fbpx

Mad Men Griff – matto

Mad Men kokoelmassa näkyy vivahteita 60-luvun suurien muutosten tuskasta ja epäjärjestyksestä, mutta myös myöhäis 60-luvun roiskemaalauksen luovaa energiaa.

Kahdeksan värivaihtoehtoa.

220,00 1855,00 

Louis De Poortere: Mad Men Griff

Mad Men Griff matot on kudottu jakardikangaspuilla ja puuvillachenille langalla. Jokaisessa matossa on useita kerroksia tekstuuria. Kulutetut kohdat ja mutkikas nidonta luovat todellisen “Vintage” ilmeen.

Madison Avenue kulkee Park Avenue:n ja Fift Avenue:n välissä Manhattanilla. 20-luvulta lähtien se on ollut Amerikkalaisen mainostamisen keskus. “The Mad-ison Men” olivat 60-luvun kultapoikia, jotka unelmoivat ja visioivat USA:n ikonisia brändejä. Tästä teemasta inspiroituneena, Louis De Poortere on suunnitellut kokoelman “Vintage Sixties” mattoja. Sekoitus suoria ja särkyneitä linjoja, himmeitä ja kirkkaita lankoja, tasaisia ja rosoisia kynän vetoja.

Louis De Poortere on Belgialainen mattovalmistaja, jonka tuotteet ovat materiaaliltaan sileää, sametinpehmeää puuvillachenilleä. Matot valmistetaan Louis De Poortere:n tehtaalla Belgiassa.

Matoissa on luonnon- latex kumipohja liukastumisen estämiseksi. Louis De Poortere:n matot ovat hyvin ohuita, joten ne sopivat mainiosti paikkoihin, joissa oven täytyy päästä avautumaan maton ylitse. Jokainen Louis De Poortere:n valmistama matto toteutetaan yli vuosisadan kokemuksella ja ammattitaidolla.

Katso kaikki Louis De Poortere:n tuotteet

Hoito-ohjeet

  • Imurointi: Imurointi noin kerran viikossa auttaa pidentämään maton käyttöikää.
  • Tamppaaminen: Vie matto pihalle ja puistele ensin. Sitten aseta matto mattotelineeseen ja tamppaa mattopiiskalla miuluiten maton takapuolelta. Viimeistele puhdistus imuroimalla matto.
  • Tarkemmat pesuohjeet: Täällä
Paksuus

3mm

Materiaali

85% puuvilla, 15% polyesteri

Paino

1500 gr/m2

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mad Men Griff – matto”

Saatat myös pitää...