Premium Rose -design jenkkisänky 180 x 200 cm

2751,00

RAJOITETTU ERÄ!

Koko: 180 x 200 cm
Väri: Tummanharmaa

BrandsBrandsBrands

Kuvaus

Myymme pois Luxus-sänkyjä nyt materiaalien omakustannehinnoin, rajoitettu erä, toimi nyt!

Alkuvuoden 2021 messutapahtumat on peruttu, joihin olemme ostaneet luxus-sänkyjen materiaalit! Tämän takia tarjoamme nyt tilaisuuden hankkia premium-luokan sängyn materiaalien omakustannehinnalla ja nopealla toimituksella. Eli messutarjoukset ovat tässä ja nyt!

Premium Rose -jenkkisänky

Vuode, jossa yhdistyy luxus tuntuma, huippu ergonomia sekä tyylikäs design!

Premium Rose -jenkkisänky on  ulkomuodoltansa moderni ja erittäin ilmava, sillä pääty integroituna rakenteeseen. Premium Rose -jenkkisängyssä on samat tai jopa paremmat ominaisuudet kuin perinteisessä jenkkisängyssä, sillä runkoon on valittu matalammat erikoisherkät nanojousistot.  Tämän ansiosta nukkumisergonomia on saatu aivan uudelle tasolle sekä ulkonäöstä on saatu kevyt ja ilmava! Tämän sängyn luxus-tuntuman sekä ergonomian takaavat laadukkaat ja ylelliset materiaalit: 3-kerroksinen ja 7-vyöhykkeinen ruotsalainen Starsprings -pussijousisto sekä 100 % luonnonmateriaaleista valmistettu Vita Talalay N9 -petauspatja.

Premium Rose -jenkkisängyn pintapehmeys muodostuu laadukkaasta Vita Talalay -luonnonkumipetauspatjasta, joka on 100 % puhdas luonnontuote. Patentoitu Vita Talalay materiaalin paras ominaisuus on sen hengittävyys. Se tarjoaa nukkujalleen parhaan mahdollisen ergonomian sängyssä ja optimaalisen nukkumislämpötilan. Vita Talalay -materiaali on antibakteerinen ja se on ainoa materiaali jonka on todettu hylkivän hyönteisiä ja bakteereja niin paljon, että se jopa estää niitä tulemaan vuoteeseen. Petauspatjassa on Vita Talalay -luonnonkumin lisäksi pinnassa aito puhdas villa ja puuvilla, jotka viimeistelevät pintapehmeyden. Suosittelemme käyttämään laadukkaan heftatun petauspatjan kanssa puuvillaista petauspatjansuojusta, jolloin huollettavuus helpottuu ja sänky pysyy raikkaana pitkään! Tätä petauspatjansuojusta löytyy myös Freya Bedsin valikoimasta.

Lopputuloksena parhaista raaka-aineista on syntynyt aivan mielettömän ihana sänky, jonka nukkumisergonomia on hiottu usean lääkärin, fysioterapeutin ja nukkumisen ammattilaisen kanssa. Tämä timantti on hiottu vastaamaan syvän unen määrän kasvuun ja levolliseen nukkumiseen, joka lievittää kipua vartalosta ja mielestä. Sängyillä 25 vuoden takuu.

Tuotetiedot:

 • Koko: 180 x 200 cm (Mikäli muille kokoluokille tarve, ota yhteys asiakaspalveluun puhelimitse tai viestillä)
 • Väri: Tumman harmaa (Mikäli toive toiselle värille, ota yhteys asiakaspalveluun)
 • Jalat: Kromi, korkeus 19 cm
 • Korkeus: 64 cm (lattiasta petauspatjan pintaan)
 • Kokonaiskorkeus päädyn kanssa: 103 cm.
 • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan Starsprings jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille.
 • Massiivipuurunko 25 vuoden takuu
 • Starsprings -jousisto, 3-kerroksinen, 7-vyöhykettä
 • Vita Talalay -luonnokumi

 

Hintaan sisältyy:
Jenkkisängyn rungot, joustinpatja, ingtegroitu pääty, jalat ja Vita Talalay N9 -petauspatja kotiin toimitettuna, 25 vuoden takuu.

 

Mietitkö Premium Rose -jenkkisängyn ja Orlov -jenkkisängyn väliltä kumpi sinulle olisi oikea vaihtoehto?

Valitse Premium Rose mikäli haluat: 

 • Sängyltäsi vielä enemmän kuin erinomaiset yöunet 
 • Puhtaan luonnonmateriaali petauspatjan
 • Arvostat luonnonmateriaaleja ja niiden ominaisuuksia esim. hengittävyys, optimaalinen nukkumislämpötila vuoden ajasta riippumatta sekä antibakteerisuus
 • Mikäli haluat täydellisen ergonomian sekä nukkumismukavuuden
 • Modernin ja tyylikkään designin

 

Hanki nyt markkinoiden parhaat sekä tyylikkäät yöunet kotiisi hyödyntämällä tämä mahdollisuus!
Toimi pian, sillä tuotteita on vain tämä rajoitettu erä ja tarjous on voimassa NYT!

Tarjoamme 12 kk täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa, ota yhteys myymälään!

Tämän ainutkertaisen tarjouksen voit hyödyntää vain perheyrityksemme Freya Beds -myymälästä tai tilaamalla tuotteet puhelimella tai verkosta:

HYÖDYNNÄ TARJOUS NYT HETI VERKOSTA TAI SOITTAMALLA 010 406 8600

 

Olemme palvelleet jo yli 40-vuotta 

Olemme suomalainen perheyritys ja myyneet eri brändien sänkyjä yli 40 vuotta. Eri sänkybrändeistä oppineina olemme perustaneet oman sänkymallistomme Freya Bedsin valiten yhteistyökumppaneiksi ja materiaalien toimittajiksi parhaat mahdolliset, jotta suomalaisten yöunet saataisiin paremmille tasoille. Toimimme palvelevalla otteella ja Freya Bedsin sängyille on aina veloitukseton kotiin kuljetus Manner-Suomen alueella. Lisäksi 100 km:n säteellä Vantaan Flamingosta ja Lahden keskustasta tilaukseen sisältyy aina veloitukseton tuotteen kokoaminen ja tarvittaessa vanhan tuotteen kierrätys.  

Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

Myös muita koko- ja väriaatiovaihtoehtoja saatavilla. Kysy myyjiltämme: 010 4068 600 tai viestillä http://www.sisustepeltoniemi.fi/yhteystiedot/#yhteystiedot

https://www.freyabeds.fi/

 

Koko:

180×200

Patjan tunne oikea:

Soft, Medium, Fast, Extra Fast

Patjan tunne vasen:

Soft, Medium, Fast, Extra fast

Väri:

Beige, Ruskea, Vaaleanharmaa, Tummanharmaa, Roosa, Turkoosi, Tummansininen, Hopea-Musta, Musta