fbpx

Grand Suite Hotel -hotellimoottorisänky

MYYNTI ALKAA KLO 08.00

 • 18 kpl rajoitettu erä VAIN 1735€
 • 2 kpl tyynyt ja 2 kpl peitot kaupan päälle
 • Huikeat YLI 5000 jousta!
 • toimitus tehtaalta 18.4.2023
 • saksalainen testivoittajamoottori
 • kaksi kerroksinen pussijousisto
 • takuu 25 vuotta

Huom! Tuotteita on vain rajoitettu erä ja sängyt myydään nopeimmille ilman varauksia. Tilaa omasi HETI: 010 406 8600

1735,00 

SOITA 010 406 8600

Nuku kotonasi paremmin kuin viiden tähden hotellissa! Tänään sinulla on ainutkertainen tilaisuutesi ostaa aito hotellisänky suoraan kotiisi, joten toimi nopeasti ja varmista omasi!!

Me uudistimme suomalaisen luxus majoituskohteen ja tämän projektikaupan yhteydestä myymme nyt rajoitetun erän Pro Collection -sänkyjä myös suoraan kuluttajille projektikaupan nettohinnoin. Hyödynnä nyt ainutkertainen tilaisuutesi tilata pro-mallistomme timantti suoraan kotiisi huippuedullisesti. Nämä sängyt ovat varusteltu 25 vuoden pitkällä takuulla ja suunniteltu jokaista yksityiskohtaa myöden juuri sinulle parhaaksi.

Näin edullisesti et löydä mistään unelmiesi moottorisänkyä 25 vuoden takuulla, joten älä enää odota ja mieti, vaan toimi nyt.

Tuotteet myynnissä VAIN niin kauan kuin erää riittää. Pidä kiirettä ja varmista omasi soittamalla heti, Rajoitetun erän myynti alkaa kello 08.00 📞: 010 406 8600 (päivystämme kello 8-21).

 

Grand Suite Hotel -hotellimoottorisänky on unelmiesi täyttymys

Tee moottorisänky haaveistasi nyt totta Grand Suite Hotel -hotellimoottorisängyllä sillä tässä sängyssä yhdistyvät kaikki mitä voit sängyltäsi toivoa: optimaalinen ergonomia, portaaton säätömahdollisuus, kestävät materiaalit sekä luxus tuntuma.

Sängyn huippuergonomian salaisuus on markkinoiden arvostetuin ruotsalainen Starsprings -jousisto, joka mukautuu juuri sinun kehon painosi sekä muotojesi mukaan yksilöllisesti tarjoten tuen oikeista paikoista.

Jousisto soveltuu niin kylki, vatsalla kuin selällä nukkujalle ja uskallat nyt tilata sängyn kokeilemattakin. Patjatunne eli jousen jäykkyys on sängyssä Fast, eli puolinapakka. 

 

SUOMALAISTA SUUNNITTELU
POHJOISMAINEN KÄSITYÖVALMISTUS

Grand Suite Hotel -hotellimoottorisänky valmistetaan Pohjoismaiden parhaassa sänkytehtaassa, jossa tarkoilla valmistusmetodeilla varmistetaan tuotteiden huipputason laatu sekä pitkäkäyttöikä.

Nämä sängyt ovat ehdotonta keihäänkärkeä markkinassa, niin kestävyydessä, materiaaleissa sekä ergonomiassa. Grand Suite Hotel -hotellimoottorisänky myönnetään pitkä 25 vuoden runko- sekä jousitakuu, joka kattaa myös jousen muodossa pysymisen.

 

SAKSALAINEN TESTIVOITTAJA MOOTTORI

Grand Suite Hotel -hotellimoottorisänky on varusteltu markkinan käytetyimmällä saksalaisella testivoittaja Okin -moottorilla. Sängyssä on langalliset kaukosäätimet, jotka pysyvät aina tallessa. Sängyn ja pää- ja jalkopäätä saat nostettua portaattomasti hiljaisen moottorin avulla.

