fbpx

Sleep Well -moottorisänky, 2023 uutuus!

2023 UUTUUS ERÄ!
myynti alkaa klo 08.00

 • 2023 saksalainen testivoittaja moottori
 • fysioterapeutin suosittelema
 • markkinoiden paras jousisto
 • 25 vuoden takuu
 • 60 päivän toimitusaikatakuu

Huom! Tuotteita on vain rajoitettu erä ja sängyt myydään nopeimmille ilman varauksia. Tilaa omasi HETI: 010 406 8600 (päivystämme poikkeuksellisesti 8-21.) 

1999,00 2660,00 

RAJOITETTU ERÄ!

Mullistamme nyt Suomen sänkymarkkinat sekä yöunesi täysin uudella moottorisänkymallillamme!

Pohjoismaissa käsin valmistettu Sleep Well moottorisänky on suunniteltu yhdessä fysioterapeuttien kanssa juuri sinulle sekä selällesi parhaaksi!  
Toimimalla nyt olet etuoikeutettu tilaamaan vuoden 2023 uutuus mallin erikoisehdoin, sillä uuden malliston kunniaksi myymme nyt tehtaan kanssa sovitun erän nopeimmille ainutkertaisella tarjouksella!

NYT markkinoiden arvostetuimmalla erityisherkällä Nanotech-jousistolla, aidoilla luonnonmateriaaleilla sekä luxus tuntumalla! Viimeistelty huippu nukkumisergonomia sekä täysin uusi 60 päivän toimitusaikatakuu!

Huom! Tämä on rajoitettu tarjouserä! Soita ja tilaa omasi HETI: 010 406 8600 (päivystämme poikkeuksellisesti 8-21.)

Sleep Well -moottorisänky

Sleep Well -moottorisänky on 2023 mallistomme uutuus sänky, jossa yhdistyvät kaikki mitä voit unelmiesi moottorisängyltä toivoa. Tämä sänky on suunniteltu  yli 40 vuoden alan kokemuksellamme sinulle parhaaksi!

Sleep Well -moottorisänky on terveyttä, laatua sekä huippuluokan yöunia arvostavan valinta. Tässä moottorisängyssä yhdistyy portaaton säätö, ekologiset ja laadukkaat materiaalit, huippuergonomia sekä pohjoismainen käsityö ylittää kaikki odotuksesi hyvästä sängystä tarjoamalla elämäsi parhaat yöunet. 

 

SUOMALAISTA SUUNNITTELUA
POHJOISMAINEN KÄSITYÖVALMISTUS

Meillä on yli 40 vuoden alan kokemus useista sänkymerkeistä sekä -malleista. Tiedämme tarkalleen miten ja mistä materiaaleista markkinoiden parhaat sängyt ovat valmistettu. Tämän ammattiosaamisen pohjalta on koko Freya Beds -mallisto suunniteltu. Yhdistimme voimat yhdessä käsityöammattilaisten sekä fysioterapeuttien kanssa ja lopputulos on timanttinen.

Sleep Well -moottorisänky valmistetaan Pohjoismaissa käsityönä. Tarkalla käsityövalmistuksella varmistamme tuotteiden huippulaadun sekä pitkän käyttöiän.

Nämä sängyt edustavat markkinoiden parhaimmistoa, niin kestävyydessä, laadussa kuin takuussa. Sleep Well  -moottorisängylle myönnetään pitkä 25 vuoden runko- sekä jousitakuu, joka kattaa myös jousen muodossa pysymisen.

 

100 % PUHTAAT luonnonmateriaalit

Sleep Well -moottorisänky on aito luxus sänky, jossa kaikki synteettiset materiaalit on korvattu aidoilla puhtailla luonnonmateriaaleilla.

Vita Talalay -luonnonkumi, puuvilla sekä villa tarjoavat jokaiselle nukkujalle huippu nukkumisergonomian, hengittävyyden sekä optimaalisen nukkumislämpötilan. Lisäksi luonnolliset materiaalit ovat synteettisiä materiaaleja pitkäikäisempiä.

