fbpx

Opal Slim Series -jenkkisänky

RAJOITETTU ERÄ! 

VARMISTA OMASI JO TÄNÄÄN!

 • kotiinkuljetus 0 €
 • 60 kk huoletonta maksuaikaa
 • 30 vrk tyytyväisyystakuu (pystyt tilaamaan kokeilemattakin)
 • Ylellinen Bambulakana kaupan päälle (arvo 384€)

Vi jobbar hårt med att översätta våra sidor men tyvärr är vi inte ännu färdiga. Ring oss så berättar vi gärna mera om våra produkter.

SOITA TÄSTÄ 010 406 8600
Poista

2734,00 3395,00 

HANDGJORT I SVERIGE!

Laita vanha sänkysi vaihtoon ja nuku kuin kuninkaallinen Ruotsissa valmistetulla Freya Beds -sängyllä! Tilaamalla tuotteen nyt, saat sen kotiisi erikoisehdoin ja vastineeksi toivomme ainoastaan rehellistä palautetta paremmista yöunistasi sekä uudesta sängystäsi.

Varmista omasi nyt heti, sillä rajoitettu erä on myynnissä vain SU 8.5 asti tai niin kauan kun erää riittää! Soita meille numeroon 010 406 8600 (Päivystämme poikkeuksellisesti 8-22.) 

 

Opal Slim Series -jenkkisänky

Opal Slim Series -jenkkisänky on Freya Bedsin sänkymalli sinulle, joka haluat sängyltäsi vain aidosti parasta: optimaalisen ergonomian, ylellisen tuntuman, laadukkaat ja puhtaat luonnonmateriaalit sekä ennen kaikkea tyylikkään muotoilun. Tässä jenkkisängyssä on ruotsalainen 3-kerroksinen maailman paras vyöhykkeellinen pussijousisto Starsprings, joka takaa parhaan mahdollisen nukkumisergonomian ja paineettomuuden tunteen nukkujan selkärangan ja niskan alueelle. Jousiston yli 100 vuoden kehitystyö nostaa laadun aivan uudelle tasolle ja antaa jousistolle 25 vuoden takuun. Rungon alimpaan kerrokseen suunnitellun erityisherkän nanojousiston ansiosta sänky tukee vartaloa ja muotoutuu yksilöllisesti jokaisen nukkujan mukaan. Opal Slim Series -jenkkisängyn uskallat ostaa kokeilemattakin ja myönnämme tuotteelle 30 päivän unitakuun!

 


SUOMALAISTA SUUNNITTELUA
RUOTSALAISTA KÄSITYÖVALMISTUSTA

Opal Slim Series -jenkkisänky valmistetaan Ruotsissa käsityönä alkaen rungosta aina sängyn viimeistelyyn asti. Tarkalla käsityövalmistuksella varmistamme tuotteiden huippulaadun, sekä pitkän käyttöiän.

Tämä sänky edustaa markkinoiden parhaimmistoa, niin kestävyydessä, laadussa kuin takuussa. Opal Slim Series -jenkkisängylle myönnetään pitkä 25 vuoden runko- sekä jousitakuu, joka kattaa myös jousen muodossa pysymisen.

VUOSIKYMMENTEN KOKEMUKSELLA!

Meillä on yli 40 vuoden alan kokemus useista sänkymerkeistä sekä malleista. Tiedämme tarkalleen miten ja mistä materiaaleista markkinoiden parhaat sängyt ovat valmistettu. Tämän ammattiosaamisen pohjalta on koko Freya Beds mallisto suunniteltu. Yhdistimme voimat yhdessä käsityöammattilaisten sekä fysioterapeuttien kanssa ja lopputulos on erinomaista laatua. 

100 % PUHTAAT luonnonmateriaalit

Opal Slim Series -jenkkisängyssä on panostettu laatuun sekä kestävään ekologiseen valmistustapaan ja kaikki synteettiset materiaalit on korvattu aidoilla puhtailla luonnonmateriaaleilla.

Vita Talalay luonnonkumi, puuvilla sekä villa tarjoavat jokaiselle nukkujalle huippu nukkumisergonomian, hengittävyyden sekä optimaalisen nukkumislämpötilan. Valitut materiaalit ovat lisäksi synteettisiä materiaaleja pitkäikäisempiä.

