Superior Hotel -runkosänky 180 x 200 cm

896,00

LOPPUUNMYYTY!

KLIKKAA JA KATSO VAIHTOEHTOINEN TUOTE!

 

Varasto loppu

Kuvaus

TÄMÄ TUOTE ON LOPPUUNMYYTY!

HYÖDYNNÄ ALTA NYT AINUTLAATUINEN MESSUTARJOUS! VIELÄ JÄLJELLÄ!

Taylor -runkosänky 180 x 200 cm

Superior Hotel -vuode on klassisen kaunis runkosänky, joka tarjoaa sinulle levolliset yöunet.
Sängyssä on markkinoiden paras 2-kerroksinen Starsprings -jousisto, joka on suunniteltu yksilöllisesti takamaan sängyn miellyttävän tuntuman, kestävän rakenteen ja sinulle parhaan mahdollisen nukkumisergonomian. Alempi jousistokerros tuo keholle tarvittavan tuen ja päällimmäinen jousistokerros antaa miellyttävän pehmeyden sekä tarvittavan muodon kehon muotojen mukaisesti. Rungon sivureunoissa olevat reunavahvikkeet tuovat erillisesti vielä tukevuutta sängylle! Tämän lisäksi sängyn yleellisyyden kruunaa heftattu petauspatja, joka tuo sänkyyn ihanan pintapehmeyden. Kaikissa Freya Bedsin sängyissä on massiivipuurunko. Hotellisänkyjen kovuus on suosituin kovuus ja tunnetaso eli Fast, joka on toisiksi kovin. Tarvittaessa saadaan myös muut kovuudet.

Superior Hotel -vuode on ulkonäöllisesti ilmava ja kevyt, jonka korkeat jalat mahdollistavat tehokkaat säilytysratkaisut sängyn alle! Lopputuloksena on aivan mielettömän ihana sänky, jonka nukkumisergonomia on hiottu usean lääkärin, fysioterapeutin ja nukkumisen ammattilaisten kanssa. Tämä timantti on hiottu levolliseen nukkumiseen, joka lievittää kipua vartalosta ja mielestä ja antaa sinun rentoutua. Sängyillä 25 vuoden takuu.

Väri: Harmaa
Jalat: Tammi 19 cm
Korkeus: 57 cm

Tarjous sisältää: 2kpl 90 x 200 cm runko-osuudet, 180 x 200 cm petauspatjan, jalat ja kotiin kuljetuksen Manner-Suomeen.

Nyt voit hankkia todelliset hotelliyöunet kotiisi hyödyntämällä tämän mahdollisuuden.
Mutta toimi nyt, sillä tuotteita on rajoitettu erä ja tarjous on voimassa vain nyt ja niin kauan kuin sänkyjä riittää.

Tarjouksen voit hyödyntää helposti:

Soittamalla: 010 406 8600

Myymälässä: Viihdekeskus Flamingo 2.krs, Tasetie 8, 01510 Vantaa

Tai verkkokaupassamme.

Älä enää mieti vaan toimi nyt!