Salli SwingFit satulatuoli

alk. 890,00 940,00 

Salli SwingFit satulatuoli
Salli SwingFitin istuin myötäilee liikkeitäsi. Istuimessa leveyden säätö.

Poista
Tuotemerkki:
Brands

Kuvaus

Keinumekanismin ansiosta treenaat Salli SwingFitillä huomaamattasi koko päivän! Liikkuva istuin mukailee kehon liikkeitä ja erilaiset eteen ja sivulle tehtävät taivutukset toimivat pilates-liikkeiden tavoin vahvistaen alaselän, lantion alueen ja vatsan lihaksia. Kaksiosainen liikkumista mukaileva istuin aktivoi myös lantionpohjan lihaksia, mistä on hyötyä esimerkiksi synnyttäneille ja ikääntyneille naisille. Päivän paras kuntolaite niin miehille kuin naisillekin!

Liikkuva istuin auttaa säilyttämään selän luonnollisen notkon myös työtehtävissä, jotka tapahtuvat eteenpäin kurottaen. Kaksiosaisen istuimen erikoisuutena on istuimen leveydensäätö, joten tuoli sopii hyvinkin erilaisten istujien tarpeisiin, myös kapealantioiselle istujalle. Erilaisten säätömahdollisuuksien vuoksi tuolia suositellaan yhden henkilön käyttöön, jotta tuolin käyttöönotto olisi mahdollisimman nopeaa.

Kaksiosainen liikkuva istuin leveydensäädöllä
Istuin nahkaa
Kaasujousen väri kromi
Tuoliin ei suositella liitettäväksi lisäosia
Tuolin paino 11 kg
Takuu 10 vuotta

Lyhyt kaasujousi soveltuu alle 165-senttisille käyttäjille, keskipitkä 155–185-senttisille ja pitkä yli 170-senttisille.

Väri

Black, PearlGrey, StoneGrey, Orange, Magenta, Violet, SeaBlue, NavyBlue, Jade, Forrest, Ferrari, PiquetRed, Wine, Saddle, White, BlackHerringBone

Rungon väri

Metalli, Musta

Kaasujousen pituus

Lyhyt, Keskipitkä, Pitkä