LUE LISÄÄ VITA TALALAY:STA

Vita Talalay on oikea valinta sinulle, kun haluat sängyltäsi vain aidosti parasta: optimaalisen ergonomian, aidot luonnonmateriaalit, hengittävyyden sekä luxus tuntuman.   

Patentoidulla menetelmällä valmistettu materiaali tuo sänkyyn ennen kaikkea ergonomian, mutta sen lisäksi lukuisia muita hyötyominaisuuksia. Vita Talalay luonnonmateriaali on erittäin hengittävä, antibakteerinen ja se tarjoaa optimaalisen nukkumislämpötilan niin kesällä kuin talvella. Vita Talalay -materiaali on todistetusti allergiavapaa, sillä siinä ei ole mitään synteettistä materiaalia seassa, kuten muissa lateksi materiaaleissa. 

Jenkkisängyissä Vita Talalay N5 -petauspatjan luonnonkumi ytimen pinnassa ovat aidot puhtaat 100 % villa sekä 100 % puuvilla. Hengittävää petauspatjaa voi siis kääntää vuodenaikojen mukaan: villa puoli päällä talvella ja kesäisin puuvilla puoli päällimmäisenä. Avosolurakenteisen Vita Talalay materiaalin ansiosta petauspatja ei ole kesällä hiostava, sillä ilma pääsee vapaasti kiertämään patjassa.  

SERTIFIKAATIT

YKSILÖLLINEN HUIPPU NUKKUMISERGONOMIA!

Opal Slim Series -jenkkisängyssä on markkinoiden arvostetuin ruotsalainen Starsprings-jousisto.

Starspringsin vahva jousiyksikkö on suunniteltu kestämään pitkäikäisesti ja jousistolle myönnetään 25v takuu, joka kattaa myös jousiston muodossa pysyvyyden.

Yli 100 vuoden kehitystyön ansiosta tämä huippujousisto mukautuu jokaisen nukkujan kehonpainon sekä muotojen mukaan yksilöllisesti. Oikeanlaisella tuella kehosi rentoutuu ja syvänunen määrä kasvaa, jolla on suora vaikutus hyvinvointiin.

KOVA VAI PEHMEÄ?

Freya Beds sängyissä sinun ei tarvitse empiä oikeaa kovuutta tai pelätä pieleen menevää valintaa! Fysioterapeutin kanssa valittu huippujousisto mukautuu yksilöllisesti kehonpainosi ja muotojesi mukaan tarjoten oikean tuen sekä optimaalisen nukkumisasennon. Näin kehosi pääsee rentoutumaan jännityksestä, syvän unen määräsi kasvaa ja lihaskipusi vähenevät huomattavasti.

OSTAMISESI ON 100 % RISKITÖNTÄ JA  HELPPOA!

 • Paras hinta-laatu suhde! Mullistimme Suomen sänkymarkkinat Freya Beds -mallistolla. Tuotteet yksinoikeudella vain meiltä. 
 • Saat ostokseesi 30 päivän unitakuun. Freya Beds -mallisto on suunniteltu yli 40 vuoden alan kokemuksella kaikista eri sänkymalleista sekä merkeistä. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.
 • Markkinoiden luotettavin sekä joustavin maksuaika. Meiltä löydät markkinoiden parhaat sekä joustavimmat maksuajat!
 • Kotiinkuljetus  0 €. Kotiinkuljetus on veloitukseton koko Manner-Suomeen! 
 • Ostat suomalaiselta perheyritykseltä. Me olemme yli 40 vuotta alalla palvellut perheyritys ja meidän ammattitaitoon voit luottaa!

jo YLI 4000 tyytyväistä SUOMALAISTA!

Koronan aikana olemme myyneet 95 % sängyistämme etänä. Pitkälle viedyn tuotekehityksen ansiosta tuotteen uskaltaa ostaa kokeilemattakin. Tyytyväisyytesi on taattu.


