Jenkkisänky 180×200 cm, Wanted Florentine

2764,30 6370€

WANTED! 10 KPL ERÄ!

Jenkkisänky 180×200 cm
Beige

Tule sänkytestaajaksi ja osta huippulaadukas jenkkisänky nyt materiaalien nettohinnalla. Hanki nyt markkinoiden parhaat sekä tyylikkäimmät yöunet kotiisi hyödyntämällä tämä jenkkisänkytestaus mahdollisuus! Etsimme kymmentä testaajaa. Kaupan ehto: anna meille rehellinen palaute. Kerro meille, miten Teitä on uudessa sängyssä nukuttanut. Miten kaupanteko sujui ja kuinka toimitus onnistui. Toimi pian, sillä testisänkyjä tähän hintaan on vain tämä erä ja tämä jenkkisänky 180×200 -tarjous on voimassa vain NYT!

40 varastossa

Tuotemerkki: ,
BrandsBrands

Kuvaus

WANTED! ETSINTÄKUULUTUS!!

Tule sänkytestaajaksi! Edessäsi on jenkkisänky 180×200 tarjous, jota et voi ohittaa. Etsintäkuulutamme nyt 10 ensimmäistä onnellista ostajaa hankkimaan maailman parhaat jenkkisängyt pelkillä materiaalien nettohinnoilla. Jokaista mallia myymme näillä erikoisehdoilla 10 kappaletta ja tuotteet numeroidaan. 

Freya Beds -vuoteet on valmistettu käsityönä maailman parhaista materiaaleista: aidosta Vita Talalay -vaahdosta, kestävimmistä monikerroksisista Starsprings -jousistoista ja ylellisistä kankaista. Lopputuloksena on aivan mielettömän ihana huippusänky, jonka nukkumisergonomia on hiottu usean lääkärin, fysioterapeutin ja nukkumisen ammattilaisten kanssa. Sängyt on valmistettu vastaamaan syvän unen määrän kasvuun ja levolliseen nukkumiseen, joka lievittää kipua vartalosta ja mielestä. Sängyillä 25 vuoden takuu. 

Kaupan ehto: anna meille rehellinen palaute. Kerro meille, miten Teitä on uudessa sängyssä nukuttanut. Miten kaupanteko sujui ja kuinka toimitus onnistui. Tuomme uuden sängyn Teille veloituksetta ja kierrätämme vanhan ympäristöystävällisesti (Kierrätys ja asennus kuuluvat hintaan 100 km Vantaan Flamingosta ja Lahdesta).

 

Florentine – jenkkisänky 180×200

Sänky jolla nukut ylelliset yöunet tyylikkäästi

Florentine on Freya Bedsin tyylikäs jenkkisänky, joka viehättää kevyellä ulkonäöllä ja takaa erinomaiset yöunet. Florentine jenkkisängyssä on pääty integroituna sängyn rakenteeseen. Florentine -jenkkisängyn perusta rakentuu laadukkaisiin ruotsalaisiin Starsprings -jousistoihin ja Vita Talalay N9 -luonnonkumivaahto pintakerrokseen.  Pussijousisto takaa sängylle miellyttävän ja kestävän rakenteen. Aito Vita Talalay -luonnonkumi lisää sängyn nukkumisergonisuutta ja käyttömukavuutta. Florentine -jenkkisängyn pintapehmeys muodostuu laadukkaasta Vita Talalay petauspatjasta, joka on 100% luonnontuote. Vita Talalay on materiaalina hengittävä ja se tarjoaa nukkujalleen parhaan mahdollisen tunteen sängyssä sekä optimaalisen nukkumislämpötilan. Vita Talalay -materiaali on antibakteerinen ja se on ainoa materiaali jonka on todettu hylkivän hyönteisiä ja bakteereja niin paljon, että se jopa estää niitä tulemaan vuoteeseen.  Suosittelemme käyttämään petauspatjan kanssa petauspatjan suojusta, jolloin huollettavuus helpottuu ja patjan pitkäikäisyys säilyy. 

