fbpx

Opal Zone -moottorisänky, heti varastossa!

SUPERSALE!

MYYNTI ALKAA KELLO 08.00

SAATAVILLA VAIN 3 KPL!

 • pohjoismaissa käsin valmistettu
 • aito ruotsalainen Starsprings -pussijousisto
 • takuu 25 vuotta
 • tuotesetti kaupan päälle
 • toimitus suoraan varastosta!
 • kotiinkuljetus 0€!

Huom! Tuotteita on vain rajoitettu erä ja sängyt myydään nopeimmille ilman varauksia. Tilaa omasi HETI: 010 406 8600

2870,00 3530,00 

SUPERSALE
vain 4 kpl erä!

Nyt on ostajan markkinat ja tilaisuutesi toimia, sillä Supersale on rävähtänyt käyntiin ja tämän edullisemmin et tule löytämään käsin valmistettua moottorisänkyä mistään markkinoilta.

Nämä pohjoismaiset sängyt ovat varusteltu markkinoiden viimeisimmällä jousistoteknologialla, aidoilla luonnonmateriaaleilla ja ylellisellä tuntumalla! Vastaavaa sänkyä et löydä mistään markkinoilta yhtä edullisesti, joten tee luxus sänkyhaaveistasi nyt totta ja laita vanha sänkysi vaihtoon tänään! Lisäetuna kotiinkuljetus 0€ sekä tuotesetti kaupan päälle (arvo 399€) Max 2 sänkyä per talous!

Huom! Tämä on rajoitettu tarjouserä! Soita ja tilaa omasi HETI: 010 406 8600 (päivystämme poikkeuksellisesti 8-21.)

 

Opal Zone -moottorisänky tuo todellista luksusta arkeen!

Opal Zone -moottorisänky on taideteos, luxus sänky ja ennen kaikkea yli 40 vuoden alan kokemuksemme taidonnäyte. Tämä moottorisänky tuo todellisesti luxusta yöuniisi, sillä se on valmistettu käsityönä maailman parhaista sekä ylellisistä materiaaleista. Tähän luxus moottorisänkyyn on käsinrakennettu markkinoiden arvostetuin ruotsalainen Starsprings -jousisto. Yli 100 vuoden kehitystyön ansiosta jousisto mukautuu yksilöllisesti juuri sinun kehonpainosi sekä muotojesi mukaan tarjoten juuri optimaalisen tuen! Tämä jousisto on markkinoiden ainoa, jonka uskallat tilata myös kokeilematta sillä se on takuu varmasti sinulle paras. Me myönnämme jousistolle 25 vuoden takuun.

Heftatut Freya Beds -petauspatjat tuovat sänkyihin ihanan luxus tuntuman, mutta sen lisäksi myös muita hyötyominaisuuksia. Petauspatja on verhoiltu erittäin hengittävällä Tencel -kankaalla, jonka ansiosta sänky ei hiosta ja siinä on ihanan viileä nukkua! Lisäksi, petauspatjan pintapehmeys huolehtii, että ääreisveronkiertosi säilyy hyvänä läpi yön, jolloin sängyssä pyöriminen vähenee ja syvän unen määräsi kasvaa.🌱 Osta uusi sänky heti! 

Unohtamatta markkinoiden parasta moottoria! Opal Zone on varusteltu markkinoiden parhaalla saksalaisella testivoittaja Okin -moottorilla. Sängyssä on langattomat kaukosäätimet, jotka voit halutessasi synkronoida myös älypuhelin sovellukseen. Sängyn ja pää- ja jalkopäätä saat nostettua portaattomasti hiljaisen moottorin avulla. Moottorisänky tuo luksusta, käytettävyyttä ja apua arkeen. Moottorille myönnämme viiden vuoden takuun.

Lopputuloksena näillä materiaaleilla on syntynyt aivan mielettömän ihana luxus sänky, jonka nukkumisergonomia on hiottu usean lääkärin, fysioterapeutin ja nukkumisen ammattilaisten kanssa. Tämä timantti on hiottu vastaamaan syvän unen määrän kasvuun ja levolliseen nukkumiseen, joka lievittää kipua vartalosta ja mielestä. Sängyillä 25 vuoden takuu.

SUOMALAISTA SUUNNITTELUA
POHJOISMAINEN KÄSITYÖVALMISTUS

Opal Zone -moottorisänky valmistetaan Pohjoismaissa käsityönä. Tarkalla käsityövalmistuksella varmistamme tuotteiden huippulaadun, sekä pitkän käyttöiän.

Nämä sängyt edustavat markkinoiden parhaimmistoa, niin kestävyydessä, laadussa kuin takuussa. Health Zone -moottorisängylle myönnetään pitkä 25 vuoden runko- sekä jousitakuu, joka kattaa myös jousen muodossa pysymisen.

