JOUTSEN – PEHMEÄ JA KORKEA TRIPLUS MEGA TENDRE -UNTUVATYYNY

189,00

Väri: Valkoinen, luonnonvaalea tere

Tuotemerkki:
Brands

Kuvaus

Tyynyjen keisarinna, joka pöyhkeilee runsaudellaan ja näyttää muille miten parhaista raaka-aineista saadaan aikaan napakymppi. Upea volyymi pehmeää untuvaa yhdessä tukevan ytimen kanssa hellivät kaikkein kallisarvoisinta kehonosaasi jäljittelemättömällä tavalla. Tämän untuvatyynyn hankittuasi autuaaseen uneen pääsemiseksi ei muuta tarvita. Se on myös pettämätön osa täydellistä makuuhuoneen sisustusta.
Koko: 60×80cm
Täyte: ulkokerrokset 90% untuvaa / 10% pientä höyhentä 2×250 g, ydinlokero pientä höyhentä 650 g
Kangas: 100% puuvilla-kambriikki
Nukkumisasento: Selällään, kyljellään

 

Suosittu Triplus -tyynymallisto on saanut uuden ilmeen. Aiempaa kevyempi kangaslaatu tuntuu miellyttävältä ja tyynyn reunuksia koristaa nyt satiinitere ja tyylikäs musta logomerkki. Jos olet aiemmin käyttänyt Triplus -tyynyjä, voit olla huoleti, sillä itse tyynyt ovat täytteeltään samoja tuttuja kuin ennenkin!

Triplus – tyynysarjassa korostetaan untuvan pehmeyden lisäksi tyynyjen tukevuutta. Tyynyissä on ydinlokero täytetty pienin höyhenin tukevuuden aikaansaamiseksi. 3 – lokeroisen untuvatyynyn uloimmat kerrokset ovat pehmeää 90% untuvaa.

Joutsen on ansainnut ainoana untuvapeittojen ja –tyynyjen valmistajana Allergia-, iho- ja astmaliiton tunnuksen, joka on puolueettomasti tutkituille ja turvallisiksi todetuille tuotteille myönnetty luotettavuuden osoitus.