Voit tilata tuotteen 100 % luonnonmateriaali Vita Talalay -petauspatjalla tai osittain synteettisellä Pulse-petauspatjalla!

 

YKSILÖLLINEN HUIPPU NUKKUMISERGONOMIA!

Sleep Well -moottorisängyssä on markkinoiden arvostetuin ruotsalainen Starsprings-jousisto. Valittu jousisto on sama, mitä markkinoiden johtavat sänkyvalmistajat käyttävät tuotteissaan.

Yli 100 vuoden kehitystyön ansiosta tämä huippujousisto mukautuu jokaisen nukkujan kehonpainon sekä muotojen mukaan yksilöllisesti. Jousisto soveltuu niin kylki, vatsalla kuin selällä nukkujalle ja uskallat nyt tilata sängyn kokeilemattakin.

Sleep Well

2022 huippu moottorisänky maksimaaliseen palautumiseen.

Sleep Well -moottorisänky

Sleep Well on suunniteltu lievittämään jokaisen nukkujan kipua, niin mielestä kuin kehosta. Maksimaalisella palautumisella olet paras versio itsestäsi ja olet jokaisena aamuna aidosti levännyt.

Sleep Well -moottorisänky

Sleep Well sängyllä saat perinteistä runko-, jenkki- sekä moottorisänkyä yksilöllisemmän ergonomian, luxus ominaisuuksia sekä lukuisia eri terveyshyötyjä.

Sleep Well -moottorisänky

Sleep Well-moottorisängyt edustavat aidosti markkinoiden parhaimmistoa niin laadussa, takuussa kuin ergonomiassa. Tuotteella on myös fysioterapeuttien suositus. Paras vastine rahoillesi ja aina 100 päivän tyytyväisyystakuulla!

 

 

OSTAMISESI ON 100 % RISKITÖNTÄ JA  HELPPOA!

 • Paras hinta-laatu suhde!  Mullistimme Suomen sänkymarkkinat Freya Beds -mallistolla. Ensimmäinen Premium-sänkymallisto ilman välikäsiä takaa sinulle parhaan hinnan. Tuotteet yksinoikeudella vain meillä. 
 • Saat ostokseesi 100 päivän unitakuun. Freya Beds -mallisto on suunniteltu yli 40 vuoden alan kokemuksella kaikista eri sänkymalleista sekä merkeistä. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Lue lisää toimitusehdoista tai kysy myyjältä.
 • Markkinoiden luotettavin sekä joustavin maksuaika. Meiltä löydät markkinoiden parhaat sekä joustavimmat maksuajat!
 • Kotiinkuljetus  0 €. Kotiinkuljetus on veloitukseton koko Manner-Suomeen! 
 • Ostat suomalaiselta perheyritykseltä. Me olemme yli 40 vuotta alalla palvellut perheyritys, meihin voit luottaa!

jo YLI 4000 tyytyväistä SUOMALAISTA!

Koronan aikana olemme myyneet 95 % sängyistämme etänä. Pitkälle viedyn tuotekehityksen ansiosta tuotteen uskaltaa ostaa kokeilemattakin. Tyytyväisyytesi on taattu.


TILAA OMASI HETI:

 1. Helposti ja nopeasti puhelimella: 010 406 8600 palvelemme puhelimitse kello 8-21.
 2. Suoraan verkkokaupasta tältä sivulta Nyt heti!
Soita 010 406 8600

LUE LISÄÄ MEISTÄ SEKÄ TUOTTEESTA:

OLEMME PALVELLEET JO YLI 40-VUOTTA

Sisuste-Peltoniemi on yli 40 vuotta palvellut perheyritys huonekalualalla. Olemme myyneet vuosien aikana kymmeniä eri sänkybrändejä ja satoja eri sänkymalleja. Vuosien aikana asiakkailta saamamme palautteen ja oman opin perusteella olemme valinneet yhdessä lääkäreiden, fysioterapeuttien ja unen ammattilaisten kansssa markkinoiden parhaat mahdolliset materiaalit ja perustaneet oman sänkymallistomme Freya Bedsin.

