fbpx

Sefadu -jenkkisänky

100% luonnonmateriaali!

13450,00 

Sefadu -jenkkisänky, samassa paketissa parasta nukkumisergonomiaa ja 100 % luonnonmateriaalia.

Sefadu on yksi Freya Bedsin upeimmista sängyistä. Tämä sänky on sinulle, joka arvostat terveyttä, laadukkuutta ja luonnonmukaisuutta. 

 

Runko, patja ja petauspatja

Sefadu -jenkkisängyn pääelementti on 21 senttiä korkea patja, joka on 100 % aito hollantilainen Vita Talalay -luonnonkumimateriaali Aito Vita Talalay -luonnonkumi lisää sängyn nukkumisergonisuutta ja käyttömukavuutta. Sefadu -jenkkisängyn pintapehmeys muodostuu laadukkaasta Natur petauspatjasta, joka on 100% luonnontuote. Materiaalit ovat puhdasta villaa ja puuvillaa. Petauspatja antaa parhaan mahdollisen tunteen itse patjaan. 21 senttimetriä korkean patjan Vita Talalay -materiaali on hengittävä ja se tarjoaa nukkujalleen parhaan mahdollisen tunteen sängyssä sekä optimaalisen nukkumislämpötilan. Vita Talalay -materiaali on antibakteerinen ja se on ainoa materiaali jonka on todettu hylkivän hyönteisiä ja bakteereja niin paljon, että se jopa estää niitä tulemaan vuoteeseen.  Suosittelemme käyttämään petauspatjan kanssa petauspatjan suojusta, jolloin huollettavuus helpottuu ja patjan pitkäikäisyys säilyy. Sängyn rungossa patjan alla on huippulaadukas ruotsalainen Starsprings -jousisto, joka viimeistelee parhaan mahdollisen tuen ja tunteen sängyssä.

 

Jalat, kangas ja kovuusaste

Sefadu -jenkkisänky on nukkumisergonomiansa lisäksi erittäin moderni ja tyylikäs. Sefadu -jenkkisängyssä on samat tai jopa paremmat ominaisuudet kuin perinteisessä jenkkisängyssä. Sängyn rungon alempaan kerrokseen on valittu matalammat erityisherkät nanojousistot. Tämän ansiosta nukkumisergonomia on saatu aivan uudelle tasolle sekä ulkonäöstä on saatu kevyt ja ilmava! Slim -rungon ansiosta myös sängyn alta on helppo imuroida!  Omaa persoonallisuutta sänkyyn saadaan valitsemalla omaan sisustukseen sopiva kangas. Oletuksena Sefadun patjan verhoilu on hengittävällä Tencel -kankaalla.

Jokainen Freya Bedsin sänky valmistetaan aina tilauksesta, joten yksityiskohdat pystytään valitsemaan jokaiseen sänkyyn erikseen. Verhoilulla saadaan sängystä juuri omaan kotiin personoitu tuote, sillä valittavanasi ovat yhdeksän eri kangas väriä. Jousiston tuntumaan on valittavissa juuri kullekin keholle mieluisa vaihtoehto: Soft, Medium, Fast ja Extra fast. Hintaan sisältyy: patja, pääty, sängynrunko, jalat ja petauspatja kotiin toimitettuna.

 

Olemme palvelleet jo yli 40-vuotta

Freya Bedsin sängyille on aina veloitukseton kotiin kuljetus Manner-Suomen alueella. Lisäksi 100km:n säteellä Vantaan Flamingosta ja Lahden keskustasta tilaukseen sisältyy aina veloitukseton tuotteen kokoaminen ja tarvittaessa vanhan tuotteen kierrätys.  

Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

 

 

 

Koko:

160×200, 180×200

Patjan tunne oikea:

Soft, Medium, Fast, Extra fast

Patjan tunne vasen:

Soft, Medium, Fast, Extra fast

Väri:

Beige, Ruskea, Vaaleanharmaa, Tummanharmaa, Roosa, Turkoosi, Tummansininen, Hopea-Musta, Musta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sefadu -jenkkisänky”