Scandic Pegasus Pro – jenkkisänky

1795,00 2295€

Scandic Pegasus Pro – sänkymallisto on Suomalaisen sänkyteollisuuden ehdotonta kärkeä!

Kuvaus

Olet ansainnut hyvän yöunen, joka tekee aamustasi aurinkoisen. Rauhallisesti nukutun yön jälkeen kehosi voi hyvin, ja palkitsee sinut paremmalla päivällä. Jaksat paneutua päivän haasteisiin uudella innolla.

Scandic -vuodemallistossa yhdistyvät skandinaavinen selkeä ja tyylikäs muotoilu, laadukkaat ja tarkkaan valikoidut pehmustemateriaalit, sekä tinkimätön suomalainen työn laatu.

Pegasus -jenkki on ylellinen ja nukkumismukavuudeltaan täydellinen kokonaisuus. Seitsemään eri vyöhykkeeseen jaettu pussijousisto mukailee kehon painopisteitä, tarjoten keholle tukea oikeille alueille.

Jousisto: Erikoiskorkea 7 – vyöhykkeeseen jaettu pussijousisto myötäilee vartalon painopisteitä oikein. Vyöhykkeellinen, tukeva pussijousisto antaa oikeanlaista tukea koko vartalolle. Katkeamattomuustakuu 10 vuotta!

Sijauspatja: Scandic – SuperSOFT on muhkea erikoispehmuste, joka tukee vartaloa ja tasaa pintapainetta. SuperSOFT on paras ja suosituin sijauspatjapehmuste laadukkaimmissa sänkykokonaisuuksissa! Sijauspatjan päällinen vesipestävissä 60 asteessa.

Koko: 160×200

Kuvan pääty myydään erikseen: Kampanja 395.-

Tämä sänky valmistetaan laadukkaimmista materiaaleista Suomessa. Voit myös valita sänkyyn pehmeämmän jousiston ja 6 eri sijauspatjavaihtoehto – Tervetuloa myymälään kokeilemaan kaikkia variaatioita!