TILAA OMASI HETI:

 1. Helposti ja nopeasti puhelimella: 010 406 8600 palvelemme puhelimitse kello 8-22
 2. Tule myymälään: Freya Beds myymälä, Tasetie 8, Vantaa, Viihdekeskus Flamingo 2. krs. (Finnkinoa vastapäätä). Ma-Pe klo 10-19 la 10-17.
 3. Suoraan verkkokaupasta tältä sivulta Nyt heti!
Soita 010 406 8600

LUE LISÄÄ MEISTÄ SEKÄ TUOTTEESTA:

YLI 40 VUOTTA PALVELLUT PERHEYRITYS

OLEMME PALVELLEET JO YLI 40-VUOTTA

Sisuste-Peltoniemi on yli 40 vuotta palvellut perheyritys huonekalualalla. Olemme myyneet vuosien aikana kymmeniä eri sänkybrändejä ja satoja eri sänkymalleja. Vuosien aikana asiakkailta saamamme palautteen ja oman opin perusteella olemme valinneet yhdessä lääkäreiden, fysioterapeuttien ja unen ammattilaisten kansssa markkinoiden parhaat mahdolliset materiaalit ja perustaneet oman sänkymallistomme Freya Bedsin.

Myymälämme sijaitsee Vantaalla, mutta myymme sänkyjä verkossa ja puhelimessa koko Suomeen. Pandemian aikana myynnistämme tapahtuu etänä yli 95 prosenttia. Koska jousisto on niin pitkälle kehitetty, niin uskallamme luvata täyden tyytyväisyyden tuotteelle. Freya Bedsin sängyille on nyt veloitukseton kotiinkuljetus Manner-Suomen alueella. Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

KOKONAISUUTEEN SISÄLTYY

KOKONAISUUTEEN SISÄLTYY:

 • Leveys 160 tai 180 cm, pituus 200 cm, korkeus 57 cm (lattiasta petauspatjan pintaan).
 • Tilauksesta valmistettavat ristiliimatut koivuvaneri -rungot.
 • Joustinpatja, 3-kerroksinen ja 7-vyöhykkeinen pussijousitus, pinnassa Vita Talalay luonnokumikerros.
 • Verhoiluväri vaalean beige ja jalat kromi 23 cm (saatavissa myös muita värejä soita 010 406 8600).
 • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan Starsprings jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille.
 • Aito Vita Talalay luonnonmateriaali petauspatja tai Pulse-petauspatja.
 • Rungolla ja jousistolla 25 vuoden takuu. Jousistolla katkeamattomuus takuun lisäksi muodossaan pysyvyys takuu.
 • Mikäli muut koot tai värit kiinnostavat, niin soita myyjillemme. SOITA 010 406 8600.

Sängynpäädyt myydään erikseen, Kysy tarjous!

VITA TALALAY VAI PULSE PETAUSPATJA?

MIKÄLI MIETIT VITA TALALAY -PETAUSPATJAN JA PULSE -PETAUSPATJAN VÄLILLÄ, NIIN TÄSSÄ MUUTAMA NIIDEN ERO!

 • Ergonomia: Vita Talalay -petauspatja muotoutuu poistaen kehoon kohdistuvaa painetta ja aktivoiden ääreisverenkiertoa.
 • Hengittävyys: Vita Talalay -petauspatja on 100% luonnonmateriaali, joka on avoimen solurakenteensa ansiosta täysin hengittävä. Täydellisen hengittävyyden ansiosta petauspatja pysyy paremmin puhtaana, raikkaana ja se ei hiosta edes kesä kuumalla. Vita Talalay -petauspatja tarjoaa nukkujalleen aina optimaalisen nukkumislämpötilan vuodenajasta riippumatta.
 • Ominaisuudet: Vita Talalay -petauspatja tarjoaa optimaalisen ergonomian lisäksi lukuisia muita hyötyominaisuuksia. Materiaali on mm. antibakteerinen, täysin kemikaalivapaa, allergiaystävällinen sekä hengittävä luonnonmateriaali. Aidon 100 % luonnonmateriaalisuuden ansiosta Vita Talalay -petauspatja on myös pitkäikäisempi.
60 KK JOUSTAVAA MAKSUAIKAA

Nyt saatavilla jopa 60 kk maksuaikaa! Santanderin sekä Svea Paymentsin joustavat maksutavat ovat kaikkien asiakkaidemme käytössä. Voit maksaa ostoksesi kätevästi laskulla tai Sinulle sopivissa erissä. Soittamalla numeroon 010 406 8600 saat lisätietoa muista joustavista maksutavoista myyjiltämme.

Koko:

160 x 200 cm, 180 x 200 cm

Petauspatja

Pulse, Vita Talalay

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Opal Slim Series -jenkkisänky”

Saatat myös pitää...