Premier Slimlux – jenkkisänky myymälämalli 180 x 200cm

3417,00 6835€

25 vuoden takuu.

Kuvaus

Teemme nyt tilaa uusille malleille ja sen vuoksi myymme pois myymälän luxussänkymalleja erittäin edullisesti!

Myymälämalli 180 x 200cm!  Patjantunne: Fast/Medium

Persoonallinen Premier Slimlux -jenkkisänky 

Premier Slimlux sängyssä on kaunis moderni design ja samaan aikaan siinä on huomioitu erinomaisesti nukkumisergonomia. Tämä sänky on sinulle, joka arvostat sisustuksellista ulkonäköä ja lisäksi haluat parantaa yöuniasi. Sängyssä on käytetty maailman parhaimpia materiaaleja eli ruotsalaisia Starspring -jousistoja ja Vita Talalay  -luonnonkumi materiaalia.

Runko 

Premier Slimlux -sängyn pääty on integroituna sängyn runkoon ja tämä tuo sängylle entisestään keveyttä ja helpottaa myös siivousta. Sänkyyn kuuluu aina automaattisesti mustat puiset ja hieman viistot jalat, jotka henkivät 50- ja 60-luvun tyyliä. Tällä sängyllä saa persoonallisuutta sisustukseen. Vaikka sängyn runko, ennen joustinpatjaa on ulkonäöllisesti hyvin kevyt, niin sängyn rungon paksuus laajenee keskikohtaa kohden, joten rungossa on myös oma erityisherkkä Starspring Nano-jousisto. Tämän vuoksi Premier Slimlux on jenkkisänky, koska sängyssä on jousisto myös erillisen patjan alapuolella.  

Joustin- ja petauspatja 

Premier Slimlux -sängyssä on Vita Talalay inside –patja, jossa on alimmaisena kerroksena ruotsalainen huippulaadukas Starsprings –jousisto. Jousiston päällä on Vita Talalay 100% luonnonkumi materiaalia, joka tuo patjaan parhaan mahdollisen hengittävyyden. Vita Talalay materiaali tuo sänkyyn antibakteerisuuden ja hengittävyyden. Patja on talvella lämmin ja kesällä mukavan viileä. Materiaali myös on erittäin antibakteerinen, joten se hylkii pölyä ja epäpuhtauksia. Patentoitu Vita Talalay -materiaali on todistetusti allergiavapaa, sillä siinä ei ole mitään synteettistä materiaalia seassa, kuten muissa lateksi materiaaleissa.  Tässä lisätietoa Vita Talalay materiaalista: https://www.vitatalalay.com/why-vita-talalay 

Sänkyyn kuuluu vakiona Vita Talalay –petauspatja. Petauspatjassa on sisällä Vita Talalay – 100% luonnonkumi materiaali, jonka lisäksi pinnassa on täysin puhtaat ja aidot luonnonmateriaalit villa ja puuvilla.  Petauspatjan paras ominaisuus on sen hengittävyys. Tämä petauspatja ei hikoiluta, sillä materiaali on erittäin hengittävä täysin luonnonmateriaali. 

Olemme palvelleet jo yli 40-vuotta 

Freya Bedsin sängyille on aina veloitukseton kotiin kuljetus Manner-Suomen alueella. Lisäksi 100km:n säteellä Vantaan Flamingosta ja Lahden keskustasta tilaukseen sisältyy aina veloitukseton tuotteen kokoaminen ja tarvittaessa vanhan tuotteen kierrätys.  

Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

 

Myös muita koko- ja variaatiovaihtoehtoja saatavilla. Kysy myyjiltämme: 010 4068 600