fbpx

Premier Slimlux – jenkkisänky

TILAUSTUOTE
Toimitusaika arviolta 8-12 viikkoa.

6835,00 

Persoonallinen Premier Slimlux -jenkkisänky 

Premier Slimlux sängyssä on kaunis moderni design ja samaan aikaan siinä on huomioitu erinomaisesti nukkumisergonomia. Tämä sänky on sinulle, joka arvostat sisustuksellista ulkonäköä ja lisäksi haluat parantaa yöuniasi. Sängyssä on käytetty maailman parhaimpia materiaaleja eli ruotsalaisia Starspring -jousistoja ja Vita Talalay  -luonnonkumi materiaalia.

Runko 

Premier Slimlux -sängyn pääty on integroituna sängyn runkoon ja tämä tuo sängylle entisestään keveyttä ja helpottaa myös siivousta. Sänkyyn kuuluu aina automaattisesti mustat puiset ja hieman viistot jalat, jotka henkivät 50- ja 60-luvun tyyliä. Tällä sängyllä saa persoonallisuutta sisustukseen. Vaikka sängyn runko, ennen joustinpatjaa on ulkonäöllisesti hyvin kevyt, niin sängyn rungon paksuus laajenee keskikohtaa kohden, joten rungossa on myös oma erityisherkkä Starspring Nano-jousisto. Tämän vuoksi Premier Slimlux on jenkkisänky, koska sängyssä on jousisto myös erillisen patjan alapuolella.  

Joustin- ja petauspatja 

Premier Slimlux -sängyssä on Vita Talalay inside –patja, jossa on alimmaisena kerroksena ruotsalainen huippulaadukas Starsprings –jousisto. Jousiston päällä on Vita Talalay 100% luonnonkumi materiaalia, joka tuo patjaan parhaan mahdollisen hengittävyyden. Vita Talalay materiaali tuo sänkyyn antibakteerisuuden ja hengittävyyden. Patja on talvella lämmin ja kesällä mukavan viileä. Materiaali myös on erittäin antibakteerinen, joten se hylkii pölyä ja epäpuhtauksia. Patentoitu Vita Talalay -materiaali on todistetusti allergiavapaa, sillä siinä ei ole mitään synteettistä materiaalia seassa, kuten muissa lateksi materiaaleissa.  Tässä lisätietoa Vita Talalay materiaalista: https://www.vitatalalay.com/why-vita-talalay 

Sänkyyn kuuluu vakiona Vita Talalay –petauspatja. Petauspatjassa on sisällä Vita Talalay – 100% luonnonkumi materiaali, jonka lisäksi pinnassa on täysin puhtaat ja aidot luonnonmateriaalit villa ja puuvilla.  Petauspatjan paras ominaisuus on sen hengittävyys. Tämä petauspatja ei hikoiluta, sillä materiaali on erittäin hengittävä täysin luonnonmateriaali. 

Verhoilu, kovuusaste ja mitat 

Jokainen Freya Bedsin sänky valmistetaan aina tilauksesta, joten yksityiskohdat pystytään valitsemaan jokaiseen sänkyyn erikseen. Verhoilulla saadaan sängystä juuri omaan kotiin personoitu tuote, sillä valittavanasi ovat yhdeksän eri kangas väriä. Jousiston tuntumaan on valittavissa juuri kullekin keholle mieluisa vaihtoehto: Soft, Medium, Fast ja Extra fast. 

Sängyn kokonaiskorkeus on 62cm ja pituus integroidun päädyn kanssa on 216cm. Sängyn pohjasta lattiaan on 24cm. Leveys pystytään määrittämään toiveiden mukaisesti 140/160/180/200 cm leveäksi. Verkkokaupassa vaihtoehdot 160cm ja 180cm, joten mikäli muut vaihtoehdot kiinnostavat, niin soitathan myymälään: 010 4068 600. 

Olemme palvelleet jo yli 40-vuotta 

Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

 

Myös muita koko- ja variaatiovaihtoehtoja saatavilla. Kysy myyjiltämme: 010 4068 600

 

Toimitusaika arvio 12 viikkoa.

 

Koko:

160×200, 180×200

Patjan tunne oikea:

Soft, Medium, Fast, Extra Fast

Patjan tunne vasen:

Soft, Medium, Fast, Extra fast

Väri:

Beige, Ruskea, Vaaleanharmaa, Tummanharmaa, Roosa, Turkoosi, Tummansininen, Hopea-Musta, Musta