The Great Mogul -jenkkisänky 180 x 200 cm

2357,20 6348€

VIELÄ JÄLJELLÄ!
Koko: 180 x 200 cm, tumman harmaa.
25 vuoden takuu.

Kuvaus

TOIMI HETI, VIELÄ JÄLJELLÄ! 100% TYYTYVÄISYYSTAKUU!

Tehdaskampanjana myymme  erän The Great Mogul -jenkkisänkyjä materiaalien nettohinnoin. Tämä sänky on taideteos, luxus sänky ja ennen kaikkea yli 40 vuoden alan kokemuksemme taidonnäyte. Tämä ainutlaatuinen tarjous erä myydään nopeimmille, joten puhelin käteen ja soittamaan! Ole nopea ja hanki nyt käsin valmistettu jenkkisänky 25 vuoden takuulla ennennäkemättömään hintaan!

 

The Great Mogul

The Great Mogul -jenkkisänky on suunniteltu sinulle, joka haluat sängyltäsi aidosti parasta: optimaalisen ergonomian, ylellisen tuntuman, tyylikkään ulkonäön sekä ennen kaikkea laadukkaat materiaalit. Tässä luxus jenkkisängyssä on 4-kerroksinen maailman paras vyöhykkeellinen pussijousisto Starsprings, joka takaa parhaan mahdollisen tuen ja paineettomuuden tunteen nukkujan selkärangan ja niskan alueelle. Sänkyyn valitun jousiston salaisuus on yli 100 vuoden kehitystyö, joka nostaa nukkumiskokemuksen aivan uudelle tasolle. Sängyn Slim -alarungossa olevat erityisherkät Nanotech jousistot tuo nukkujalle aidon syvän tuen ja patjan päällimäiset jousistokerrokset mukailevat jokaisen nukkajan kehoa yksilöllisesti. Tässä on sänky jossa sinä nukut aidosti hyvin.

The Great Mogul -jenkkisängyn ylellisen tuntuman kruunaa Freya Beds Pulse -petauspatja, joka sisältää hengittävää luonnonkumia. Petauspatja on ryhdikäs ja muotonsa pitävä, joka antaa tarvittavan pintapehmeyden nukkujalle. Suosittelemme käyttämään petauspatjan kanssa petauspatjan suojusta, jolloin huollettavuus helpottuu vielä enemmän ja patjan pitkäikäisyys säilyy. 

Lopputuloksena näillä materiaaleilla on syntynyt aivan mielettömän ihana luxus sänky, jonka nukkumisergonomia on hiottu usean lääkärin, fysioterapeutin ja nukkumisen ammattilaisten kanssa. Tämä timantti on hiottu vastaamaan syvän unen määrän kasvuun ja levolliseen nukkumiseen, joka lievittää kipua vartalosta ja mielestä. Sängyillä 25 vuoden takuu.

 

Tuotetiedot:

 • Koko: leveys 180 cm ja pituus 200 cm
 • Korkeus: 53 cm
 • Verhoilu: Tumma harmaa kestävä ja helppohoitoinen villa-puuvilla sekoitekangas
 • Jalat: 12 cm Tammi
 • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan Starsprings jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille.
 • Starsprings -jousisto, 4-kerroksinen, 7-vyöhykettä, 25 vuoden takuu

Tarjous sisältää: tilauksesta valmistettavat 180 x 200 cm runko-osuus, joustinpatja, Freya Beds Pulse -petauspatja, jalat ja kotiin kuljetuksen Manner-Suomeen.

Mikäli muut värit tai koot kiinnostavat, niin soita myyjillemme: 0104068600

 

NYT 100% tyytyväisyystakuu!

Me takaamme sinun tyytyväisyytesi tähän luxus sänkyyn. Fast -kovuus on suunniteltu kaiken kokoisille aikuisille nukkujille. Mikäli kuitenkin kaipaat 30 nukutun yön jälkeen astetta kovempaa tai pehmeämpää patjaa, niin tarjoamme vaihdon veloituksetta. Takaamme täten tyytyväisyytesi nukkumisen suhteen.

 

Miksi toimia nyt ja tilata The Great Mogul?

 • Saat nyt yli 6000 €:n sängyn 2357,20 €:lla!
 • Käsinvalmistettu luxus sänky juuri sinulle
 • Markkinoiden arvostetuin Starsprings jousitus 25 vuoden takuulla
 • 4-kerroksinen jousisto, joka mukautuvat kehon jokaista solua myöden tarjoten optimaalisen tuen ja levolliset yöunet.
 • Yli 100 vuoden jousiston kehitystyö, joka nostaa nukkumisergonomian aivan uudelle tasolle.
 • Hengittävä ylellinen Freya Beds Pulse petauspatja.
 • Aidot luonnonmateriaalit sängyn verhoilukankaassa: Villa ja puuvilla
 • Kotiinkuljetus 0 €
 • Saat tyytyväisyystakuun.

 

Nyt voit hankkia taatut luxus unet kotiisi hyödyntämällä tämän mahdollisuuden.
Mutta toimi nyt, sillä tuotteita on rajoitettu erä ja tarjous on voimassa NYT  ja vain niin kauan kuin sänkyjä riittää.

 

Olemme palvelleet jo yli 40-vuotta 

Freya Bedsin sängyille on aina veloitukseton kotiin kuljetus Manner-Suomen alueella. Lisäksi 100 km:n säteellä Vantaan Flamingosta ja Lahden keskustasta tilaukseen sisältyy aina veloitukseton tuotteen kokoaminen ja tarvittaessa vanhan tuotteen kierrätys. Tartu nyt tilaisuuteen ja hyödynnä meidän yli 40 vuoden kokemus huonekalualalta. Osta itsellesi maailman parhaan sänkymalliston vuode ja nuku ihanasti! 

www.freyabeds.fi

Hyödynnä nyt tämä ainutkertainen tilaisuutesi! Hanki nyt parhaat mahdolliset yöunet. Tarjoamme nyt näille sängyille kotiin kuljetuksen ja vanhan kierrätyksen veloituksetta (0€!). Hyödynnä tämä ainutkertainen tilaisuutesi nyt ja toimi pian!

 

Osta parhaat yöunet ja hyödynnä tarjous NYT:

1. Helposti ja nopeasti puhelimella: 010 406 8600

2. Myymälästä Vantaalta: Tasetie 8, Vantaa. Myymälä on kauppakeskus Flamingon 2. kerroksessa (Finnkinoa vastapäätä.)

3. Suoraan verkkokaupasta tältä sivulta Nyt heti!

 

Saatat myös pitää...