fbpx

Novapak Aku – sohva 3 istuttava

Aku 3 istuttavaan sohvaan on saatavilla kaikki Lauritzon’s Raita värivaihtoehdot. Katso täältä.

Kysy myyjältä lisää verhoilu/värivaihtoehdosta!

2809,00 2971,00 

Novapak

Novapak on verhoiltujen huonekalujen suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut lahtelainen perheyritys. Novapak on tunnettu huonekalujensa kestävyydestä ja korkeasta laadusta.

Novapakilta löydät ajattomia ja tyylikkäitä huonekaluja koteihin ja julkisiin tiloihin. Novapakin valikoimaan kuuluu sohvat, lepotuolit, rahit ja sängynpäädyt. Halusit sitten istua ryhdikkäästi tai ottaa rennosti.

 

Verhoilukangas

Reilun leveä tasaraita ja raikkaat värit tekevät Lauritzon’s Raita -kankaasta persoonallisen sisustuskankaan. Kestävän Linosa-pohjakankaan ansiosta painokangas soveltuu erinomaisesti vaativaan kotikäyttöön.

Yhdistelmäkankaiksi sopivat esimerkiksi yksivärinen Linosa tai myös Linosa-pohjalle painettu Maija Fagerlundin Kukka-kuosi.

Kaikki kankaat haalistuvat suorassa auringonvalossa, luonnonkuitukankaat herkemmin.

 

Pesuohjeet

Vain kevyt linkous. Silitys kankaan nurjalta tai valkoisen silitysliinan läpi. Pese Raita erittäin varovasti. Mikäli pesukoneen laittaa liian täyteen, voi kankaassa ilmetä pesuraitoja. Vältä kovaa linkousta. Paras pesutapa on varovainen käsinpesu erillisessä astiassa. Mikäli kangas pesetetään pesulassa, on turvallisinta valita kuivapesu.

 

Kankaan värivaihtoehdot: katso

Pituus

220

Syvyys

91

Istuinsyvyys

56

Korkeus

86

Istuinkorkeus

44

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Novapak Aku – sohva 3 istuttava”