fbpx

Palazzo Da Mosto – matto

Palazzo Da Mosto kokoelma on nimetty erään vanhan venetsialaisen palatsin mukaan. Nämä matot sopisivat täydellisesti tuohon palatsiin.

Seitsemän värivaihtoehtoa, jotka on nimetty vanhojen venetsialaisten ja italailaisten renesanssiajan aatelisperheiden mukaan.

220,00 1855,00 

Louis De Poortere: Palazzo Da Mosto

Palazzo Da Mosto – kokoelman matoissa on näkyvillä uusi medaljonkikuvio, jolle on annettu “kulutettu efekti”.

Palazzo matot on kudottu jakardikangaspuilla ja puuvillachenille langalla. Jokaisessa matossa on useita kerroksia tekstuuria. Kulutetut kohdat ja mutkikas nidonta luovat todellisen “Vintage” ilmeen.

Louis De Poortere on Belgialainen mattovalmistaja, jonka tuotteet ovat materiaaliltaan sileää, sametinpehmeää puuvillachenilleä. Matot valmistetaan Louis De Poortere:n tehtaalla Belgiassa.

Matoissa on luonnon- latex kumipohja liukastumisen estämiseksi. Louis De Poortere:n matot ovat hyvin ohuita, joten ne sopivat mainiosti paikkoihin, joissa oven täytyy päästä avautumaan maton ylitse. Jokainen Louis De Poortere:n valmistama matto toteutetaan yli vuosisadan kokemuksella ja ammattitaidolla.

Katso kaikki Louis De Poortere:n tuotteet

Hoito-ohjeet

  • Imurointi: Imurointi noin kerran viikossa auttaa pidentämään maton käyttöikää.
  • Tamppaaminen: Vie matto pihalle ja puistele ensin. Sitten aseta matto mattotelineeseen ja tamppaa mattopiiskalla miuluiten maton takapuolelta. Viimeistele puhdistus imuroimalla matto.
  • Tarkemmat pesuohjeet: Täällä
Paksuus

3mm

Materiaali

85% puuvilla, 15% polyesteri

Paino

1500 gr/m2

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Palazzo Da Mosto – matto”

Saatat myös pitää...