et ole tyytyväinen saat rahasi takaisin*, kysy lisää.
 • Markkinoiden luotettavin sekä joustavin maksuaika. Tarjoamme sinulle markkinoiden joustavimmat maksutavat. Soita ja kysy lisää!
 • Ostat suomalaiselta perheyritykseltä. Me olemme yli 40 vuotta alalla palvellut perheyritys, tee palvelus ja suosi yksityistä kauppiasta.

jo YLI 4000
tyytyväistä
SUOMALAISTA!

Korona-ajan jälkeen olemme myyneet 90 % sängyistämme etänä. Pitkälle viedyn tuotekehityksen ansiosta tuotteen uskaltaa ostaa kokeilemattakin. Tyytyväisyytesi on taattu.


TILAA OMASI HETI:

 1. Helposti ja nopeasti puhelimella: 010 406 8600 palvelemme puhelimitse kello 8-21
 2. Suoraan verkkokaupasta tältä sivulta Nyt heti!
Soita 010 406 8600

LUE LISÄÄ MEISTÄ SEKÄ TUOTTEESTA:

OLEMME PALVELLEET JO YLI 40-VUOTTA

Sisuste-Peltoniemi on yli 40 vuotta palvellut perheyritys huonekalualalla. Olemme myyneet vuosien aikana kymmeniä eri sänkybrändejä ja satoja eri sänkymalleja. Vuosien aikana asiakkailta saamamme palautteen ja oman opin perusteella olemme valinneet yhdessä lääkäreiden, fysioterapeuttien ja unen ammattilaisten kansssa markkinoiden parhaat mahdolliset materiaalit ja perustaneet oman sänkymallistomme Freya Bedsin.

Myymme sänkyjä verkossa ja puhelimitse koko Suomeen. Pandemian jälkeen myynnistämme yli 90 prosenttia on tapahtunut etänä. Koska jousisto on niin pitkälle kehitetty, niin uskallamme luvata täyden tyytyväisyyden tuotteelle, sillä yhtään sänkyä ei ole tullut takaisin joita olemme etäkaupassa myyneet. Freya Bedsin sängyille on nyt veloitukseton kotiinkuljetus Manner-Suomen alueella. Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

KOKONAISUUTEEN SISÄLTYY VALITESSASI RUNKOSÄNGYN:

 • Leveys 160 tai 180 cm, pituus 200 cm, korkeus 58 cm (lattiasta petauspatjan pintaan)
 • Tilauksesta valmistettavat massiivipuurunkoiset runkopatjat jousituksella
 • Valinnasta riippuen Pulse -petauspatja tai Vita Talalay N5 -petauspatja
 • Verhoiluväri tummanharmaa ja jalat tammi 12 cm (saatavissa myös muita värejä soita 010 406 8600)
 • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille.
 • Massiivipuurungolla ja jousistolla 25 vuoden takuu. Jousistolla katkeamattomuus takuun lisäksi muodossaan pysyvyys takuu (tämä ei yleistä alalla).
 • Kokonaisuuteen tarjotaan kotiinkuljetus koko Manner-Suomeen hintaan 69 €. Mikäli muut koot tai värit kiinnostavat, niin soita myyjillemme. Lisäksi pääty saatavissa erikseen. SOITA 010 406 8600

Sängynpäädyt myydään erikseen, Kysy tarjous!

 

Koko:

160 x 200 cm, 180 x 200 cm