Moottorisänky tuo terveydellisten hyötyominaisuuksien lisäksi ihanaa luksusta makuuhuoneeseesi. Moottorille myönnämme 5 vuoden takuun. Moottoria ympäröi massiivipuinen runkokehikko, teräksisillä moottoriripustuksilla sekä moottorinkiinnikkeillä varustettuna.

 

PUHTAAT luonnonmateriaalit

Grand Suite Hotel -hotellimoottorisängyn ylellisen tuntuman kruunaa Freya Beds Pulse -petauspatjat, jotka sisältävät hengittävää luonnonkumia. Petauspatja on ryhdikäs ja muotonsa pitävä, joka antaa tarvittavan pintapehmeyden nukkujalle.

Moottorisängyssä on kaksi erillistä petauspatjaa, joka mahdollistaa molempien sänkyjen moottoriominaisuuden käyttämistä halutuissa asennoissa. Suosittelemme käyttämään petauspatjan kanssa petauspatjan suojusta, jolloin huollettavuus helpottuu vielä enemmän ja patjan pitkäikäisyys säilyy. 

Mikäli haluat tuotteeseen 100% luonnonmateriaalista valmistetun perhospetauspatjan, joka on keskeltä yhtenäinen, tarjotaan se sinulle +661€ lisähinnalla. 

 

Grand Suite Hotel -hotellimoottorisänky

Grand Suite Hotel -hotellimoottorisänky

Grand Suite Hotel -hotellimoottorisänky on suunniteltu helpottamaan nukkujan kipupisteitä, niin mielestä kuin kehosta. Maksimaalisella palautumisella edistät terveyttäsi ja toimintakykyäsi, sekä heräät aamulla virkeänä.

Grand Suite Hotel -hotellimoottorisänky

Grand Suite Hotel -hotellimoottorisängyllä saat Starsprings -jousiston vuoksi perinteistä moottorisänkyä yksilöllisemmän ergonomian, eli enemmän irti yöunistasi sekä lukuisia terveyshyötyjä.

Grand Suite Hotel -hotellimoottorisänky

Grand Suite Hotel -hotellimoottorisänky edustaa aidosti markkinoiden parhaimmistoa niin laadussa, takuussa kuin ergonomiassa. Tuotteella on myös fysioterapeuttien suositus. Paras vastine rahoillesi ja aina 100 päivän tyytyväisyystakuulla!

 

 

OSTAMISESI ON 100 % RISKITÖNTÄ JA  HELPPOA

 • Paras hinta-laatu suhde! Freya Beds -mallisto on rakennettu muuttamaan Suomen sänkymarkkinaa. Ensimmäinen Premium-sänkymallisto ilman välikäsiä takaa sinulle parhaan hinnan. Tuotteet yksinoikeudella vain meillä. 
 • Saat ostokseesi 100 päivän unitakuun. Freya Beds -mallisto on suunniteltu yli 40 vuoden alan kokemuksella kaikista eri sänkymalleista sekä merkeistä. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.
 • Markkinoiden luotettavin sekä joustavin maksuaika. Me olemme perheyritys, meillä voit maksaa sovitusti.
 • Ostat suomalaiselta perheyritykseltä. Me olemme yli 40 vuotta alalla palvellut perheyritys, tee palvelus ja suosi yksityistä kauppiasta.

jo YLI 4000 tyytyväistä SUOMALAISTA!

Koronan aikana olemme myyneet 80 % sängyistämme etänä. Pitkälle viedyn tuotekehityksen ansiosta tuotteen uskaltaa ostaa kokeilemattakin. Tyytyväisyytesi on taattu.


TILAA OMASI:

 1. Helposti ja nopeasti puhelimella: 010 406 8600 palvelemme puhelimitse kello 8-21.
 2. Suoraan verkkokaupasta tältä sivulta.
Soita 010 406 8600

LUE LISÄÄ MEISTÄ SEKÄ TUOTTEESTA:

OLEMME PALVELLEET JO YLI 40-VUOTTA

Sisuste-Peltoniemi on yli 40 vuotta palvellut perheyritys huonekalualalla. Olemme myyneet vuosien aikana kymmeniä eri sänkybrändejä ja satoja eri sänkymalleja. Vuosien aikana asiakkailta saamamme palautteen ja oman opin perusteella olemme valinneet yhdessä lääkäreiden, fysioterapeuttien ja unen ammattilaisten kansssa markkinoiden parhaat mahdolliset materiaalit ja perustaneet oman sänkymallistomme Freya Bedsin.

