Smaragd -moottorisänky 180×200

2415,30 6774€

Toimi heti tarjous voimassa vain moottoripäivien ajan, rajoitettu 8 kpl:n erä! Hinta 2415,30 €. TOIMI HETI!

3-kerroksinen jousisto, langattomat kaukosäätimet, ylellinen tuntuma.

 

Tuotemerkki: ,
BrandsBrands

Kuvaus

MOOTTORIPÄIVÄT ON TÄÄLLÄ KOVEMPANA KUIN KOSKAAN!
TOIMI PIAN, TARJOUS 8 KPL ERÄ!

Hinnat laskee ja moottorit nousee! Kaikkien aikojen moottoripäivät ovat nyt täällä! Lukuisia sekä unohtumattomia moottorisänkytarjouksia myymälässä sekä verkossa rajoitetun ajan! Tehtaan inventaarion vuoksi tarjoushintaisia tuotteita on RAJATTU MÄÄRÄ, joten puhelin käteen ja soittamaan, sillä nopeimmat vievät parhaat sängyt ja patjat.

 

Smaragd on moottorisänkyjen todellinen kuningas luxus tuntumalla!

Smaragd -moottorisänky on Freya Bedsin sänkymalli sinulle,joka haluat sängyltäsi aidosti vain parasta: luxus ominaisuudet, portaattomat säätö mahdollisuudethuippuergonomian, ylellisen tuntuman sekä ennen kaikkea laadukkaat materiaalit. Tässä moottorisängyssä on 3-kerroksinen maailman paras vyöhykkeellinen pussijousisto Starsprings, joka takaa parhaan mahdollisen tuen ja paineettomuuden tunteen nukkujan selkärangan ja niskan alueelle. Jousiston yli 100 vuoden kehitystyö nostaa nukkumiskokemuksen aivan uudelle tasolle. Tämä sänky näyttää ehkä perinteiseltä moottorisängyltä, mutta on sisältä täyttä kultaa.  Sänky on verhoiltu upealla harmaalla ja helppohoitoisella kankaalla. Langattomalla kaukosäätimellä ohjattava hiljainen moottori, mahdollistaa niin jalkopään kuin pääpään nostamisen haluttuun asentoon yhtä aikaa ja erikseen.

Smaragd -moottorisängyn ylellisen tuntuman kruunaa Freya Beds Pulse -petauspatjat, jotka sisältävät hengittävää luonnonkumia. Petauspatja on ryhdikäs ja muotonsa pitävä, joka antaa tarvittavan pintapehmeyden nukkujalle. Moottorisängyssä on kaksi erillistä petauspatjaa, joka mahdollistaa molempien sänkyjen moottoriominaisuuden käyttämistä halutuissa asennoissa. Suosittelemme käyttämään petauspatjan kanssa petauspatjan suojusta, jolloin huollettavuus helpottuu vielä enemmän ja patjan pitkäikäisyys säilyy. 

 

Tuotetiedot:

 • Leveys: 180 cm (2 kpl 90×200 cm)
 • Pituus: 200 cm
 • Korkeus: 67 cm (12 cm korkeiden jalkojen kanssa)
 • Jalat: 12 cm tammi
 • Verhoilu väri: harmaa
 • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan Starsprings jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille.
 • Massiivipuurunko 25 vuoden takuu
 • Starsprings -jousisto, 3-kerroksinen, 5-vyöhykettä, 25 vuoden takuu
 • Saksalainen portaaton Okin -moottori, 5-vuoden takuu
 • Langattomat kaukosäätimet

 

Hintaan sisältyy: tilauksesta valmistettavat moottorirungot 2 kpl 90 x 200, joustinpatjat 2kpl 90 x 200cm, jalat,  Freya Beds Pulse -petauspatjat 2 kpl 90×200 cm ja langattomat kaukosäätimet kotiin toimitettuna.

Mikäli muut koot tai värit kiinnostavat, niin soita myyjillemme: 010 4068 600

 

Mitä hyötyä moottorivuoteesta on?

Moottoriominaisuudesta saa lisäarvoa monella tapaa, niin terveys kuin mukavuus tekijöihin. Miten miellyttävää pitkän kävelypäivän jälkeen nostaa hieman jalkopäätä ja saada veri kiertämään jaloissa. Moottoriominaisuus tuo ergonomisuutta, kun halutaan lukea, katsoa telvisiota tai muutoin istua puoli-istuvassa tai istuvassa asennossa.

Terveydellisesti hyötyjä saat muun muassa seuraaviin asioihin:

 • Helpotusta selkäkipuihin
 • Apua: uniapnean, kuorsauksen ja astman helpotukseen
 • Refluksioireiden ja närästyksen lievitys
 • Unettomuuden hoito
 • Ruuansulatuksen helpotus
 • Parempi verenkierto
 • Erilaiset reumat ja kivun lievitys

 

Mikäli mietit Diamonds -moottorisängyn ja Smaragd -moottorisängyn välillä, niin tässä muutama niiden ero!

 • Jousisto: Diamonds -moottorisängyssä on kaksi kerroksinen jousisto ja Smaragdissa kolme kerroksinen jousisto.
 • Ergonomia: Smaragd -moottorisängyssä nukkumisergonomia on viety vielä pidemmälle kolme kerroksisen jousiston ansiosta, sillä se antaa vielä herkemmin kehon eri muodoille tilaa ja vahvempi tuki tulee samaan aikaan alemmista jousistoista.
 • Ominaisuudet: Smaragd -moottorisängyssä on langattomat kaukosäätimet, tehokkaampi nostovoima moottorissa, lisäksi sänky on hieman korkeampi joka tuo sänkyyn viimeisteltyn luxus tuntuman sekä helppokäyttöisyyden.

 

Olemme palvelleet jo yli 40-vuotta 

Freya Bedsin sängyille on aina veloitukseton kotiin kuljetus Manner-Suomen alueella. Lisäksi 100km:n säteellä Vantaan Flamingosta ja Lahden keskustasta tilaukseen sisältyy aina veloitukseton tuotteen kokoaminen ja tarvittaessa vanhan tuotteen kierrätys. Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

www.freyabeds.fi

Hyödynnä nyt tämä ainutkertainen tilaisuutesi! Hanki nyt parhaat mahdolliset yöunet. Tarjoamme nyt näille sängyille kotiin kuljetuksen ja vanhan kierrätyksen veloituksetta (0 €!). Hyödynnä tämä ainutkertainen tilaisuutesi nyt ja toimi pian!

 

Osta parhaat yöunet ja hyödynnä tarjous NYT:

1. Helposti ja nopeasti puhelimella: 010 406 8600

2. Myymälästä Vantaalta: Tasetie 8, Vantaa. Myymälä on kauppakeskus Flamingon 2. kerroksessa (Finnkinoa vastapäätä.)

3. Suoraan verkkokaupasta tältä sivulta Nyt heti!

Saatat myös pitää...