Meillä on yli 40 vuoden alan kokemus useista sänkymerkeistä sekä malleista. Tiedämme tarkalleen miten ja mistä materiaaleista markkinoiden parhaat sängyt ovat valmistettu. Tämän ammattiosaamisen pohjalta on koko Freya Beds mallisto suunniteltu. Yhdistimme voimat yhdessä käsityöammattilaisten sekä fysioterapeuttien kanssa ja lopputulos on timanttinen.

100 % PUHTAAT luonnonmateriaalit

Opal Zone -moottorisänky on aito luxus sänky, jossa kaikki synteettiset materiaalit on korvattu aidoilla puhtailla luonnonmateriaaleilla.

Vita Talalay luonnonkumi, puuvilla sekä villa tarjoavat jokaiselle nukkujalle huippu nukkumisergonomian, hengittävyyden sekä optimaalisen nukkumislämpötilan. Valitut materiaalit ovat lisäksi synteettisiä materiaaleja pitkäikäisempiä.

Vita Talalay on oikea valinta sinulle, kun haluat sängyltäsi vain aidosti parasta: optimaalisen ergonomian, aidot luonnonmateriaalit, hengittävyyden sekä luxus tuntuman.   

Patentoidulla menetelmällä valmistettu materiaali tuo sänkyyn ennen kaikkea ergonomian, mutta sen lisäksi lukuisia muita hyötyominaisuuksia. Vita Talalay luonnonmateriaali on erittäin hengittävä, antibakteerinen ja se tarjoaa optimaalisen nukkumislämpötilan niin kesällä kuin talvella. Vita Talalay -materiaali on todistetusti allergiavapaa, sillä siinä ei ole mitään synteettistä materiaalia seassa, kuten muissa lateksi materiaaleissa. 

Moottorisängyissä Vita Talalay split -petauspatjan luonnonkumi ytimen pinnassa ovat aidot puhtaat 100 % villa sekä 100 % puuvilla. Hengittävää petauspatjaa voi siis kääntää vuodenaikojen mukaan: villa puoli päällä talvella ja kesäisin puuvilla puoli päällimmäisenä. Avosolurakenteisen Vita Talalay materiaalin ansiosta petauspatja ei ole kesällä hiostava, sillä ilma pääsee vapaasti kiertämään patjassa.  

YKSILÖLLINEN HUIPPU NUKKUMISERGONOMIA!

Opal Zone -moottorisängyssä on markkinoiden arvostetuin ruotsalainen Starsprings-jousisto. Valittu jousisto on sama, mitä markkinoiden johtavat sänkyvalmistajat käyttävät tuotteissaan.

Yli 100 vuoden kehitystyön ansiosta tämä huippujousisto mukautuu jokaisen nukkujan kehonpainon sekä muotojen mukaan yksilöllisesti. Jousisto soveltuu niin kylki, vatsalla kuin selällä nukkujalle ja uskallat nyt tilata sängyn kokeilemattakin.

Freya Beds sängyissä sinun ei tarvitse empiä oikeaa kovuutta tai pelätä pieleen menevää valintaa! Fysioterapeutin kanssa valittu huippujousisto mukautuu yksilöllisesti kehonpainosi ja muotojesi mukaan tarjoten oikean tuen sekä optimaalisen nukkumisasennon. Näin kehosi pääsee rentoutumaan jännityksestä, syvän unen määräsi kasvaa ja lihaskipusi vähenevät huomattavasti.

OSTAMISESI ON 100 % RISKITÖNTÄ JA  HELPPOA!

 • Paras hinta-laatu suhde!  Mullistimme Suomen sänkymarkkinat Freya Beds -mallistolla. Ensimmäinen Premium-sänkymallisto ilman välikäsiä takaa sinulle parhaan hinnan. Tuotteet yksinoikeudella vain meillä. 
 • Saat ostokseesi 100 päivän unitakuun. Freya Beds -mallisto on suunniteltu yli 40 vuoden alan kokemuksella kaikista eri sänkymalleista sekä merkeistä. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.
 • Markkinoiden luotettavin sekä joustavin maksuaika. Meiltä löydät markkinoiden parhaat sekä joustavimmat maksuajat!
 • Ostat suomalaiselta perheyritykseltä. Me olemme yli 40 vuotta alalla palvellut perheyritys, meihin voit luottaa!

jo YLI 4000 tyytyväistä SUOMALAISTA!

Koronan aikana olemme myyneet 80 % sängyistämme etänä. Pitkälle viedyn tuotekehityksen ansiosta tuotteen uskaltaa ostaa kokeilemattakin. Tyytyväisyytesi on taattu.