KOKONAISUUTEEN SISÄLTYY:

 • Leveys 160 tai 180 cm, pituus 200 cm, korkeus 58 cm (lattiasta petauspatjan pintaan)
 • Tilauksesta valmistettavat massiivipuurunkoiset moottorirungot 5-vyöhykkeisellä Starsprings-jousituksella,  2 kpl
 • Verhoilu tummanharmaa ja jalat alumiini 12cm (saatavissa myös muita värejä soita 010 406 8600)
 • Kovuus: Fast -kovuus, joka on kovuusasteista suosituin ja toiseksi napakoin. Laadukkaan Starsprings -jousituksen ansiosta tämä jousitus soveltuu hyvin kaiken kokoisille nukkujille.
 • Aito Vita Talalay -luonnonmateriaali petauspatja, yhtenäinen halkioilla tai 2 kpl erillisiä Pulse-petauspatjoja. Kysy lisää myyjiltämme!
 • Kaukosäätimet 2 kpl
 • Massiivipuurungolla ja jousistolla 25 vuoden takuu. Jousistolla katkeamattomuustakuun lisäksi muodossaan pysyvyys takuu (tämä ei yleistä alalla).
 • Mikäli muut koot tai värit kiinnostavat, niin soita myyjillemme. SOITA 010 406 8600

Sängynpäädyt myydään erikseen, Kysy tarjous!

MITÄ HYÖTYÄ MOOTTORIVUOTEESTA ON?

Moottoriominaisuudesta saa lisäarvoa monella tapaa, niin terveys- kuin mukavuustekijöihin. Miten miellyttävää on pitkän työpäivän tai lenkin jälkeen nostaa hieman jalkopäätä ylös ja saada veri kiertämään jaloissa. Moottoriominaisuus tuo ergonomiaa kun halutaan lukea, katsoa televisiota, tai muutoin istua puoli-istuvassa tai istuvassa asennossa.

TERVEYDELLISESTI HYÖTYJÄ SAAT MUUN MUASSA SEURAAVIIN ASIOIHIN:

 • Helpotusta selkäkipuihin
 • Apua: uniapnean, kuorsauksen ja astman helpotukseen
 • Refluksioireiden ja närästyksen lievitys
 • Unettomuuden hoito
 • Ruuansulatuksen helpotus
 • Parempi verenkierto
 • Erilaiset reumat ja kivun lievitys

MIKÄLI MIETIT VITA TALALAY -PETAUSPATJAN JA PULSE -PETAUSPATJAN VÄLILLÄ, NIIN TÄSSÄ MUUTAMA NIIDEN ERO!

 • Ergonomia: Vita Talalay -petauspatja muotoutuu kehosi mukaan poistaen kehoon kohdistuvaa painetta ja aktivoiden ääreisverenkiertoa.
 • Hengittävyys: Vita Talalay -petauspatja on 100% luonnonmateriaali, jonka avoimen solurakenteen ansiosta materiaali on täysin hengittävä. Täydellisen hengittävyyden ansiosta petauspatja pysyy paremmin puhtaana, raikkaana ja se ei hiosta edes kesä kuumalla. Vita Talalay -petauspatja tarjoaa nukkujalleen aina optimaalisen nukkumislämpötilan vuodenajasta riippumatta.
 • Ominaisuudet: Vita Talalay -petauspatja tarjoaa optimaalisen ergonomian lisäksi lukuisia muita hyötyominaisuuksia. Materiaali on mm. antibakteerinen, täysin kemikaalivapaa, allergiaystävällinen sekä hengittävä luonnonmateriaali. Aidon 100 % luonnonmateriaalisuuden ansiosta Vita Talalay -petauspatja on myös pitkäikäisempi.
Koko:

160 x 200 cm, 180 x 200 cm

Saatat myös pitää...