JOUTSEN – NAPAKKA JA KORKEA TRIPLUS MEGA FERME -UNTUVATYYNY

149,00

Väri: Valkoinen, luonnonvaalea tere

Tuotemerkki:
Brands

Kuvaus

Jos tyynyillä olisi keisari, voisi tittelin antaa tälle jättityynylle, joka täyttää kaikkein vaativimmankin tosinukkujan toiveet. Triplus Mega Ferme on yksinkertaisesti mahtavan tyyny, joka ei turhaan ujostele. Monelle se on nukkuessa liiankin korkea, mutta se varmasti kantaa ylpeästi leveimmätkin hartiat. Tämä megaluokan tyyny on takuuvarma veto myös sohvalla löhöilyyn.
Koko: 60×80cm
Täyte: ulkokerrokset 90% untuvaa / 10% pientä höyhentä 2×100 g, ydinlokero pientä höyhentä 1150 g
Kangas: 100% puuvilla-kambriikki
Nukkumisasento: kyljellään

 

Suosittu Triplus -tyynymallisto on saanut uuden ilmeen. Aiempaa kevyempi kangaslaatu tuntuu miellyttävältä ja tyynyn reunuksia koristaa nyt satiinitere ja tyylikäs musta logomerkki. Jos olet aiemmin käyttänyt Triplus -tyynyjä, voit olla huoleti, sillä itse tyynyt ovat täytteeltään samoja tuttuja kuin ennenkin!

Triplus – tyynysarjassa korostetaan untuvan pehmeyden lisäksi tyynyjen tukevuutta. Tyynyissä on ydinlokero täytetty pienin höyhenin tukevuuden aikaansaamiseksi. 3 – lokeroisen untuvatyynyn uloimmat kerrokset ovat pehmeää 90% untuvaa.

Joutsen on ansainnut ainoana untuvapeittojen ja –tyynyjen valmistajana Allergia-, iho- ja astmaliiton tunnuksen, joka on puolueettomasti tutkituille ja turvallisiksi todetuille tuotteille myönnetty luotettavuuden osoitus.