Sjöholm Hangö Jenkkisänky

8795,00

Jenkkisänky 160×200 cm

Tuotemerkki: ,
Brands

Kuvaus

Sjöholm tuo luksusta arkeen. Muhkea ja korkea HANGÖ jenkkisänky edustaa tämän päivän joustinvuoteiden korkeinta tasoa. Vuode kostuu useista eri patjakerroksista, jotka muodostavat yhdessä korkeatasoisen vuodekokonaisuuden. Vuode sisältää: kaksoisjousitetun runkopatjaosan, 4-kerroksisen pussijousitetun joustinpatjan ja Royal -petauspatjan. Useat jousitukset takaavat maksimaalisen tuen ja painopisteen tasaisen jakautumisen. HANGÖ vuoteessa on jopa seitsemän kerrosta jousia ja paksu petauspatja Talalay -lateksilla* sekä mikropussijousilla. Hengittävistä materiaaleista valmistettujen kerrosten ansiosta ilma vaihtuu luonnollisesti ja tehokkaasti. Myös vuodekehikko on valmistettu käsittelemättömästä puusta, mikä antaa ilman virrata vapaasti runkopatjan läpi. Nukkuminen tässä vuoteessa on kuin pilvissä nukkuisi. Tämä vuode täytyy kokeilla!
Leveydet 160, 180 ja 20x200cm. Verhoilu laadukkaalla Jersey-kankaalla. Verhoilu ja jalat valittavissa.

*Talalai- lateksi on hengittävä, hygieeninen ja erittäin pitkäikäinen luonnonmateriaali josta ei haihdu haitallisia orgaanisia yhdisteitä kuten öljypohjaisista vaahtomuoveista.

Pääty myydään erikseen. Hangö pääty 180cm 585,-

Tekniset tiedot

Kestävä massiivinen puurunko. Alapatjassa laadukas tuplajousitus, keskellä korkeat pussijouset joiden päällä mikropussijouset sekä kerros Talalay lateksia. Välipatjassa alimmaisena erittäin tiheä mikropussijousitus, keskellä korkeat pussijouset joiden päällä vielä kerros minipussijousia sekä mikropussijouset. Päällimmäisenä kerros Talalay lateksia. Sijauspatjan sisuksena mikropussijouset, molemmin puolin Talalay lateksikerros. Patjojen jousistot koteloitu kestävällä vaahtomuovilla joka antaa vuoteelle tukevuutta. Useita jalkavaihtoehtoja valintasi mukaan, jalat sisältyvät hintaan. Verhoiltu laadukkaalla Jersey-kankaalla, jonka koostumuksessa myös pellava sekä villa, verhoilu valittavissa useista vaihtoehdoista. Jousisto- ja runkotakuu 25 vuotta.

Korkeus

84 cm 7 cm jalalla

Leveys

160 cm

Pituus

200 cm