Orlov -jenkkisänky 180 x 200 cm

1884,00

RAJOITETTU ERÄ!

Aito jenkkisänky 3-kerroksisella ergonomisella 5-vyöhykkeisellä pussijousistolla ja 25 vuoden takuulla.

Koko: 180 x 200 cm
Väri: Vaalean harmaa

Tuotemerkki: ,
BrandsBrands

Kuvaus

Myymme pois Luxus-sänkyjä nyt materiaalien omakustannehinnoin, rajoitettu erä, toimi nyt!

Alkuvuoden 2021 messutapahtumat on peruttu, joihin olemme ostaneet luxus-sänkyjen materiaalit! Tämän takia tarjoamme nyt tilaisuuden hankkia premium-luokan sängyn materiaalien omakustannehinnalla ja nopealla toimituksella. Eli sänkytarjous on tässä ja nyt edessäsi!

Orlov -jenkkisänky

Klassisen kaunis jenkkisänky markkinoiden parhaalla jousituksella

Orlov on Freya Bedsin ylellinen jenkkisänky, joka on valmistettu maailman parhaista sekä ylellisistä materiaaleista takaamaan sinun yöunesi. Orlov -jenkkisängyn perusta rakentuu laadukkaisiin ruotsalaisiin Starsprings -jousistoihin, jotka tässä sängyssä on 3 kerroksessa. Yksilöllisesti suunnittellut 7-vyöhykkeelliset pussijousistot takaavat sängylle miellyttävän ja kestävän rakenteen sekä sinulle optimaalisen nukkumisergonomian. Orlov jenkkisänky oikea jenkkisänky, eli myös alemmassa runko osuudessa on jousisto, joka antaa parhaan mahdollisen tuen keholle myös syvemmältä. Tämän lisäksi sängyn ihanan tunteen kruunaa heftattu petauspatja, joka tuo sänkyyn ihanan pintapehmeyden! Suosittelemme käyttämään petauspatjan kanssa petauspatjan suojusta, jolloin huollettavuus helpottuu ja sänky pysyy raikkaana pitkään! Tätä petauspatjansuojusta löytyy myös Freya Bedsin valikoimasta.

 

Tuotetiedot:

  • Koko: 180 x 200 cm (Mikäli muille kokoluokille tarve, ota yhteys asiakaspalveluun puhelimitse tai viestillä)
  • Väri: Vaalean harmaa (Mikäli toive toiselle värille, ota yhteys asiakaspalveluun)
  • Jalat: kromi, korkeus 12 cm
  • Korkeus: 65 cm (lattiasta petauspatjan pintaan)
  • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan Starsprings jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille.
  • Massiivipuurunko 25 vuoden takuu
  • Starsprings -jousisto, 3-kerroksinen, 7-vyöhykettä, 25 vuoden takuu


Hintaan sisältyy:
Jenkkisängyn rungot 2 kpl 90 x 200 cm, jenkkisängyn jousisettu patja, jalat ja Freya Beds Supersoft -petauspatja kotiin toimitettuna, 25 vuoden takuu. Pääty ostettavissa erikseen kysy lisää soittamalla!


Mietitkö Taylor -runkosängyn ja Orlov -jenkkisängyn väliltä kumpi sinulle olisi oikeavaihtoehto?


Valitse Orlov -jenkkisänky mikäli haluat:

  • Todellista luxusta makuuhuoneeseesi jenkkisängyn muhkeuden ja korkeuden ansiosta.
  • Mikäli kaipaat selällesi paremman nukkumisergonomian. Tiheämpi jousistomäärä sekä 3 -kerroksinen jousisto tukee nukkujaa enemmän ja mukautuu jokaisen kehon muotoon herkemmin.


Hanki nyt markkinoiden parhaat sekä tyylikkäät yöunet kotiisi hyödyntämällä tämä mahdollisuus!

Toimi pian, sillä tuotteita on vain tämä rajoitettu erä ja tarjous on voimassa NYT!

Myös osamaksu mahdollisuus: tarjoamme 12 kk täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa (157,00 €/kk), ota yhteys myymälään!

Tämän ainutkertaisen tarjouksen voit hyödyntää vain perheyrityksemme Freya Beds -myymälästä tai tilaamalla tuotteet puhelimella tai verkosta:

HYÖDYNNÄ SÄNKYTARJOUS NYT HETI VERKOSTA TAI SOITTAMALLA 010 406 8600

 

Olemme palvelleet jo yli 40-vuotta 

Olemme suomalainen perheyritys ja myyneet eri brändien sänkyjä yli 40 vuotta. Eri sänkybrändeistä oppineina olemme perustaneet oman sänkymallistomme Freya Bedsin valiten yhteistyökumppaneiksi ja materiaalien toimittajiksi parhaat mahdolliset, jotta suomalaisten yöunet saataisiin paremmille tasoille. Toimimme palvelevalla otteella ja Freya Bedsin sängyille on aina veloitukseton kotiin kuljetus Manner-Suomen alueella. Lisäksi 100 km:n säteellä Vantaan Flamingosta ja Lahden keskustasta tilaukseen sisältyy aina veloitukseton tuotteen kokoaminen ja tarvittaessa vanhan tuotteen kierrätys.  

Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

Myös muita koko- ja väriaatiovaihtoehtoja saatavilla. Kysy myyjiltämme: 010 4068 600 tai viestillä http://www.sisustepeltoniemi.fi/yhteystiedot/#yhteystiedot

https://www.freyabeds.fi/

Koko:

160×200, 180×200

Patjan tunne oikea:

Soft, Medium, Fast, Extra fast

Patjan tunne vasen:

Soft, Medium, Fast, Extra fast

Väri:

Beige, Ruskea, Vaaleanharmaa, Tummanharmaa, Roosa, Turkoosi, Tummansininen, Hopea-Musta, Musta

Saatat myös pitää...