TILAA OMASI HETI:

 1. Helposti ja nopeasti puhelimella: 010 406 8600
 2. Suoraan verkkokaupasta tältä sivulta Nyt heti!
Soita 010 406 8600

LUE LISÄÄ MEISTÄ SEKÄ TUOTTEESTA:

OLEMME PALVELLEET JO YLI 40-VUOTTA

Sisuste-Peltoniemi on yli 40 vuotta palvellut perheyritys huonekalualalla. Olemme myyneet vuosien aikana kymmeniä eri sänkybrändejä ja satoja eri sänkymalleja. Vuosien aikana asiakkailta saamamme palautteen ja oman opin perusteella olemme valinneet yhdessä lääkäreiden, fysioterapeuttien ja unen ammattilaisten kansssa markkinoiden parhaat mahdolliset materiaalit ja perustaneet oman sänkymallistomme Freya Bedsin.

Myymme sänkyjä verkossa ja puhelimessa koko Suomeen. Pandemian aikana myynnistämme tapahtuu etänä yli 80 prosenttia. Koska jousisto on niin pitkälle kehitetty, niin uskallamme luvata täyden tyytyväisyyden tuotteelle, sillä yhtään sänkyä ei ole tullut takaisin joita olemme etäkaupassa myyneet. Freya Bedsin sängyille on nyt veloitukseton kotiinkuljetus Manner-Suomen alueella. Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

KOKONAISUUTEEN SISÄLTYY:

 • Leveys 160 tai 180 cm, pituus 200 cm, korkeus 69 cm (lattiasta petauspatjan pintaan)
 • Tilauksesta valmistettavat massiivipuurunkoiset moottorirungot jousituksella 2 kpl
 • Joustinpatjat 2 kpl 7-vyöhykkeinen pussijousitus, pinnassa Nanotech-jousistus.
 • Vamista verhoiluväri sekä jalkamalli soittamalla 010 406 8600!
 • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan Starsprings jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille.
 • Aito Vita Talalay luonnonmateriaali petauspatja, yhtenäinen halkioilla tai 2 kpl erillisiä Pulse-petauspatjoja.
 • Langattomat kaukosäätimet 2 kpl
 • Massiivipuurungolla ja jousistolla 25 vuoden takuu. Jousistolla katkeamattomuus takuun lisäksi muodossaan pysyvyys takuu (tämä ei yleistä alalla).
 • Mikäli muut koot tai värit kiinnostavat, niin soita myyjillemme. SOITA 010 406 8600

Sängynpäädyt myydään erikseen, Kysy tarjous!

MITÄ HYÖTYÄ MOOTTORIVUOTEESTA ON?

Moottoriominaisuudesta saa lisäarvoa monella tapaa, niin terveys- kuin mukavuustekijöihin. Miten miellyttävää on pitkän työpäivän tai lenkin jälkeen nostaa hieman jalkopäätä ylös ja saada veri kiertämään jaloissa. Moottoriominaisuus tuo ergonomiaa kun halutaan lukea, katsoa televisiota, tai muutoin istua puoli-istuvassa tai istuvassa asennossa.

TERVEYDELLISESTI HYÖTYJÄ SAAT MUUN MUASSA SEURAAVIIN ASIOIHIN:

 • Helpotusta selkäkipuihin
 • Apua: uniapnean, kuorsauksen ja astman helpotukseen
 • Refluksioireiden ja närästyksen lievitys
 • Unettomuuden hoito
 • Ruuansulatuksen helpotus
 • Parempi verenkierto
 • Erilaiset reumat ja kivun lievitys

MIKÄLI MIETIT VITA TALALAY -PETAUSPATJAN JA PULSE -PETAUSPATJAN VÄLILLÄ, NIIN TÄSSÄ MUUTAMA NIIDEN ERO!

 • Ergonomia: Vita Talalay -petauspatja muotoutuu poistaen kehoon kohdistuvaa painetta ja aktivoiden ääreisverenkiertoa.
 • Hengittävyys: Vita Talalay -petauspatja on 100% luonnonmateriaali, joka on avoimen solurakenteensa ansiosta täysin hengittävä. Täydellisen hengittävyyden ansiosta petauspatja pysyy paremmin puhtaana, raikkaana ja se ei hiosta edes kesä kuumalla. Vita Talalay -petauspatja tarjoaa nukkujalleen aina optimaalisen nukkumislämpötilan vuodenajasta riippumatta.
 • Ominaisuudet: Vita Talalay -petauspatja tarjoaa optimaalisen ergonomian lisäksi lukuisia muita hyötyominaisuuksia. Materiaali on mm. antibakteerinen, täysin kemikaalivapaa, allergiaystävällinen sekä hengittävä luonnonmateriaali. Aidon 100 % luonnonmateriaalisuuden ansiosta Vita Talalay -petauspatja on myös pitkäikäisempi.
Koko:

160 x 200 cm, 180 x 200 cm

Petauspatja:

Pulse, Vita Talalay

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Opal Zone -moottorisänky, heti varastossa!”

Saatat myös pitää...