Florentine -jenkkisänky on  muodoltansa moderni, tyylikäs ja nykyaikainen.  Florentine -jenkkisängyssä on samat tai jopa paremmat ominaisuudet kuin perinteisessä jenkkisängyssä, mutta sängyn rungon alempaan kerrokseen on valittu matalammat erityisherkät nanojousistot.  Tämän ansiosta nukkumisergonomia on saatu aivan uudelle tasolle sekä ulkonäöstä on saatu kevyt ja ilmava! Slim -rungon ansiosta myös sängyn alta on helppo imuroida! 

 

Tuotetiedot:

 • Patjan koko: 180 x 200 cm (Mikäli muille kokoluokille tarve, ota yhteys asiakaspalveluun puhelimitse tai viestillä)
 • Pituus päädyn kanssa 224 cm. Kaareva pääty integroituna runkoon.
 • Väri: Beige (eläväinen, hieman vaalean pellavan värinen)
 • Jalat: kromi
 • Korkeus: 57 cm (lattiasta petauspatjan pintaan)
 • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan Starsprings jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille.
 • Massiivipuurunko 25 vuoden takuu
 • Starsprings -jousisto, 3-kerroksinen, 7-vyöhykettä, 25 vuoden takuu

 

Hintaan sisältyy:
Sängyn joustinrungot 2 kpl 90 x 200 cm, pussijousitettu 7-vyöhykkeinen joustinpatja, jalat ja Freya Beds Vita Talalay -petauspatja, integroitu pääty, kotiin kuljetus. 25 vuoden takuu jousistolla ja rungolla. Tätä jenkkisänkytarjousta ei kannata ohittaa! Jenkkisänky 180×200 on standarikoko, joka on suosituin nykypäivänä.

 

Mietitkö Diamonds jenkkisängyn ja Florentine jenkkisängyn väliltä kumpi sinulle olisi oikea vaihtoehto?

Valitse Florentine mikäli haluat: 

 • Sängyltäsi enemmän kuin hyvät yöunet 
 • Ylellisen luonnonmateriaali petauspatjan
 • Arvostat luonnonmateriaaleja ja niiden ominaisuuksia esim. hengittävyys, optimaalinen nukkumislämpötila vuoden ajasta riippumatta sekä antibakteerisuus
 • Mikäli haluat täydellisen ergonomian sekä nukkumismukavuuden.
 • Modernin ja tyylikkään designin + pääty integroituna runkoon

 

Olemme palvelleet jo yli 40-vuotta 

Olemme suomalainen perheyritys ja myyneet eri brändien sänkyjä yli 40 vuotta. Eri sänkybrändeistä oppineina olemme perustaneet oman sänkymallistomme Freya Bedsin valiten yhteistyökumppaneiksi ja materiaalien toimittajiksi parhaat mahdolliset, jotta suomalaisten yöunet saataisiin paremmille tasoille. Toimimme palvelevalla otteella ja Freya Bedsin sängyille on aina veloitukseton kotiin kuljetus Manner-Suomen alueella. Lisäksi 100 km:n säteellä Vantaan Flamingosta ja Lahden keskustasta tilaukseen sisältyy aina veloitukseton tuotteen kokoaminen ja tarvittaessa vanhan tuotteen kierrätys.  

Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! Tätä moottorisänkytarjousta et voi ohittaa!

Myös muita koko- ja väriaatiovaihtoehtoja saatavilla. Kysy myyjiltämme: 010 4068 600 tai viestillä http://www.sisustepeltoniemi.fi/yhteystiedot/#yhteystiedot

https://www.freyabeds.fi/

 

Toimi heti!

Hanki nyt markkinoiden parhaat sekä tyylikkäimmät yöunet kotiisi hyödyntämällä tämä sänkytestaus mahdollisuus!
Toimi pian, sillä testisänkyjä tähän hintaan on vain tämä erä ja tarjous on voimassa NYT!

Verkkokaupan maksuvaihtoehtojen lisäksi myös muita maksuvaihtoehtoja. Esimerkiksi osamaksu mahdollisuus: tarjoamme 12 kk täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa (230,36 €/kk), ota yhteys myymälään! Tämä ainutkertainen jenkkisänkytarjous on hyödynnettävissä vain perheyrityksemme Freya Beds -myymälästä tai tilaamalla tuotteet puhelimella tai verkosta:

HYÖDYNNÄ SÄNKYTARJOUS NYT HETI VERKOSTA TAI SOITTAMALLA 010 406 8600

Saatat myös pitää...