Myymme sänkyjä verkossa ja puhelimessa koko Suomeen. Pandemian aikana myynnistämme tapahtuu etänä yli 95 prosenttia. Koska jousisto on niin pitkälle kehitetty, niin uskallamme luvata täyden tyytyväisyyden tuotteelle, sillä yhtään sänkyä ei ole tullut takaisin joita olemme etäkaupassa myyneet. Freya Bedsin sängyille on nyt veloitukseton kotiinkuljetus Manner-Suomen alueella. Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

KOKONAISUUTEEN SISÄLTYY:

 • Leveys 160 tai 180 cm, pituus 200 cm, korkeus 58 cm (lattiasta petauspatjan pintaan)
 • Tilauksesta valmistettavat massiivipuurunkoiset moottorirungot 5-vyöhykkeisellä Starsprings-jousituksella,  2 kpl
 • Verhoilu vaalea harmaa ja jalat tammi 12cm (saatavissa myös muita värejä soita 010 406 8600)
 • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan Starsprings -jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille.
 • Aito Vita Talalay -luonnonmateriaali petauspatja, yhtenäinen halkioilla tai 2 kpl erillisiä Pulse-petauspatjoja.
 • Kaukosäätimet 2 kpl
 • Massiivipuurungolla ja jousistolla 25 vuoden takuu. Jousistolla katkeamattomuustakuun lisäksi muodossaan pysyvyys takuu (tämä ei yleistä alalla).
 • Mikäli muut koot tai värit kiinnostavat, niin soita myyjillemme. SOITA 010 406 8600

Toimitus tehtaalta 28.4.2023

Sängynpäädyt myydään erikseen, Kysy tarjous!

MITÄ HYÖTYÄ MOOTTORIVUOTEESTA ON?

Moottoriominaisuudesta saa lisäarvoa monella tapaa, niin terveys- kuin mukavuustekijöihin. Miten miellyttävää on pitkän työpäivän tai lenkin jälkeen nostaa hieman jalkopäätä ylös ja saada veri kiertämään jaloissa. Moottoriominaisuus tuo ergonomiaa kun halutaan lukea, katsoa televisiota, tai muutoin istua puoli-istuvassa tai istuvassa asennossa.

TERVEYDELLISESTI HYÖTYJÄ SAAT MUUN MUASSA SEURAAVIIN ASIOIHIN:

 • Helpotusta selkäkipuihin
 • Apua: uniapnean, kuorsauksen ja astman helpotukseen
 • Refluksioireiden ja närästyksen lievitys
 • Unettomuuden hoito
 • Ruuansulatuksen helpotus
 • Parempi verenkierto
 • Erilaiset reumat ja kivun lievitys

MIKÄLI MIETIT VITA TALALAY -PETAUSPATJAN JA PULSE -PETAUSPATJAN VÄLILLÄ, NIIN TÄSSÄ MUUTAMA NIIDEN ERO!

 • Ergonomia: Vita Talalay -petauspatja muotoutuu poistaen kehoon kohdistuvaa painetta ja aktivoiden ääreisverenkiertoa.
 • Hengittävyys: Vita Talalay -petauspatja on 100% luonnonmateriaali, joka on avoimen solurakenteensa ansiosta täysin hengittävä. Täydellisen hengittävyyden ansiosta petauspatja pysyy paremmin puhtaana, raikkaana ja se ei hiosta edes kesä kuumalla. Vita Talalay -petauspatja tarjoaa nukkujalleen aina optimaalisen nukkumislämpötilan vuodenajasta riippumatta.
 • Ominaisuudet: Vita Talalay -petauspatja tarjoaa optimaalisen ergonomian lisäksi lukuisia muita hyötyominaisuuksia. Materiaali on mm. antibakteerinen, täysin kemikaalivapaa, allergiaystävällinen sekä hengittävä luonnonmateriaali. Aidon 100 % luonnonmateriaalisuuden ansiosta Vita Talalay -petauspatja on myös pitkäikäisempi.
Koko:

180 x 200 cm, 160 x 200 cm

Petauspatja:

Pulse, Vita Talalay

Saatat myös pitää...