fbpx

Mad Men Fahrenheit – matto

Fahrenheit 32 on upouusi matto New York teemaisessa Mad Men-kokoelmassa.

Viisi värivaihtoehtoa.

220,00 1855,00 

Louis De Poortere: Mad Men Fahrenheit

Mad Men Fahrenheit maton teema viittaa -0° jäätymispisteeseen ja New Yorkissa syksy- ja talviaikaan puhaltaviin viileisiin tuuliin ja jopa polaarisiin pyörteisiin, jotka tuovat lunta ja jäätä kaupunkiin. Viivakuvio viittaa luistelijoiden jäähän jättämiin uriin Wollman:in luistinradalla.

Mad Men matot on kudottu jakardikangaspuilla ja puuvillachenille langalla. Jokaisessa matossa on useita kerroksia tekstuuria. Kulutetut kohdat ja mutkikas nidonta luovat todellisen “Vintage” ilmeen.

Louis De Poortere on Belgialainen mattovalmistaja, jonka tuotteet ovat materiaaliltaan sileää, sametinpehmeää puuvillachenilleä. Matot valmistetaan Louis De Poortere:n tehtaalla Belgiassa.

Matoissa on luonnon- latex kumipohja liukastumisen estämiseksi. Louis De Poortere:n matot ovat hyvin ohuita, joten ne sopivat mainiosti paikkoihin, joissa oven täytyy päästä avautumaan maton ylitse. Jokainen Louis De Poortere:n valmistama matto toteutetaan yli vuosisadan kokemuksella ja ammattitaidolla.

Katso kaikki Louis De Poortere:n tuotteet

Hoito-ohjeet

  • Imurointi: Imurointi noin kerran viikossa auttaa pidentämään maton käyttöikää.
  • Tamppaaminen: Vie matto pihalle ja puistele ensin. Sitten aseta matto mattotelineeseen ja tamppaa mattopiiskalla miuluiten maton takapuolelta. Viimeistele puhdistus imuroimalla matto.
  • Tarkemmat pesuohjeet: Täällä
Paksuus

3mm

Materiaali

85% puuvilla, 15% polyesteri

Paino

1500 gr/m2

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mad Men Fahrenheit – matto”

Saatat myös pitää...