JOUTSEN – KESKINAPAKKA JA MATALA TRIPLUS MEGA PETIT -UNTUVATYYNY

129,00

Väri: Valkoinen, luonnonvaalea tere

Tuotemerkki:
Brands

Kuvaus

Oletko aina halunnut oikein ison tyynyn, mutta et pidä korkeista tyynyistä? Valitse tämä keskinapakka, mutta silti pehmeä untuvatyyny, kun haluat nauttia jättityynyn runsaasta muodosta ja tehdä vuoteestasi ylellisyyden kehdon, samalla kuitenkin nukkuen hyvin juuri sinun valitsemalla tavalla. Riippumatta nukkumistavastasi, tätä tyynyä voit muokata monin tavoin sinulle täydelliseksi. Hanki myös toinen pienempi Triplus – untuvatyyny ja vuoteestasi tulee täydellisesti sisustettu kokonaisuus.
Koko: 60×80cm
Täyte: ulkokerrokset 90% untuvaa / 10% pientä höyhentä 2×95 g, ydinlokero pientä höyhentä 550 g
Kangas: 100% puuvilla-kambriikki
Nukkumisasento: selällään, vatsallaan

 

Suosittu Triplus -tyynymallisto on saanut uuden ilmeen. Aiempaa kevyempi kangaslaatu tuntuu miellyttävältä ja tyynyn reunuksia koristaa nyt satiinitere ja tyylikäs musta logomerkki. Jos olet aiemmin käyttänyt Triplus -tyynyjä, voit olla huoleti, sillä itse tyynyt ovat täytteeltään samoja tuttuja kuin ennenkin!

Triplus – tyynysarjassa korostetaan untuvan pehmeyden lisäksi tyynyjen tukevuutta. Tyynyissä on ydinlokero täytetty pienin höyhenin tukevuuden aikaansaamiseksi. 3 – lokeroisen untuvatyynyn uloimmat kerrokset ovat pehmeää 90% untuvaa.

Joutsen on ansainnut ainoana untuvapeittojen ja –tyynyjen valmistajana Allergia-, iho- ja astmaliiton tunnuksen, joka on puolueettomasti tutkituille ja turvallisiksi todetuille tuotteille myönnetty luotettavuuden osoitus.